Recent Posts

29 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΤΑΞΗ με τον νόμο 4286 του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους



ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4286/26-8-1831 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.






Θεσσαλονίκη 29-6-2016


ΔΙΑΤΑΞΗ   

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ



ΔΙΑΤΑΞΗ & ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

                                                     

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ διά του εκπροσώπου του Στέφανου Χατζή του Ιωάννου, Κοινοποιεί μέσω της ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ διαδικασίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον δικαστηρίου αλλά και μέσω διαδικτύου από το blog neataxi555.blogspot.gr την ΔΙΑΤΑΞΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ  που στις 8/6/570 μ.Χ. έγραψε τους νόμους του για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ διά χειρός Μωάμεθ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!! και στις 8/6/1828 με τον υπ’ αριθμό 4286 έκανε νόμο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον κράτους, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τους δημοσίους υπαλλήλους να συμμετέχουν στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ  οργάνωση της μασονικής  ΣΙΩΝ Α.Ε., καθώς χρεοκοπούν οικονομίες λαών με το πλειοψηφικό 66,66 % ποσοστό των GOIM (ανθρώπων – κτηνών), που καθοδηγούνται από τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες τους, προκειμένου να βουλιάζουν και να χρεοκοπούν τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Διότι ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε για νοήμονα όντα ! και όχι για ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους αφέντες, που μετατρέπουν τα νοήμονα όντα ! σε υποτακτικά και άβουλα ΖΩΑ, που δεν διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! προκειμένου να αυτοχρισθούν μέσω της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ παντοκράτορες επί της γης ! με τον αιμοσταγή βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ !!! Καθώς το άστρο τους έχει προγραμματιστεί να κοσμεί τις δημόσιες τουαλέτες που με το ένα τρίγωνο μας θυμίζει ο Θεός πού να αφοδεύουμε ! και με το άλλο τρίγωνο πού να πατάμε το W.C.  μπουτόν για το καζανάκι των δημοσίων αφοδευτηρίων !





-2-

Διότι επί εποχής Ιωάννου Μεταξά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ καθ’ άπασαν την Ελληνικήν επικράτειαν να λειτουργούν μασονικές στοές για να μην ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ μασονοειδή απόβλητα οι Εβραίοι, προκειμένου εν συνεχεία να τα χρησιμοποιούν για αλλότριους σκοπούς, καθώς και την υποδούλωση των νοημόνων εθνών ! μέσω της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε., που με τις θυγατρικές ανώνυμες εταιρείες μεταφέρουν τις εικονικά χρεοκοπημένες επιχειρήσεις τους στις πλάτες των ανυπεράσπιστων πολιτών της υποτιθέμενης ΔΗΘΕΝ χώρας, που βρίθει από δημοσιοϋπαλληλικά Σιωνιστικά ΤΡΩΚΤΙΚΑ !!! της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! Καθώς ημερολογιακά  η τάξη αυτή έχει λήξει στις 21/12/2012 !!!

Και μετά την πάροδο δύο μηνών εν συνεχεία ακολούθησε ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ της ΣΙΩΝ Α.Ε. στις 21/2/2013 για την ΔΗΜΕΥΣΗ όλου του πλούτου που κατέχει η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ, καθώς και του ζωικού του βασιλείου, που σιβυλλικά αποκαλούνται GOIM, δηλαδή μη νοήμονα ΖΩΑ, όπως ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ Πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτης Παυλίδης ! που δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ! Με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει μέσω διαδικτύου η ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από τις 14/11/2013 του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που γράφτηκε διά χειρός Χατζή και δρομολογεί τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ προϊσταμένους των Δημοσίων υπηρεσιών για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού με το γνωστό ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑ και την τοποθέτηση των σκελετών τους σε βιτρίνες μέσα στα γραφεία της υπηρεσίας τους ! Ακολουθώντας μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά των ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων λειτουργών στις 11/6/2014 για να βρίσκεται ακόμη στο συρτάρι για την ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών τους ! αλλά και την ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ από την θέση που κατέχουν !

Όπως και για τους λοιπούς μασονάκους που επιθυμούν να γίνουν οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας, καθώς αποτελούν και την ΣΑΒΟΥΡΑ της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!! για τους δε εκλεκτούς 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ που αποτελούν και τα Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ Τσιμέντωμα ! Πασσάλωμα ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ μέσα στα ενυδρεία των άλλοτε ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ εβραϊκών τους πρωτευουσών. Και τέλος για τους 196 ΔΗΘΕΝ ηγέτες των προτεκτοράτων κρατών τους οι ορίτζιναλ σκελετοί τους με τα κέρινα ομοιώματά τους στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν, για να θυμίζουν στις επερχόμενες γενεές τους συνεργάτες των ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του Ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) που τους εξέλεγαν μέσω των Κεντρικών Ισραηλινών Συμβουλίων κι επικύρωναν το αποτέλεσμα μέσω  SINGULAR !!! Οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι που επιθυμούν να αποχωρήσουν από την υπηρεσία τους έχουν περιθώριο 60 ημερών να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ! έως τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2016.

Υπογραμμίζουμε ότι το χθεσινοβραδινό μακελειό στις 28/6/2016 στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης το ανέλαβαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ως προκαταβολή για την κατάθεση της ΔΙΑΤΑΞΗΣ στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ! Και η ανατροπή του αποτελέσματος για το BREXIT στην Μ. Βρετανία έγινε με την παρέμβαση του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! για την διάλυση του Ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ !!!

Και από Οκτώβριο του 2016 ακολουθεί το ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ! καθώς καταργούνται παγκοσμίως όόόλες οι μισαλλόδοξες παρελάσεις των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ κι ακολουθεί η μία και μοναδική που την καθιερώνει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και είναι της παγκόσμιας ΕΠ- ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων ! την 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







Το μάτι του μονόφθαλμου Θεού των Εβραίων που παρακολουθεί την ΤΥΦΛΑ των GOIM – ΖΩΩΝ μασόνων τους





Το ξενοδοχειακό συγκρότημα που φιλοξενεί τα επίλεκτα ΖΩΑ – GOIM της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ για την καταδυνάστευση των Νοημόνων Εθνών


 Τα δαχτυλίδια της Λευκής και Μαύρης αδελφότητος της ΣΙΩΝ Α.Ε. για να παίζουν μαύρα – άσπρα οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι στις πλάτες των λαών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου