Recent Posts

24 Ιουνίου 2016

Η εφαρμογή των νόμων του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!


ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
 

Θεσσαλονίκη  25/6/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Και τώρα τέκνα και συνεργάτες υπάλληλοι της ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΠΛΟΚΑΡΕΣΤΕ με τους Αριθμούς των Φορολογικών σας Μητρώων, καθώς καλείστε να μας απαντήσετε χωρίς περιστροφές και για το τυπικό μέρος της υπόθεσης, ποιας τάξεως είστε ? της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ? ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! με την Νέα γραμμογράφηση 555 (barcode) ή με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ? ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Διότι με τον υπ’ αριθμό 4286 που έγινε και νόμος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους στις 26 Αυγούστου του 1831, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ οι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης των τεκτόνων ! κοινώς μασόνων ! που στην ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ γράφουν οι Εβραίοι στο κεφάλαιο Θ’ παράγραφος ιγ’ – ιε’ ότι αυτό τους το είπε ο προφήτης τους Ζαχαρίας με το χαρακτηριστικό «θα πίνουμε το αίμα των Ελλήνων ωσάν τον οίνον !» και στο ίδιο βιβλίο που είναι από τα παραμύθια της Ιουδαίας Χαλιμάς ! συνεχίζουν και γράφουν με ευτράπελο τρόπο ότι «θα μας πατάξουν ωσάν τους σκώληκες εν τη ερήμω» κεφ. Ι’ παράγραφος ια’ – ιβ’ το έγραψαν κι αυτό ότι τους το είπε ο άλλος τους προφήτης ο Ιεζεκιήλ ! Και σαν πανέξυπνους που θεωρούν τους εαυτούς τους, φρόντισαν κι έγραψαν και μια δεύτερη την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ με τους ψαλμούς του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ για να την διαβάζουν τα ΖΩΑ μασόνια τους, που σιβυλλικά αποκαλούνται GOIM ! Δηλαδή ΖΩΑ χωρίς μυαλό !
Λοιπόν τώρα εσείς, που είστε επάνω στα δικαστικά έδρανα καλείστε να μας απαντήσετε εάν έχετε μυαλό ? κι αν είστε κατάλληλοι να αποδώσετε δικαιοσύνη με βάση τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που φρόντισε και τους έγραψε διά χειρός Μωάμεθ τους νόμους του στις 8/6/570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!! και να τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την συμμετοχή δημοσίων υπαλλήλων σε τεκτονικές στοές ! που έγινε νόμος καθώς υπεγράφη στις 8/6/1828 διά χειρός του τότε κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια ! Όπως φρόντισε κι έγραψε και την ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ διακυβέρνησης των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στις 13/11/2013 διά χειρός Χατζή ! Αφού φρόντισε και την λήξη της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ που μέσω του ημερολογίου των Ινδιάνων Μάγια, τους έβαλε κι έγραψαν την καταλυτική ημερομηνία της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ – ΑΦΡΟΝΟΥ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΤΑΞΕΩΣ στις 21/12/2012 = 11. Τον βλέπετε τώρα τον αριθμό ? τέτοιες πλάκες μόνον ο μπαμπάς σας ο Γιαχβέ μπορεί να σας κάνει ! για να μάθετε να λέτε στα GOIM πως ο μπαμπάς σας ο Θεός κοιμάται ακόμη όρθιος ! και πως ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια !
Με βάση λοιπόν τα ασφαλιστικά μέτρα και την μήνυση κατά της ΣΙΩΝ Α.Ε. που δεν έγινε δεκτή στις 21/2/2013 από τον ΕΠΙΟΡΚΟ Πρόεδρο Πρωτοδικών Παναγιωτάκη Παυλίδη ! και την μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά των ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων υπαλλήλων, που κατετέθη στις 11/6/2014 από τον εκπρόσωπο μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ τον Στέφανο Χατζή του Ιωάννου ! που φρόντισαν και την έβαλαν αυτήν στο συρτάρι ενώ την μοστράρουμε μέσω διαδικτύου για να σας διαβάζουν ακόμη και οι πιγκουΐνοι στη Γη του ΠΥΡΟΣ, που σαφώς έχουν περισσότερο μυαλό από τα μη νοήμονα ΖΩΑ – GOIM που υπηρετούν το εβραϊκό μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ ! πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr και αντλείτε την οποιαδήποτε καταγγελία για να προβαίνετε στη ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των επιχειρήσεών τους, που είναι ιουδαϊκών συμφερόντων, όπως οι μαφιόζικες Ανώνυμες Ασφαλιστικές Εταιρείες τους, που τις χρεοκοπούν και τα μεταφέρουν τα φέσια – ντόγκες χρέη στον κάθε απροστάτευτο λαό ! Και χωρίς ντροπή επιβάλλουν και πρόστιμα όπως τα μασονόσκυλά τους από τα ΔΗΘΕΝ αστυνομικά τμήματα της ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΞΑΝΘΗΣ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – ΛΑΡΙΣΗΣ – ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Όπου λοιπόν ΕΠΙΟΡΚΟΣ υπάλληλος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον κράτους, ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ η περιουσία του ! και αποπέμπεται από το δημοσιο-υπαλληλικό σώμα ! για τυχόν διευκρινήσεις αρμόδιος ο εκπρόσωπός μας Στέφανος Χατζής του Ιωάννου.

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Το θράσος της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ από την Αχαρνών 19 στις 25/9/2005 ότι θα πίνουν το αίμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ωσάν τον οίνον  και θα τους πατάσσουν ωσάν τους σκώληκες εν τη ερήμω

Η μήνυση και τα Ασφαλιστικά μέτρα κατά της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των περιουσιών των GOIM μασόνων τους !

Η μήνυση που έδωσαν εντολή οι Εβραίοι στα δημοσιο-υπαλληλικά τους ΖΩΑ -  GOIM να την βάλουν στο συρτάρι καθώς εκκρεμεί από 11/6/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου