Recent Posts

13 Ιουνίου 2016

Μακελειό σε BAR των GAY στις U.S.A.


ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 12-6-16 ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΩΝ ΓΚΕΫ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΔΑ ΤΩΝ U.S.A.





Θεσσαλονίκη 13-6-2016



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr

                                                     

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Ρε σεις τι σόι ΜΑΦΙΟΖΟΙ ηγέτες είστε της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ ??? και των 77 Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας ? Μάθαμε από τα αστροπελέκια σας που τα έχετε στο F.B.I. & C.I.A. αλλά και από την εγκληματική σας οργάνωση την Μοσσάντ ! ότι σας χτύπησαν αυτή την φορά μέσα στην καρδιά της επίλεκτης εβραϊκής σας φάρας ! στο Ορλάντο της ΦΛΟΡΙΔΑΣ των U.S.A. Εκεί που έχετε βγάλει νόμο να μην υπηρετούν τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ σας στον στρατό ! γιατί προέρχονται όόόλα από τις 12 εκλεκτές φυλές του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ ! Και συνεχίζετε να παραμυθιάζετε πάλι τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας ότι ο ISIS σας έκανε την  βρωμοδουλειά.

Ρέέέ θα βάλετε επιτέλους μυαλά στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια ? και να πείτε ευθαρσώς στα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! ότι το ΧΤΥΠΗΜΑ στο ΚΩΛΟΜΠΑΡ σας ήταν με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού που σας έκανε ανθρώπους αλλά εσείς μετατρέψατε τους εαυτούς σας σε ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, προκειμένου να βάζετε τα GOIM μασόνια σας να μαρκαλίζονται σαν τα τραγιά μέσα στους ΣΤΑΒΛΟΥΣ σας που τους αποκαλείτε ΜΠΑΡ, όπως ακριβώς κάνετε και μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών με την μεγάλη τρύπα από τα πλάγια ! για να τους χρίζετε ανάλογα με την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που κουβαλάτε ονομάζοντάς τους Πλανητάρχες ! Βασιλείς ! Προέδρους δήθεν Δημοκρατιών ! Πρωθυπουργούς της καρπαζιάς ! Δημάρχους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ! Επιχειρηματίες του ΚΩΛΟΥ ! Δεσπότες του χριστεπώνυμου εκκλησιάσματος ! Δικαστές ! Ταγματασφαλίτες ! Καθηγητές Πανεπιστημίου ! και ότι άλλο μπορεί να συλλάβει διεστραμμένο και ΣΚΑΤΕΝΙΟ μυαλό ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥ !

Μάθετε λοιπόν ότι το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ αυτό των μη νοημόνων ΖΩΩΝ σας ήταν από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, επιλέγοντας την ημέρα αλλά και την περιοχή της ΦΛΟΡΙΔΑΣ, καθώς είστε όόόλοι οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C. , ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ που πρέπει να φύγετε από εκεί σε άλλη διάσταση από τον πλανήτη αυτόν μέσω του τριγώνου του ΔΙΑΒΟΛΟΥ, που βρίσκεται σε αυτήν την περιοχή ! Και σας ΞΑΝΑΫΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι στις 29-6-2016 έχουμε συνάντηση μετά ακριβώς από ένα χρόνο, με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ δικαστήριο της μιας από τις 77 φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ και των Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας ! Για να μας απαντήσετε εάν πράγματι σας έχει εξουσιοδοτήσει ο μπαμπάς σας ο Θεός να μετατρέπετε τους νοήμονες ανθρώπους σε μη νοήμονα ΖΩΑ μασόνια όπως ακριβώς αυτά που τα έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα ! Θυμίζοντάς σας τα προκαταβολικά συγυρίσματα που σας έφτιαξαν πέρυσι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην Τυνησία στις 18-3-2015 για τα ταγματασφαλίτικα μασονόσκυλά σας, που τα βγάζετε στους δρόμους παγανιά, έξω από το Αμύνταιο Φλώρινας, προκειμένου οι πολίτες να ασφαλίζουν τα οχήματά τους σε μαφιόζικες δικές σας ασφαλιστικές ανώνυμες εταιρείες που τις χρεοκοπάτε εν συνεχεία και μεταφέρετε τις ΝΤΟΓΚΕΣ (χρέη) στους απροστάτευτους λαούς για να βουλιάζουν εν συνεχεία τα GOLDEN GOIMS σας τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

Και είδατε το τι πάθατε στις 27-6-2015 δύο ημέρες πριν την δίκη που είχαμε με τα πατσαβούρια δικαστικά σας φερέφωνα στις 29-6-2015 ! Λάβατε δύο ημέρες πριν ένα προκαταβολικό ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ 38 ομογάλακτων Εβραίων αδερφών σας που το νούμερο αθροίζει 11 για να σας ξαναθυμίζουν πάλι στην ΤΥΝΗΣΙΑ ότι το χτύπημα ήταν από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Οι ΛΟΥΓΚΡΕΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ & ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ Εβραίων ξεσαλώνουν μπροστά από το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ του GREKYLISTAN που στεγάζει εκεί τις 300 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριές τους






Δύο από τα επίλεκτα φρούτα του ιουδαϊκού ΜΠΑΞΕ διασκεδάζουν με την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των Εβραίων από την Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ που τους εξέλεξαν ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ



 Η κατάντια και ο ξεπεσμός των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ της Αγ. ΣΙΩΝ Α.Ε. μπροστά από το ΔΗΘΕΝ Ελληνικό Κοινοβούλιο της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου