Recent Posts

8 Ιουνίου 2016

Επιταγές της εγκληματικής οργάνωσης ΣΙΩΝ Α.Ε.






Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.630 ΕΥΡΩ = 11 ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.





Θεσσαλονίκη 8/6/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr     


Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Και τώρα πανέξυπνα ιουδαϊκά ΤΣΑΚΜΑΚΟΠΑΙΔΑ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., τι έχετε να μας πείτε γι’ αυτές τις επιταγές ? που ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ! μας θύμισε να σας τις ΞΑΝΑΜΟΣΤΡΑΡΟΥΜΕ, καθώς στις 29/6/2016 καλείστε με την διαδικασία του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ να μας αποδείξετε ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο της ιουδαϊκής Βαλκανικής σας μαφιόζικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, που με τα μασονοειδή δημοσιοϋπαλληλικά σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ βουλιάζετε την οικονομία του GREKYLISTAN σας, που ειρωνικά την αποκαλείτε ΕΛΛΑΣ ! και κατ’ επέκταση των 77 μασονικών σας Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ,  που βρίσκετε την ευκαιρία και ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΤΕ και τις υπόλοιπες οικονομίες των προτεκτοράτων  ΔΗΘΕΝ κρατών σας, καθώς το 2002 τις εκδώσατε αυτές τις επιταγές, και το 2003 σας άνοιξε η όρεξη να ξεφορτώσετε οικονομικά τον εκπρόσωπό μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, βάζοντας τον προϊστάμενο του Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου Κουκάκη Γεώργιο να τον απειλεί ότι θα υποστεί τον τακτικό έλεγχο της ΜΑΦΙΑΣ, και να ζητά και 300.000 ευρώ για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, επειδή διέδιδε ο εκπρόσωπός μας μέσα στην μαφιόζικη αγορά σας ότι οι ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ! και είδατε το τι πάθατε που στις 23/4/2003 ο τότε ταξίαρχος με τα πορσελάνινα αστεράκια στις επωμίδες του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ ειρωνευότανε τον εκπρόσωπό μας μέσα  στη παλιά Ασφάλεια της οδού Βαλαωρίτου 12 Θεσ/νίκης, που του έλεγε «ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» ? και σας έβαλαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του μπαμπά σας, του παιχνιδιάρη Θεού ! μια ταινία ιουδαϊκών συμφερόντων που τα παίξατε όόόλοι σας οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ από την Κεντρική Ισραηλινή ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ σας, δίδοντας εντολή και ο τότε ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ του Κ.Ι.Σ. Μωυσής Κωνσταντίνης, να πληρωθεί η μία επιταγή των 14.845 ευρώ, που αθροίζει 22 και διά 2, καταλήγει κι αυτή στο 11.

Είδατε λοιπόν το τι πλάκες μπορεί να σας κάνει αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ? που έδωσε εντολή στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να μεταφέρουν από εκεί μέσα από την τσάντα του εκπροσώπου μας την αντίγραφη καταγγελία, που είχε κάνει προς την Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς ! καθώς έχει ακόμη το κίτρινο αυτοκόλλητο με το τηλέφωνο επάνω του μιας εβδομάδος προϊσταμένου Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς Ευρενιάδη, που τον παύσατε αμέσως, γιατί προώθησε την καταγγελία μέσω της οδού Νικηφόρου Ουρανού κι έκανε σωστά τη δουλειά του να προωθηθεί η καταγγελία στο Σ.Δ.Ο.Ε., που εκείνη την πρωτότυπη καταγγελία εσείς την ΜΠΛΟΚΑΡΑΤΕ !!! για να φωνάζει αλαφιασμένα και η μαφιόζα υπάλληλός σας Ευδοκία Ζαριανοπούλου, που την είχατε στο Πρωτόκολλο ! πώς γίνεται η καταγγελία να είναι από τέσσερις μεριές θεωρημένη κι ελεγμένη με κόκκινο στυλό ! και να μην έχει πάρει αριθμό Πρωτοκόλλου ? από την μαφιόζικη υπηρεσίας σας ? Και να μονολογεί και ο δικός μας εκπρόσωπος εκεί μέσα, που κλήθηκε να δει κι αυτός στο κωλοπρωτόκολλο σας, και να λέει « πού είσαι ρε Γιώργη Κοκκίνη (ταξίαρχος σε θέματα Σ.Δ.Ο.Ε.) να δει και ο συνάδερφός σου ταξίαρχος Χρηστάκος Ραδόπουλος την ιουδαϊκή αυτή ταινία ! για να τα παίξετε όόόλοι σας !»

Για τώρα πάρτε την καταγγελία αυτή υπό μάλης, κι ελάτε να μας αποδείξετε πώς δολοφονείτε τον απροστάτευτο κοσμάκη ! και μετά θάνατον τους ξεφορτώνετε οικονομικά για την δόξα της εγκληματικής μασονικής σας οργάνωσης και του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!! μην ξεχαστείτε ! θα σας περιμένουμε μετά ΦΑΝΩΝ & ΛΑΜΠΑΔΩΝ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου