Recent Posts

1 Ιουνίου 2016

Τα ευτράπελα των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ με τα Hotspots



 ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ HOTSPOTS

ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ A.E.


 

http://www.alphatv.gr/news/society/entasi-kai-pandaimonio-sto-dimotiko-symvoylio-thermis-gia-toys-prosfyges


Θεσσαλονίκη 1/6/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

  Ρε σεις που είστε και οι 77 κουμανταδόροι των 77 Κεντρικών Ισραηλινών ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ και οι καθοδηγητές της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. Δεν βαρεθήκατε να βάζετε τα ΖΩΑ τους Δημάρχους σας που τους εκλέγετε με εντολή δική σας μέσω SINGULAR να εξαγριώνουν τους συνδημότες τους ? σαν αυτόν τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ δήμαρχο της ΘΕΡΜΗΣ Θεσσαλονίκης ! που τους παραμυθιάζει τους δημότες του ότι τον εξέλεξαν οι δημότες του δήμου Θέρμης για να εγκαταστήσετε εσείς εκεί τα Hotspots των εκτοπισμένων προσφύγων από τις πατρογονικές τους εστίες ! καθώς έχετε σφετεριστεί τα πάντα ! μέσα από τον τόπο τους ! κονιορτοποιώντας την γύρω περιοχή από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ για να την μετατρέψετε από γης Χαναάν ! σε γης Μαδιάμ ! με τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ μισθοφόρους που έχετε στην δούλεψη σας ! τύπου ΠΟΥΤΙΝ ! ΑΣΑΝΤ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΟΜΠΑΜΑ ! καθώς και το λοιπό μασοναριό που αποτελεί και το Αραβικό ΣΚΥΛΟΛΟΪ σας ! Μάθετε λοιπόν ότι το προχθεσινό πενταπλό ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ που σας έκαναν σε δυο παραθαλάσσιες πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ αλλά και το τριπλό κτύπημα μέσα στην ΔΑΜΑΣΚΟ ! με εκατόμβη νεκρών ! και σακατεμένων GOIM σας ! Αλλά και το χθεσινό στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ που ήταν και αυτό Χολιγουντιανού επιπέδου ! ήταν από της ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!  Αferim masiala !



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Στις 30-5-2016 οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ χτύπησαν δυο παραλιακές πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ που είναι μεταξύ Λιβάνου & Τουρκίας με άγριο ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ πολλών GOIM μισθοφόρων της ΣΙΩΝ Α.Ε. καθώς και με ένα τριπλό χτύπημα μέσα στην ΔΑΜΑΣΚΟ !!! για τους εκτοπισμένους πρόσφυγες που μεταφέρουν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN ! βάζοντας και τον υποτακτικό τους δήμαρχο της ΘΕΡΜΗΣ Θεσ/νίκης να τους φτιάχνει Hotspots !
 Μετέτρεψαν σε μπάζα & κρανίου τόπο τις πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ τα μισθοφορικά μασόνια της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ τύπου ΠΟΥΤΙΝ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΑΣΑΝΤ ! & ΟΜΠΑΜΑ !
Στις 31-5-2016 τριπλό χτύπημα μέσα στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΣ πάλι μισθοφόρους του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!!
 
 
Πανδαιμόνιο επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο της Θέρμης
Eξαγριωμένοι πολίτες εισέβαλαν στο χώρο της συνεδρίασης ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του δημάρχου, ζητώντας του να μπλοκάρει τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας λαθρο – προσφύγων στην περιοχή.

-2:33

6,8 χιλ. προβολές

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
ΣχολιάστεΚοινοποιήστε
Giorgos Galanis Περαστικα εχετε πολυ μαλακα δημαρχο θα κανει Θερμη μπουεδελο
Tiganeas Haris
Tiganeas Haris as prosexate ti psifizate tora ine arga.......
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Giorgo Galani & Tiganea Hari Δεν αφηνετε κατα μερος τα ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΑ που σας μαθαν τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα αφεντικα σας μεσω μασονικης σας στοας ? οτι ΔΗΘΕΝ ψηφιζουν οι πολιτες αυτα τα ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ του εβραικου μασονικου ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ? και αμα εχετε ευκαιρο καναν πανεξυπνο εβραιο ! φερτε τον να σας τον κανω σαν της μαϊμους τον ΚΩΛΟ !!! Gege ?
Giorgos Galanis
Giorgos Galanis Ειμαι Ορθοδοξος Χριστιανος και Ελλην πολιτης δεν εχω αφεντικα και δεν ψηφιζω κανεναν εδω και 16 χρονια αν σου λεει κατι
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ας τα ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΑ κατα μερος Γιωργακη ! και να μην εκδηλωνεστε ? γιατι με αυτα που γραφετε ΔΗΛΩΝΕΤΕ την ταυτοτητα σας ! βλεπεις ο μπαμπας σου ο θεος μας εκανε και εμας εξυπνους ! να αντιλαμβανομαστε τους αβανταδορους ! και οπως ειπαμε αμα εχεις ευκαιρο κανα πανεξυπνο μασονι του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ! ετση ?
Giorgos Galanis
Giorgos Galanis Μηπως εισαι συριζαιος κατι δεν παει καλα
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου αααιιιντε ρεε που μου παριστανεις τωρα και τον ΒΛΑΚΑ μασονο των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων ! σου ειπα φερε μου εναν ΚΟΠΡΙΤΗ εβραιο που σας καθοδηγει να σου τον κανω λυση αρμολογηση ! panimai ? aaa harasio !
Giorgos Galanis
Giorgos Galanis Για να γινεις μασωνος πρεπει να εισαι πολυ πλουσιος η πολιτικος η να εχεις μεγαλη θεση στο δημοσιο εγω δεν εχω τιποτα απο αυτα σαν και εμενα δεν τους θελουν γιατι με χαρακτιριζεις μασωνο ;
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ας τα χαιβανιστικα που μαθαινετε στα ΖΩΑ τα μασονια σας πανεξυπνε μου εβραιε ! το ξερεις οτι σας εχουν παρει χαμπαρι ακομα και οι πετρες και τα πελεκουδια ? και αυτο με την βοηθεια του παιχνιδιαρη μπαμπα σας θεου ! που τον περνατε για ΒΛΑΚΑ και νομιζετε πως ΔΕΝ ασχολειται με τα εγκοσμια ! μαθε λοιπον χαρουμενο μου εβραιοπουλο πως τωρα ΔΕΝ μπορει να σας γλυτωσει απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ουουουτε ακομα και η εγκληματικη σας μοσσαντ ! kapito ?
Giorgos Galanis
Giorgos Galanis Μην πινεις πολυ σε χαλαει
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αααα γεια σου ! τωρα που αρχισες να μας τα λες και στα αραμαικα ΚΟΠΡΙΤΑΡΕ μου εβραιε ! που διαβαζεις πολυ ΤΑΛΜΟΥΔ & ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ! πληκτρολογησε neataxi555.blogspot.gr για να μαθεις στο τελος αυτου του μπλογκ ! και να ΧΕΣΤΕΙΣ απ την πολυ χαρα σου ! για το ποσες ημερες σας απεμειναν ακομα σε αυτον τον πλανητη ! που ο μπαμπας σου ο θεος τον εκανε για ΝΟΗΜΟΝΑ οντα και οχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εβραιους αφεντες ! που χαιντανε τα ΖΩΑ - GOIM μασονια τους ! το ρολοϊ αυτο μετρα αντιστροφα την ληξη της ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ σας ! οποτε οπως αντιλαμβανεσαι ? οι ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΙ σας περιμενουν ! μεσα στις πρωτευουσες των 77 Κ.Ι.ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ σας ! Dako ?
Giorgos Galanis
Giorgos Galanis Ας τον τρελο στην τρελα του
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Τωωωρα αυτο που ειπες χαρουμενε μας εβραιε ! για τον τρελο στην Τρελα του ! και εμαθες και ποσες ημερες σας απεμειναν ! σφυρα και στα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ μασονια σας οτι οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ μασονοι πανε κρουαζιερα στον Αμαζονιο για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ !!! και η ΣΑΒΟΥΡΑ τα υπολοιπα μασονια σας βορα στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτης θαλασσας ! Για οοολα αυτα που ειναι προγραμματισμενα να γινουν με εντολη & του μπαμπα σας του θεου ! τα εκτελει κατα γραμμα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! καθως τον ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΤΕ καθε μερα αυτον τον θεο με την κτηνωδη συμπεριφορα σας ! Αskolsun bicirine ! zaif aqulu ! BUDALA Yahudi efedim !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες · Τροποποιήθηκε
Fotia Tsekouri Stous Proskinhmenous
Fotia Tsekouri Stous Proskinhmenous Δεν πας να κάνεις καμία δουλειά λέω εγώ Τουρκάλα ,γιατί δεν μας λες από που είστε ,για να το ξέρουμε κ εμείς ?Γιατί βγαίνεις και συκοφάντης όλων τον κόσμο ??Εάν θέλεις να μάθεις από που είμαι εγώ ,,είμαι από εκεί που το 1912 κόψαμε το καϊμάκι του Αλί Πασά και σας το στείλαμε στην .Κωνσταντινούπολη ,!!!!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ααααιιιντε ρεεε χαμενε ΖΑΒΑΛΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που μας το παιζεις ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ εσενα βρηκαν να βαλουν να μας απαντησεις ? οι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ εβραιοι αφεντες σου απ την μασονικη στοα σου ? καθως σας βαζουν μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων να ΒΟΥΡΤΣΙΖΕΤΕ & να ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΤΕ τα οπισθια σας ? για να αποκτατε ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλα ! και να σας παιρνουν χαμπαρι ! ακομα οι πετρες και τα πελεκουδια το τι ΣΚΑΤΑ ιουδαικο καπνο φουμαρετε οοολοι οι ΔΗΘΕΝ πατριωτες ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ! που σαι φιλαρακο ? αμα εχεις ΚΩΛΟ ιουδαικο ! ελα μεσα σε δικο σας ιουδαικων συμφεροντων δικαστηριο ! εδω στην Θεσ/νικη στον 2ο οροφο ! να παραστησεις τον νομικο συμβουλο της ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. στις 21-10-2016 θα σε περιμενει το νομικο τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με τα φανων και λαμπαδων ! γιατι οι καθοδηγητες σας ΔΕΝ εχουν ΚΩΛΟ να παραστουν ! μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου και την εγκληματικη σας μοσσαντ !και αν τους βγαλεις ασπροπροσωπους εσυ θα ΠΗΞΕΙΣ στο ταλιρο !εαν οχι ! τοτε εσυ πας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ και αυτοι για ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ μεσα στις πρωτευουσες των 77 φεουδαρχικων τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! Gege ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · Μόλις τώρα
Giorgos Galanis
Giorgos Galanis Ρε μπαζο για Σταυρουπολη εισαι
Giorgos Galanis
Giorgos Galanis Να πας Σταυρουπολη θα σε παρουν μεσα 100%
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου θαυμαστε κοσμε τα μυαλα των ιουδαικων ΦΕΛΛΩΝ που απ την πολυ ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαικια δεν αντιλαμβανoνται ακομα το ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! και το ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ !!! που τους περιμενει μεσα στα 77 ενυδρεια καθως τους εχει προγραμματισει να γινουν το παραδειγμα προς αποφυγειν για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου