Recent Posts

16 Ιουνίου 2016

H πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά



 16/6/16 Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ




Θεσσαλονίκη 16-6-16


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

    Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. και του ιουδαϊκού σας KERATISTAN, η σημερινή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των ΑΥΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σας αφορά άμεσα, γιατί μάθαμε από καιρό ότι έχετε προγραμματίσει για σήμερα 16/6/16 την ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ σας υπό την σκέπη του μαγικού αριθμού 666 που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ σας και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Με έδρα την παγκόσμια πρωτεύουσα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν ! Καθώς οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σας παρακολουθούν και διαβάζουν την σκέψη σας για τα εβραϊκά παντοκρατοριλίκια σας ! που επιβουλεύεστε κατά των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, προκειμένου να αυτοχρισθείτε και επισήμως οι αφέντες των ΖΩΩΝ - GOIM σας, στο αχανές KERATISTAN σας !

Χωρίς βέβαια να λαμβάνετε και την σύμφωνο γνώμη του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ που τον πλανήτη αυτόν τον έκανε για νοήμονα όντα ! και όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αφέντες που μετατρέπουν μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους μασονίας τους νοήμονες ανθρώπους, σε μη νοήμονα όντα ! για να υπηρετούν πιστά τα πανέξυπνα αφεντικά των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ με τα 196 προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη, που διοικούνται από τις 77 Κεντρικές Ισραηλινές Σταβλαρχίες σας ! Καιρός λοιπόν να λάβετε και επισήμως τα ΠΑΣΣΑΠΟΡΤΙΑ των υποτακτικών σας υπηρετών που υπηρετούν τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ! Αλλά και των 77 Κ.Ι.Σ. που πρέπει και επιβάλλεται να γίνετε και εσείς το παράδειγμα προς αποφυγήν για τις επερχόμενες γενεές αυτού του πλανήτη, που ο μπαμπάς σας ο θεός τον έκανε για νοήμονα όντα όπως το γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά με την οξυδέρκεια που σας διακρίνει !

Άλλωστε γνωρίζετε καλά πως ο θεός μεταξύ των πολλών ψαριών έκανε τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ !!! αλλά και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!! Τα μεν πιράνχας πρέπει να ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΟΥΝ τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ προϊσταμένους των Δημοσίων υπηρεσιών ! από όόόλα τα προτεκτοράτα που τους έχετε ! Τοποθετούνται σε βιτρίνες σε κάθε υπηρεσία που υπηρέτησαν ως ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι κατά του δημοσίου συμφέροντος ! Και τους πολύ εκλεκτούς που τους χρίσατε ηγέτες των ΔΗΘΕΝ κρατών τους ! αυτούς, δίπλα στα κέρινα ομοιώματα να μοστράρουν οι  ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ σκελετοί τους ! με την σχετική πινακίδα των ΝΖΜ2082 και μέσα στην ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν, για να θυμίζουν τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ !!!

Όσο για τους λοιπούς κουτοπόνηρους μασονάκους που υπηρετούν το ΑΘΛΙΟ καθεστώς σας και δεν διαθέτουν γραφείο διοικητού ! αυτοί όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την κρουαζιέρα στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ καθώς αποτελούν και την ΣΑΒΟΥΡΑ του μασονικού σας συστήματος ! Και τέλος για εσάς που παριστάνετε τους ΚΑ9110 δηλαδή τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του ιουδαϊκού Ισραήλ ? μέσα στα 77 ενυδρεία με τα γνωστά Τσιμενταρίσματα ! Πασσαλώματα ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ !!! σε σχήμα τριγώνου που αρμόζει σε ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίους με καταλυτική ημερομηνία την 8ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του 2016 που είναι και η επίσημη καθιέρωση εορτασμού της Παγκόσμιας ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ του 666 και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! 


από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Ένα μπουκέτο από ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ηγέτες που υπηρετούν τα 196 προτεκτοράτα των Κεντρικών Ισραηλινών Σταβλαρχιών της ΣΙΩΝ Α.Ε.





Ο μονόφθαλμος θεός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ & ΜΑΦΙΟΖΩΝ Εβραίων που τυπώνει χρήμα και το διανέμει στα ιουδαϊκά λιβάδια για να βόσκουν ΠΑΡΑΔΕΣ τα ΖΩΑ μασόνια τους !


 Το γέλιο των ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ηγετών της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. που μαζί μ’ αυτούς στο πρόγραμμα είναι να γελάσουν και τα παρδαλά ΤΡΑΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου