Recent Posts

21 Ιουνίου 2016

Η ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών της ΣΙΩΝ Α.Ε.


ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4286 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ GOIM
 

Θεσσαλονίκη  21/6/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα του Κ.Ι.Σ. και της ΣΙΩΝ Α.Ε. ΚΑΛΕΙΣΤΕ στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ την 29η ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και με αριθμό Πρωτοκόλλου Νο …….. της Δ’ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, όπως και τα δημοσιο-υπαλληλικά σας ΖΩΑ που σιβυλλικά στην Αραμαϊκή σας διάλεκτο τα αποκαλείτε GOIM, δηλαδή μη νοήμονα όντα ! αλλά φροντίζετε με αυτά να στελεχώνετε τις ΠΑΡΑΝΟΜΑ καταληφθείσες δημόσιες υπηρεσίες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους, προς όφελος της ΣΙΩΝ Α.Ε., καθώς με τον υπ’ αριθμό 4286 που έγινε πλέον και νόμος του νεοσύστατου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τότε κράτους, στις 26 Αυγούστου του 1831 και με υπογραφή στις 8 Ιουνίου του 1828 του κυβερνήτη Ιωάννη Α. Καποδίστρια, που αν και μασόνος, εν τούτοις πήρε στα σοβαρά τον ρόλο του κυβερνήτη για να νοικοκυρέψει αυτόν τον τόπο ! Με αποτέλεσμα να ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ από το σιωνιστικό σας καθεστώς λίγους μήνες μετά την εφαρμογή αυτού του νόμου ! από την εγκληματική σας οργάνωση την ΕΛΕΕΙΝΗ μασονία, που χρεοκοπά οικονομίες λαών για την δόξα του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ! Διότι ο νόμος αυτός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ την συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στην εγκληματική οργάνωση των τεκτόνων ! κοινώς μασόνων που γίνονται οι υπηρέτες της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και τα πιόνια του μισαλλόδοξου λαού σας, του ιουδαϊκού Ισραήλ !
Όπως φροντίσατε στις 29/1/41 = 17 να δολοφονήσετε με την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ σας κι έναν άλλον ομογάλακτο αδερφό σας με τοξική δηλητηρίαση, που τον σπουδάσατε στη Γερμανία, καθώς ήταν εκλεκτό μέλος της μασονίας σας ! τον μπάρμπα Γιάννη Μεταξά ! γιατί κι αυτός ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ το μασονικό καθεστώς σας ! ΕΚΛΕΙΣΕ όόόλες τις μασονικές σας στοές για να μην ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ μασόνια ! και ΔΙΕΓΡΑΨΕ το εικονικό χρέος, που πάντα χρεώνετε τους απροστάτευτους λαούς ! Με αποτέλεσμα ? να του κηρύξετε τον πόλεμο με το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ, στέλνοντας κατ’ αρχήν τον Μπενίτο Μουσολίνι σας ! κι εν συνεχεία με το εβραϊκό σας ΡΑΪΧ να ισοπεδώσετε την Ελληνική επικράτεια σε συνεργασία με τους ταγματασφαλίτες σας ! αλλά και τους μαυραγορίτες σας ! Φτιάχνοντας για ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ κι έναν εμφύλιο με τα ΚουΚουΕδια σας ! και τους Ελληναράδες ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ σας ! σμπαραλιάζοντας και ισοπεδώνοντας τα πάντα ! βάζοντας και τον υποτακτικό σας βασιλέα Παύλο Γλύξμπουργκ να ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ τις μασονικές σας στοές ! για να ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ πάλι κωλομάσονα όπως τον παλιό καλό καιρό !

-2-
Και να βάζετε τα ΖΩΑ τα δικά σας της ΔΗΘΕΝ δημοκρατικής κυβέρνησης των Ελληνικών βουνών να γράφουν τραγουδάκια όπως «θα τον τρελάνουμε τον ήλιο !» με την ιουδαϊκή ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρίνει κι εσάς αλλά και τα μη νοήμονα ζώα σας, που τα βάζετε να μασουλάνε παράδες στα κομματικά τους παχνιά ! και να βαράνε παλαμάκια στον κάθε ΚΑΦΡΟ ΔΗΘΕΝ πολιτικό σας ηγέτη ! και να βροντοφωνάζουν σαν τον Μίκη Θεοδωράκη σας ! ο Καραμάν Αλής ή τα ΤΑΝΚΣ !
Για να έρθει ένας λεβέντης Γιώργος Παπαδόπουλος με τις ευλογίες πάντα και τις δικές σας να σας τους παραμαζέψει ! για να νοικοκυρέψει την χώρα με ΜΗΔΕΝ χρέος ! Και για να είμαστε και δίκαιοι αυτό έγινε και με την αόρατη συμμετοχή την δική σας ! Κι όταν του ζητήσατε να σας παραχωρήσει την βάση της Σούδας στην ΚΡΗΤΗ, προκειμένου να βάζετε από εκεί τα υποτακτικά σας Αμερικανάκια ! έχοντάς την βάση ορμητήριο για να βομβαρδίζουν όόόλους τους Αραβικούς λαούς εν όψει του 3ου γύρου εχθροπραξιών με τους ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ! Τότε ο Γιώργος Παπαδόπουλος σήκωσε ανάστημα κατά της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. αρνούμενος να σας παραχωρήσει τη Σούδα, αποκαλώντας σας «ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΚΕΡΑΤΑ !» Εμείς τώρα του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ το επισημοποιούμε κι επώνυμα πλέον σας αποκαλούμε ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! Κι έτσι φροντίσατε κι εσείς να τον καθαιρέσετε το 1973 σε λιγότερο από έναν μήνα με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Πολυτεχνείου σας ! που τα βάζατε να φωνάζουν ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! εγκαθιδρύοντας  κι επίσημα πλέον την ΓΙΓΑΝΤΙΑ εγκληματική οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που κατευθύνει τις σκέψεις όόόλων αυτών των υποτακτικών σας ΖΩΩΝ – GOIM προκειμένου να ισοπεδώνετε τα ΠΑΝΤΑ και να κονιορτοποιείτε κάθε έννοια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ! και προπαντός να εκλέγετε εσείς ! τους εκλεκτούς σας ! στα 196 προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! που διοικούνται από τις 77 τριγωνικές Κεντρικές Ισραηλινές Σταβλαρχίες σας ! και μέσω SINGULAR να επικυρώνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα  της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε., τοποθετώντας τους ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΥΣ συνεργάτες σας στα νευραλγικά σημεία των υποτιθέμενων ΔΗΘΕΝ κρατών σας !
Κι επειδή τα ΖΩΑ σας που φροντίσατε να τα βάλετε στον Α.Φ.Μ. και τις σχετικές τελειούλες για να τα αναγνωρίζετε ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ να μας απαντήσουν για λογαριασμό δικό σας ! μια κι εσείς είστε αφεντικά της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, που δεν έχετε εσείς ΚΩΛΟ να μας απαντήσετε για το ποιο από τα δύο ασφαλιστήρια είναι έγκυρο ? της ΕΘΝΙΚΗΣ Ανώνυμης Ασφαλιστικής Εταιρείας αξίας 186,56 ευρώ το εξάμηνο για το ΝΖΜ 1688 που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? ή το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ αξίας 30.000 ευρώ, που κατατίθεται το ποσόν αυτό στο Παρακαταθηκών και Δανείων κάθε 17 ΝΟΕΜΒΡΗ για την ανέγερση της ΝΕΑΣ Ιερουσαλήμ & τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ που είναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ? Καθώς τα υποτακτικά σας ζώα, που υποδύονται τους Έλληνες αστυνομικούς στην ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΣΕΡΡΩΝ του ξήλωσαν τις πινακίδες του οχήματος του εκπροσώπου μας, που είναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τον υποχρέωσαν να πληρώσει σε ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ δική σας τράπεζα το ποσόν των 500 ευρώ, γιατί διαπίστωσαν ότι ο Α.Φ.Μ. δεν είχε τις προβλεπόμενες μασονικές τελείες που φέρουν τα GOIM τα δικά σας ! μην λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους και το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ δικό σας ασφαλιστήριο, που με αυτές τις Α.Α.Ε. αλλά και όόόλες τις θυγατρικές εταιρείες της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. μεταφέρετε τις ΝΤΟΓΚΕΣ (χρέη) στα υποτιθέμενα ΔΗΘΕΝ κράτη σας κι εν συνεχεία βουλιάζετε με τα GOLDEN GOIMS σας την όποια οικονομία της υποτιθέμενης χώρας σας ! Κατόπιν τούτου όσοι υπάλληλοι σας προσπαθήσουν να δώσουν ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ λύση ! και ν’ αποφύγουν ν’ απαντήσουν  ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε ποια τάξη ανήκουν ? ονομάζονται ΕΠΙΟΡΚΟΙ ! και οδεύουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! ανάλογα με τον βαθμό μασονίας που κατέχουν ! καθώς τον μπαμπά σας τον ΓΙΑΧΒΕ, φροντίσατε να τον κάνετε 1.000 κομμάτια, διανέμοντάς τον στα ΖΩΑ τα μασόνια σας !
Σας υπενθυμίζουμε, εκκρεμεί οφειλή σας 2.760.000.000.000.000 ευρώ και ολογράφως ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ σε ράβδους χρυσού, καθώς και όόόλο το ζωικό σας βασίλειο, κτησιχρησίας της ΣΙΩΝ Α.Ε. από 21/2/2013, που ο Παναγιωτάκης Παυλίδης, πρόεδρος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τότε ΔΕΝ έκανε δεκτά τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, καθώς δεν ήξερε ότι η παντοκρατορία σας ΕΛΗΞΕ από 21/12/2012, που ήταν και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, μια και ο Γιαχβέ σας τον πλανήτη αυτόν τον έκανε για νοήμονα όντα ! και φυσικά και για ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!!
Σημείωσις : Οι απαντώντες  σωστά κερδίζουν πρώτον επίγειο παράδεισο ! και δεύτερον παραμονή στη θέση που κατέχουν ! οι υπόλοιποι πηγαίνουν κρουαζιέρα άλλοι στον Αμαζόνιο ποταμό ! κι άλλοι στα ανοικτά της θάλασσας για φουντάρισμα και με εντολή του  ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! για τυχόν διευκρινήσεις αρμόδιος να σας απαντήσει είναι ο εκπρόσωπός μας Στέφανος Χατζής του Ιωάννου !

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο Ιωάννης Καποδίστριας εδολοφονήθη από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ
γιατί έκανε νόμο του κράτους στις 26/8/1831 που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τους δημοσίους υπαλλήλους να γίνονται μέλη των τεκτονικών εβραϊκών μαφιόζικων στοών

 Ο Ιωάννης Μεταξάς εδολοφονήθη από την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ στις 29/1/41 γιατί έκλεισε όόόλες τις μασονικές στοές ούτως ώστε να μην μπορούν να ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ μασόνια οι Εβραίοι κηρύττοντας και τον πόλεμο με το 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ
Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που είχε το θάρρος να τους ΑΡΝΗΘΕΙ την βάση της Σούδας προκειμένου να βομβαρδίζουν οι Εβραίοι από εκεί όόόλους τους Αραβικούς λαούς με τους U.S.A. Γι’ αυτό και τον καθαίρεσαν με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου