Recent Posts

6 Ιουνίου 2016

Η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ βγήκε για ΠΑΓΑΝΙΑ


ΤΩΡΑ ? ΠΟΙΑ ΚΑΜΟΡΑ ? ΠΟΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ U.S.A. ?

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 77 Κ.Ι.Σ. ?




Θεσσαλονίκη 6/6/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Χαρούμενα τέκνα από το ιουδαϊκό KERATISTAN σας ! τα μάθατε τα χαμπέρια ??? το ξέρετε ότι ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός ! μας προγραμμάτισε συνάντηση επί τη επετείω ενός χρόνου (29-6-2015), καθώς τότε κλήθηκε ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής μαφιόζικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ σας ! ο Νταβίντ Σαλτιέλ στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ από τον εκπρόσωπό μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? για να μας αποδείξει εάν η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο της φεουδαρχικής μασονικής Βαλκανικής σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ, καθώς με τα ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας, που τα έχετε μέσα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ καθημερινά την ΔΗΘΕΝ οικονομία του GREKYLISTAN σας με τα 300 ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που τα έχετε κι αυτά μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας που το αποκαλείτε ειρωνικά Βουλή των Ελλήνων ! και βρίζουν ΑΣΥΣΤΟΛΑ τα πανέξυπνα και ομογάλακτα Εβραιόπουλα αδέρφια σας ! τους απροστάτευτος πολίτες αυτής της υποτιθέμενης χώρας ! για τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης τους αποκαλώντας τους GOIM που ΔΕΝ αντιλαμβάνονται ότι όόόλους αυτούς που τους έχετε ενταγμένους μέσα στην εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ είναι εκλεγμένοι από εσάς μέσω των μασονικών σας στοών ! κι επικυρωμένοι για τις θέσεις που κατέχουν μέσω ιουδαϊκής SINGULAR.

Για τώρα GELBURDA !!! στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ στις 29/6/2016, καθώς στις 3/6/2016 συνέλαβε ο εκπρόσωπός μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ επίορκους ! που το παίζουν Έλληνες αστυνομικοί στη ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΣΕΡΡΩΝ, καθώς του ξήλωσαν τις πινακίδες του οχήματος του και τον ανάγκασαν να πληρώσει και 500 ευρώ υπέρ εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ, γιατί ΔΕΝ ήταν ασφαλισμένο το όχημα σε δική σας ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ασφαλιστική ανώνυμη εταιρεία, που τις χρεοκοπάτε εν συνεχεία αυτές τις Α.Α.Ε. και τα ΦΕΣΙΑ τα μεταφέρετε στον Ελληνικό λαό ! ενώ το όχημα αυτό είναι ασφαλισμένο σε δική μας ασφαλιστική εταιρεία ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ για να περνά μέσα από τρακαρισμένα αυτοκίνητα ! από φωτιές σαν τον ΚΙΤ ! και προπαντός να μην μπορεί να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ τον επιβαίνοντα στο όχημα αυτό ούούούτε ακόμα και η εγκληματική σας Μοσσάντ ! γιατί πληρώνει κάθε 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 30.000 ευρώ μικτή ΑΣΦΑΛΕΙΑ για να έχει την προστασία των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! που τα μασονοειδή απόβλητά σας τον σκυλοβρίζουνε αυτόν τον Θεό σας καθημερινά όπως αυτός ο δικός σας εξυπνάκιας, που σας παρουσιάζουμε τους διαλόγους ! για να απολαύσετε κι εσείς που αποτελείτε το εβραϊκό μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ το επίπεδο που σας διακρίνει για την κόσμια διαλεκτική συμπεριφορά σας !

Φροντίστε λοιπόν να είστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην αίθουσα του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης με τους νομικούς σας συμβούλους για να αποδείξετε εκεί μέσα ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ των 751 ΜΟΣΧΑΡΙΩΝ που τα στεγάζει

η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.



Εδώ μέσα οι Εβραίοι στεγάζουν όόόλα τα GOLDEN GOIMS

του μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ για να ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ οικονομίες λαών !


 Το ΝΑΤΟ είναι η θυγατρική ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση

της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.

http://animals-goim-park.blogspot.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ GOIM ANIMALS MASONIA ISRAEL FARM
Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥΤΣΚΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ !!!



Δημήτρης Βασιλάρης Ρε φίλε ,όποιος και αν είσαι εσύ που γράφεις, αυτά τα ρημάδια σημεία στίξεως ξέρεις τι ρόλο "βαράνε" που καί πότε τα βάζεις;; ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ,ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ( ΟΧΙ ΤΣΙΓΓΕΛΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ) ΚΌΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.... ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΩΣ....
Μου αρέσει! · Απάντηση · 27 Μαΐου στις 11:22 μ.μ.

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Γεια σου χαρουμενε & απο σποντα φιλε Δημητρακη Βασιλαρη ! ρωτησες τον μπαμπα σου τον παιχνιδιαρη θεο ? να σου πει οτι εχει φτιαξει αυτος ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! και το νομικο τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. που ειναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? για να σας παραμαζεψει οοολους τους χαρουμενους μασονακους και να σας στειλουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! και τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιους για ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ !!! που σας το παιζουν παντοντοκρατορες ! καθως σας βαζουν μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων ! ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΝΤΑΣ τα οπισθια σας με τις γνωστες ΒΟϊΔΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ! για να ΚΛΟΥΒΙΑΖΕΙ το μυαλο σας ! Στραβωμαρα εχεις ρεεε ? δεν βλεπεις απο κατω ποιοι συντασσουν αυτο το κειμενο ? για πληκτρολογισε neataxi555.blogspot.gr για να χεστεις απ την πολυ χαρα σου ! Αdi bakalum !!! & giule - giule !!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 28 Μαΐου στις 2:33 μ.μ. · Τροποποιήθηκε

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Δηηημηηητρακη Βασιλαρη τι βλεπω ? μας πλακωσε η ε....κη ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ? Αντε ρε μηηην γανιαζεις ! ο μπαμπας σου ο παιχνιδιαρης θεος εχει φροντισει για οοολα ! οι επερχομενες γενεες θα ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ τα 77 ενυδρεια που σας εχει προγραμματισει μεσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! ο παντοδυναμος θεος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 28 Μαΐου στις 1:20 μ.μ.

Δημήτρης Βασιλάρης Στέφανος (χριστιανικό όνομα) Χατζής (Ο προσκηνύσας στην Ιερουσαλήμ) Ιωάννου (Ο Βαπτιστής του Χριστού) Σαυρούλα ,ζήτα λοιπόν ακρόαση του δημιουργού σου, όποιος καί αν είναι , για να μάθεις τίνος αγνώστου πατρός τε καί μητρός τε σποροκύηση είσαι. Και ΩΜΑ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τι σχέση έχουν αυτά που λες με την παρατήρηση-σχόλιο μου;; Πού την είδες ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ την λογοκρισία μου. Νοείς Ελληνικά καί ένοια λέξεων ΓΚΟΙΜ;; Νοείς τι εστι "Σημεία στίξεως";; Μάθε πρώτα λοιπόν Ελληνικά καί μετά έλα να μιλήσεις -γράψεις- ΚΟΘΩΝ-ε που το παίζεις και ειδήμων αντιγραφέα του Γκούγκλ καί ημιμαθή των πάντων .Οσο για το χέσιμο που έπαθες όταν διάβασες ότι διάβασες σκουπήσου καλά γιατι γέμισε δυσωδία το νήμα καί μετά ...άνοιξε το στόμα σου καί πέτα το χαρτάκι μέσα... Καλή σου όρεξη. Καταλαβές ετσί τει θαιλλό να σαϊ πό. Κε αιλποιζό να μαθοίς τι σειμενοί να βαζοίς σόστα τα σειμοιά στιξεώς???? (τσιγκελακιά?)!!!! θαβμστοίκα ταιλοιές κωματκιά,,,,,, λκπ πλκ λκπ.. Καί τίναξε λίγο τα οπ'ισθια σου λίγο αριστερά,λίγο δεξιά με σχετικά αυξανόμενη ταχύητηα και παλινδρομική κίνηση ,ούτως ωστέ να παισούν τα λαστιχακιά πωύ φρακαρωύν την ίσωδω κε εξώδω τόυ αποχετευτίκου σου σωλήνα τον απωρριματόν τον αιξπαιρΜΑΤΩ-σεόν ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΣΟΥ?? !! .. ,,
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ωωωω Καααλωως τον πανικοβλημενο εβραιο ! ΧΕΣΤΗ ! τον Δημητρακη Βασιλαρη ! που μας το παιζει και ινστρουκτορας της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! τι ? εμαθες τα ασχημα χαμπερια ? οτι ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας ! που τον εχει εξουσιοδοτησει ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος ! να σας ΖΒΕΡΚΩΣΕΙ !!! και να σας παραδωσει σαν τα γατια ! στο νομικο τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! και αναστατωθηκες ρεεε ? Αμα εχεις ΚΩΛΟ ιουδαικο ρεεε ? κοπιασε στις 29-6-2016 να υπερασπιστεις την ΚΩΛΟΦΑΡΑ σου μεσα σε δικο σας ιουδαικων συμφεροντων δικαστηριο ! με δικα σας πατσαβουρια επανω στα δικαστικα εδρανα ! και δικο σας ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελεα ! γιατι ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ σας ο Νταβιντ Σαλτιελ στις 29-6-2015 ΔΕΝ ειχε ΚΩΛΟ να προσελθει στο ΑΥΤΟΦΟΡΟ και να μας αποδειξει ενωπιον του εκπροσωπου μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ οτι η ΕΛΛΑΣ ειναι ακομα προτεκτορατο των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων της Βαλκανικης Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ σας ! λοιπον τι λες ??? εισαι για μια αναμετρηση ? ΣΚΑΤΕΑ μου ! που εισαι του ΚΩΛΟΥ και του WC ? να σας βλεπουν και τα ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασονια σας ! και να βγαζουν ΤΣΙΙΙΙΡΛΑΑΑΑ !!! απ την πολυ χαρα τους ! για την τελικη καταληξη της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας ! panimai ? aaa harasio !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 λεπτά



1 σχόλιο:

  1. Δημήτρης Βασιλάρης.
    Σαν κώλος πού είσαι επόμενο είναι να ξερνάς συνέχεια σκατά. Οσο όμως μπάσταρδε ανδρομεδιανέ καί να προσπαθείς να ξεφύγεις (κοινώς να στρίβεις δια του αρραβώνος) εγώ ακόμα σε λέω ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΣΑΥΡΑΣ. Ούτε ξέρεις ούτε καί ποτέ υπάρχει περίπτωση να κατανοήσεις Ελληνικά σαν μητρόπιασμα από πανσπερμία όντων πού προέρχεσαι... Για να μπώ σε συζήτηση με έναν μαλακομπουκωμένο που ξέρει μόνον ένα κείμενο "κοπυ παστ" καί από εκεί καί πέρα .... τρικυμία εν κρανίω , αποκλείεται. Απλά , της του σιδηρούν κιγκλιδώματος καί αγνώστου πατρός υιέ με χριστιανικά ονόματα καί επώνυμο, ακόμα δεν ήρθες σε ικανότητα να απαντήσεις στα αρχικά ερωτήματα που απορέουν από την παρατήρηση μου.. καί το μόνο που κάνεις , ελείψει βεβαίως φαιάς ουσίας, ομιλείς ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Η ΟΧΙ.. Αντε τώρα να κάνεις νανάκια... Υ.Γ Ο πατέρας μου μού είπε να δώσεις χαιρετίσματα στην μάνα σου και να σε ενημερώσω ότι δεν σε παρεξηγεί... απλά "ΤΩ ΚΑΙΡΩ ΕΚΕΙΝΩ ΗΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΑ ΘΕΛΓΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ.. Λιγο καθυστερημένος βέβαια αλλά τι να κάνει;;; Τα τεκνα τα δίνει ο οποιοσδηποτε θεός-δημιουργός...Υ.Γ 2 Τα τσιγγέλια (????) ( απέυχομαι να τα χρησιμοποιήσεις για την χρήση που είναι δημιουργημένα έτσι;;;) αλήθεια σύμβολα ποιάς Ελληνικής γραφής είναι;;; Υ.Γ 3 Ελληνικά από ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ του ΚΩΛΟΥ κυριολεκτικώς.. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ: ( εξουσιοδοτισει,- δικαστηκα-ΑΥΤΟΦΟΡΟ-ενοπιον-καταλυξη) ( καί πολλά άλλα "μαργαριτάρια" απο τον καθηγητή του αποχετευτικού σωλήνος! Συν , άτονες λέξεις χωρίς σημεία στίξεως (μάλλον είναι η παλαιά γραφή των ανδρομεδιανών) μετά από τελεία ή τσιγγέλι ή θαυμαστικό ( που τα πετάει χωρίς να ξέρει πότε πως καί γιατί) αντί να ξεκινάει με Κεφαλαίο, ξεκινάει με ..μικρΌ.. ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΠΙΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΟΥΣΤ ΒΛΑΚΑ. Υ.Γ 4 Οταν κλέβεις εικονομηνύματα καί τα κάνεις ανάρτηση στον "ΤΟΥΒΛΟΤΟΙΧΟ ΣΟΥ" να λες τουλάχιστον οτι δεν είναι δικά σου καί τα έκλεψες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή