Recent Posts

13 Ιουνίου 2016

11-6-2016 = 17 το χτύπημα των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 11-6-2016

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ





Θεσσαλονίκη 12-6-2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα των 77 Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας τι χαμπάρια ? είδατε το τι αγάπη που σας έχει αυτός  ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός ? Επέλεξε την ημερομηνία με το 11 για να σας θυμίζει το αιμοσταγές Ιουδαϊκό σας Ισραήλ, που αν αθροίσετε όλα τα νούμερα 11 + 6 + 2016 = 17 σας ξαναθυμίζει με αυτό το νούμερο την γιγάντια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !

 Καθώς περάσατε στα μουλωχτά τα χολιγουντιανά αυτά πολλαπλά χτυπήματα που σας τα έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ! και όχι ο καμικάζι της ISIS με το δήθεν παγιδευμένο όχημα ! Τον υποτακτικό σας Άσαντ πού τον είχατε να φυλά την άτρωτη Δαμασκό σας μαζί με την εγκληματική σας Μοσσάντ ? και τους έπιασαν πάλι τους δικούς σας στον ύπνο οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ? Και τον Βλαδιμηρούτσκα ΠΟΥΤΙΝ σας κατά πού τον βάζατε να βομβαρδίζει ? στην Φαλούτζα του ΙΡΑΚ ? προκειμένου να σας κάνουν το γιγάντιο Ιουδαϊκό σας Ισραήλ, καθώς η απληστία σας δεν έχει όρια ! που μας μοστράρατε τις δύο λωρίδες στην σημαία σας, καθώς συμβολίζουν τους ποταμούς Τίγρη ! κι Ευφράτη ! με το ΚΩΛΟΑΣΤΡΟ σας που είναι του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ ! Τέτοιες πλάκες μόνο ο μπαμπάς σας ο Θεός μπορεί να σας κάνει ! Και να φέρει και τα αρχικά γράμματα W.C. μέσα στις τουαλέτες των δημοσίων αφοδευτηρίων αυτό το άστρο σας ! καθώς ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός μας θυμίζει επίσημα πλέον από την 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του 2016 με το ένα τρίγωνο πού να αφοδεύουμε και με το άλλο πού να πατάμε το μπουτόν για το καζανάκι του  W.C. !!!

Είδατε ρέέέ μυαλό που έχει αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ???



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 




Υποτίθεται ότι αυτή η πόλη που την λένε ΔΑΜΑΣΚΟ της ΣΥΡΙΑΣ

είναι η άτρωτη πόλη της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ




Αεροφωτογραφία από το συγύρισμα που τους έκαναν τους Εβραίουςκαθώς και τον υποτακτικό τους ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


 11 + 6 + 2016 = 17 το σκηνικό είναι από την εορταστική εκδήλωσηπου τους έκαναν ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ επιλέγοντας την ημέρα που τους θυμίζει την 11η εντολή και το 17 που αθροίζει την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου