Recent Posts

4 Ιουλίου 2016

Μαρινόπουλος θυγατρική της ΣΙΩΝ Α.Ε.


MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΙΚΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ & ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΤΟΝΓΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ



Θεσσαλονίκη 4/7/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Ρε σεις που είστε και τα γκουντουρντισμένα τέκνα της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε., ακόμη δεν καταλάγιασε ο ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ από τις τρεις ανατινάξεις που σας έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη, τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο της Πόλης στην Τουρκία, την 28η Ιουνίου ως προκαταβολή για την ΑΥΤΟΦΩΡΗ διαδικασία που είχατε στις 29/6/2016 στην πρωτεύουσα του Βαλκανικού σας φεουδάτου την Θεσσαλονίκη, καθώς εσείς ΔΕΝ είχατε ΚΩΛΟ να εμφανιστείτε, για να μας πουν τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ σας, που τα έχετε τοποθετημένα επάνω στα δικαστικά έδρανα, πότε και με ποιον νόμο ανατρέψατε τον νόμο του Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, που εσείς τον δολοφονήσατε γιατί πήρε στα σοβαρά τότε τον ρόλο του κυβερνήτη, καθώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ με τον νόμο 4286/26-8-1831 να ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες κοπρόσκυλα ! και  μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας !
-2-
Αλλά και ο μπάρμπα - Γιάννης Μεταξάς, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΓΕΝΙΚΑ και σας έκλεισε όόόλες τις μασονικές σας στοές για να μην μπορείτε να τοποθετείτε τα ΛΟΥΜΠΕΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ της κοινωνίας σε καίρια πόστα του δημοσίου αλλά και ιδιωτικού τομέα ! με αποτέλεσμα να του κηρύξετε κι αυτόν τον πόλεμο με το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ και να τον δολοφονήσετε με τοξική δηλητηρίαση ! όπως και τον αντικαταστάτη του !
Προκειμένου να ισοπεδώσετε και την Ελληνική επικράτεια, τοποθετώντας τις μαριονέτες σας τύπου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, χρίζοντάς τους επιχειρηματίες της καρπαζιάς ! όπως ακριβώς κάνατε πριν χρόνια με τον ΔΗΘΕΝ ιδιοκτήτη των Γαλλικών Carrefour, που τον δολοφονήσατε κι αυτόν μαζί με την γυναίκα του και τον πιλότο, καταρρίπτοντας το ελικόπτερο που τους μετέφερε. Και καθώς οι μετοχές της ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεως είναι Ανώνυμες, όπως των Ανώνυμων Ασφαλιστικών σας Εταιρειών, τις μεταφέρετε στην γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. Καθώς τραβάνε κουπί για λογαριασμό σας όόόλοι οι συμμετέχοντες, δικαστικοί ! συμβολαιογράφοι ! ταγματασφαλίτες ! προμηθευτές ! τραπεζίτες ! μαζί με όλο το λοιπό συνονθύλευμα των δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να δείξετε την χρηστή εικόνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., που ορθά ο μπαμπάς σας ο Θεός σας άφησε να κάνετε κουμάντο σ’ αυτήν την γη ! για να γίνετε τώρα το παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ,
Αλλά ΔΕΝ αναλογιστήκατε ακόμη πως αυτή η γιορτή που έχετε με τα ΖΩΑ σας έχει και το τέλος της ? Διότι αυτόν τον πλανήτη τον έκανε αυτός ο μπαμπάς σας  Θεός για νοήμονα όντα ! κι όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αφέντες, που βουλιάζουν οικονομίες λαών με τα ΖΩΑ μασόνια τους. Καθώς σιβυλλικά τα αποκαλείτε GOIM δηλαδή μη νοήμονα ζώα ! που ίσα με μιας κότας μυαλό δεν έχουν αυτά, αφού ακούν εσάς τους ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΥΣ, που τα παραμυθιάζετε πως ο μπαμπάς σας ο Θεός ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια !
Και το ΚΟΡΑΝΙ που εκεί μέσα είναι γραμμένοι οι νόμοι του μπαμπά σας Θεού, ρε ΖΩΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, ποιος σας το έγραψε ? όπως και τον νόμο 4286 που έγινε κι αυτός νόμος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους στις 26/8/1831 μέσω Καποδίστρια, ποιος σας τον έγραψε ? όπως και την ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στις 14/11/2013 διά χειρός Χατζή, ποιος σας την έγραψε κι αυτήν ? ΔΕΝ το πήρατε χαμπάρι ? ότι γράφτηκε διά χειρός του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? Οπότε τι μας κουνιέστε ρέέέ κι αποφεύγετε να μας αντιμετωπίσετε μέσα στα δικά σας δικαστήρια ! με δικά σας ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ επάνω στα έδρανα ! αλλά και δικούς σας αρβυλοφόρους ΜΑΤατζήδες να σας προστατεύουν ! καθώς και το λοιπό μασονικό ΣΚΥΛΟΛΟΪ που έχετε για χαβαλέ παραστάσεις !
Και τα ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΑ που ξέρατε ότι τα εικονικά αυτά φέσια που μέσω τραπεζών πήραν ΔΑΝΕΙΑ οι δήθεν και τύπου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ επιχειρήσεις σας, αλλού να τα λέτε ! στα ΖΩΑ σας ! Καθώς μεταφέρετε αυτές τις ντόνγκες μέσω τραπεζών και δήθεν δημοσίου στους απροστάτευτους πολίτες των προτεκτοράτων σας ! παραμυθιάζοντας και τον μπαμπά σας τον Θεό πως όόόλα αυτά τα κάνουν τα GOIM μασόνια ! που είναι καιρός να οδεύσουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! Οι Εκλεκτοί στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ και η Σαβούρα στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ! Καιρός ν’ αντιληφθούν και τα ΖΩΑ σας που αγαντάρουν το κωλοσύστημά σας ! πως σταματά η τροφοδοσία τους με παράδες ! και στην καλύτερη των περιπτώσεων ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ από τις υπηρεσίες τους άνευ αποζημιώσεως ! Κι αυτό ? διότι ο μπαμπάς σας ο Θεός ΔΕΝ μασά πλέον τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ ! Δίδοντας εντολή να καταργήσουμε όόόλες τις μισαλλόδοξες εορτές και παρελάσεις σας που έχετε επιβάλλει στα προτεκτοράτα κράτη σας ! μέσω ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και να καθιερώσουμε την μία και μοναδική την παγκόσμια ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. που ημερολογιακά να συμπίπτει με την εορτή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων που είναι η 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωσις: Με την ευκαιρία παραθέτουμε διάλογο με έναν αβανταδόρο Πόντιο, που πιστεύει σε Θεό που έχει ΕΝΑΝ ΟΜΑΤ !!! του εβραϊκού μασονικού συστήματος.
 
Σχόλια
Isidoros Savvidis
Isidoros Savvidis Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ετσι μπραβο πανεξυπνο μας εβραιοπουλο Isidore Savvidi ! να παραμυθιαζετε τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ μασονια σας για να ειναι ψυχραιμα ! για να μην σας πιασει ΤΣΙΡΛΑ οοολους σας απ την πολυ χαρα σας !
Isidoros Savvidis
Isidoros Savvidis Στέφανε κανεις δεν καταλαβαίνει τι λες και τι σκέπτεσαι. Μιλάς με ασαφεια και δεν καταλαβαίνω το μίσος το απύθμενο προς τον Ισραηλινό λαό.
Isidoros Savvidis
Isidoros Savvidis Είμαι Πόντιος από πατέρα και Κυκλαδιτης από μάνα. Είμαι περήφανος γιαυτό. Εξίσου περήφανος θα ήμουν αν ήμουν Ιταλός Γάλλος Άγγλος Ισπανός Εβραίος η Αμερικανός
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ισιδωρε πολυ καλα κανεις και φροντιζεις να κρατας τα μασονια ψυχραιμα ! γιατι εαν ΞΕΧΑΙΒΑΝΕΨΟΥΝ και καταλαβουν οτι υπαρχουν ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ θα τα πιασει μετα πανικος !!! και αντε μετα να τα πεισετε πως ο μπαμπα σας ο θεος κοιμαται ακομα ορθιος και ΔΕΝ σας εχει παρει χαμπαρι ! Παντως μεταξυ μας σου λεω πως οοολες οι εορτες μισους και παρελασεις που εχετε επιβαλλει στα 196 προτεκτορατα ΔΗΘΕΝ κρατη σας ! η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τις καταργει και επιβαλλει την μια και μοναδικη παγκοσμια ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των ιουδαιων ! που ειναι η 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! και μαλιστα με εντολη και του παιχνιδιαρη μπαμπα σας θεου ! οποτε αν σε στεναχωρεσα τα παραπονα σου στον μπαμπα σου τον θεο ! ετσι ?
Isidoros Savvidis
Isidoros Savvidis Δεν είμαι ενθεος αλλά έζησα σε μια μεσοαστικη οικογένεια που μου έμαθε να σέβομαι τις θρησκείες όλων των λαών και τα πιστεύω τους είναι σεβαστά.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου παρτο χαμπαρι Ισιδωρε πως ο μπαμπας σου ο θεος ΔΕΝ ειναι βλακας εχει παραπανω μυαλο απο οοολους σας και να θυμασαι τους εβραιους τους προγραμματισε να γινουν το παραδειγμα προς αποφυγειν για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ! και αυτο γιατι τον εκαναν 1000 κομματια και τον μοιρασανε στα ΖΩΑ τα μασονια τους ! για να παιζουν αυτοι οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ΚΕΡΑΤΑ μαυρα-κοκκινα στις πλατες των απροστατευτων λαων ! με τα μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους ! kapito ?
Isidoros Savvidis
Isidoros Savvidis Μάλλον δεν επικοινωνουμε η δεν διαβάζεις τους άλλους πρέπει να είσαι ερωτευμένος με αυτά που γράφεις εσύ. Σου είπα ότι δεν είμαι ενθεος.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου πολυ καλα κανεις και εισαι αθεος ! και την γλυκια τρελα που πουλας να την πουλας στα ΖΩΑ τα μασονια σας ! που δεν εχουν ουουουτε με μιας κοτας μυαλο ! panimai ? aaa harasio !
Isidoros Savvidis
Isidoros Savvidis ΕΧΕΙΣ ΣΦΥΡΊΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
 
Θαυμάστε κόσμε έναν Ισίδωρο Σαββίδη που λέει ότι είναι άθεος ! Αλλά αντιλαμβάνεται ότι τον Θεό τους οι Εβραίοι τον έκαναν 1.000 κομμάτια και καταλαβαίνει πλήρως ότι ξεπορτιάζουμε τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ Εβραίους που χρεοκοπούν οικονομίες λαών με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, τύπου επιχειρήσεων ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ !!! GOLDEN GOIMS του Δ.Ν.Τ. ! κι Ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ !!! στο αχανές ιουδαϊκό KERATISTAN τους ! με τις 77  Κ.Ι.ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των  ΣΟΦΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.





 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου