Recent Posts

17 Ιουνίου 2016

Tα 77 σκαλοπάτια του ξενώνα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στην ΣΥΜΗ



 ΤΑ 77 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΥΜΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ





Θεσσαλονίκη 18/6/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr

                                                     

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα των 77 Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ και των σοφών σας προγόνων, που σας έγραψαν τα Πρωτόκολλα της ΣΙΩΝ Α.Ε., δημοσιοποιώντας εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ για την 13η επίσκεψη από 23 – 26/6/2016 του εκπροσώπου μας, που είναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στην μονή του Πανορμίτου Αρχαγγέλου Μιχαήλ κι ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας ! καθώς ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ανέλαβαν κι επισήμως την μεταφορά της ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ στο Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2003 για το ποσόν των 20.630 ευρώ = 11 που είναι των πέτσινων ιουδαϊκών σας επιταγών ! θεωρημένη η καταγγελία κι ελεγμένη απ’ τον μπαμπά σας τον παιχνιδιάρη Θεό ! Όπως και για την μεταφορά εντύπων το 2005 μεταφέροντας τα έντυπα από την Θεσσαλονίκη με την μέθοδο των μαγνητικών πεδίων μέσα στην τσάντα του λάπτοπ του εκπροσώπου μας ! που όσα κι αν μοίραζε στην Ρόδο ! στην Σύμη ! στο Φαληράκι της Ρόδου ! στην Ιαλυσό ! στην Λίνδο ! στο λιμάνι  Μανδράκι της Ρόδου ! και μέσα στην παλαιά πόλη και αγορά της Ρόδου ! τα έντυπα ήταν πάντα 35 και δεν τελείωναν ποτέ ! μέσα από αυτήν την τσάντα !

Όπως για τον σεισμό σ’ ολάκερη την Δωδεκάνησο, που σας έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ γιατί δεν φροντίσατε να ξηλωθούν εγκαίρως οι κάμερες μέσα από τον ναό του Πανορμίτη ! αλλά κι έξω από αυτόν ! Φροντίστε να θυμηθείτε την χρονολογία, καθώς τότε μετά την αποχώρηση του εκπροσώπου μας από εκεί, άρχισε ο σεισμός βουλιάζοντας και την προκυμαία της νήσου Χάλκης ! Με το ωραιότερο που φρόντισε ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός ! να έχει ο ξενώνας  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 77 σκαλοπάτια που τον απέπεμψε τον εκπρόσωπό μας από την μονή και ΔΕΝ του παραχώρησε κατάλυμα ο Εβραίος ομογάλακτος αδερφός σας ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΕΝ, καθώς είναι ο κατ’ ουσίαν δεσπότης και ταμίας της μονής, που ΚΑΙΕΙ τα χαρτονομίσματα του παγκαριού ! κι έχει κλείσει το γηροκομείο της μονής εδώ και χρόνια ! Βάζοντας και την μαριονέτα, τον τύποις δεσπότη σας Χρυσόστομο με καταγωγή από την Ίμβρο, να κουβαλά στα δικαστήρια της Ρόδου τους φουκαράδες Συμιακούς πολίτες για ΔΗΘΕΝ καταπάτηση της άγονης μοναστηριακής γης ! που περιβάλλεται από πέτρες και βράχια ! Και να του στέλνει του εκπροσώπου μας και fax το αστροπελέκι σας ο Αιμίλιος Κοέν ! λέγοντάς του με ειρωνικό τρόπο « Σ’ άρεσε Στεφανάκο ο ξενώνας ?» και να ζωγραφίζει και την εβραϊκή του μούντζα με σημαιούλες από το Ισραήλ, στέλνοντάς τα μέσω fax για την ΤΣΑΚΜΑΚΟΣΥΝΗ που σας διακρίνει όόόλα τα αστροπελέκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! Για να πάτε να μετρήσετε τώρα τα σκαλοπάτια αρχίζοντας από κάτω μέχρι το επάνω δωμάτιο που έμενε και είναι 77, όσες λοιπόν και οι μαφιόζικες φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ & Κ. Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας !

Είδατε λοιπόν ρέέέ το τι πλάκες μπορεί να σας κάνει αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ? που προγραμμάτισε ακόμα και τα σκαλοπάτια να είναι 77, καθώς είναι και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ???


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των Ιουδαίων που ποδοπατά τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ Εβραίο με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


Η γνωστή προκυμαία του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ στην ΣΥΜΗ της Δωδεκανήσου με τα καταλύματα των προσκυνητών και το χαρακτηριστικό καμπαναριό επάνω από την είσοδο


Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και καθιερωτής της παγκόσμιας ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ κατά της ΣΙΩΝ Α.Ε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου