Recent Posts

27 Ιουνίου 2016

BREXIT X GREXIT = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


BREXIT X GREXIT = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ 77 Κ. Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ


Θεσσαλονίκη 27/6/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα των 77 Κεντρικών Ισραηλινών Σταβλαρχιών που το 66,66 % των GOIM ψηφοφόρων σας ψήφισε παραμονή ! Αλλά τι ήταν αυτό που σας βρήκε ? καθώς εσείς από τα Κ.Ι.Σ. ψηφίζετε & επικυρώνετε και η SINGULAR δημοσιοποιεί, στέλνοντας για έγκριση το αποτέλεσμα αυτό, για το τυπικό μέρος και στον μπαμπά σας τον Θεό, που λέτε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας ότι κοιμάται ακόμα όρθιος αυτός ο Θεός σας ! κι επικυρώνει το όποιο αποτέλεσμα εσείς του μοστράρετε ! παραμυθιάζοντας και τον μπαμπά σας τον ΓΙΑΧΒΕ, ότι ψήφισαν άνθρωποι στη Μεγάλη Βρετανία για την παραμονή τους στο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας. Αλίρμουσουν ? (τι θα θέλατε ?) που θάλεγαν και οι φίλοι μας οι Τούρκοι ! Ρέέέ τέτοιες πλάκες μόνον ο μπαμπάς σας ο Θεός μπορεί να σας κάνει ! και το μαγειρεμένο από εσάς αποτέλεσμα που του σερβίρατε σας το μετέτρεψε από τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας σε BREXIT !!! και με επιδόρπιο για τις 29-6-2016 που σας προγραμμάτισε από πέρσι 29-6-2015 στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, καθώς σας κάλεσε να σας ανακοινώσει ότι ακολουθεί για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ της ΣΙΩΝ Α.Ε. Τι χαμπάρια λοιπόν τώρα ? με τα ΖΩΑ μασόνια σας που σίγουρα θα τα έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα προκειμένου να υπερασπιστούν την ιουδαϊκή σας ΚΩΛΟΦΑΡΑ ??? Καθώς όόόλοι μαζί ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ τον απροστάτευτο κοσμάκη που αποτελεί και την μειοψηφία του 33,34 % της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ? διότι το 66,66 % είναι ΖΩΑ χωρίς μυαλό !
Καιρός λοιπόν να το συνειδητοποιήσετε πως αυτός ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ, τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για νοήμονα όντα ! και όχι για ΖΩΑ – GOIM μασόνια χωρίς μυαλό στα ΚΛΟΥΒΙΑ τους κεφάλια ! γι’ αυτό και είχε την προνοητικότητα να φτιάξει και τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ για να ξεκοκαλίζουν τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ σας συνεργάτες ! και φυσικά και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας να τρώνε τα πάντα ! μέχρι και την ΣΑΒΟΥΡΑ τους ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ που τους έχετε ακόμη σε όλα τα αστυνομικά σας τμήματα, καθώς τους ταγματασφαλίτες ! και τους σπινθηροβόλους ρουφιάνους των μυστικών υπηρεσιών σας ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ αυτή, για το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ των ιουδαϊκών σας ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ όπως γνωρίζετε όόόλοι οι ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ και των 77 φεουδαρχικών μασονικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ φέρει την υπογραφή του μπαμπά σας του Γιαχβέ. Αλλά και την υπογραφή του εκπροσώπου μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που καθοδηγείται από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ κι ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας, καθώς η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ !!! όόόλες τις μισαλλόδοξες παρελάσεις σας και καθιερώνει την μία και μοναδική παγκόσμιο ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ κατά της ΣΙΩΝ Α.Ε. που είναι και η εορτή των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ αλλά και του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων ! Διότι αποτελείτε εσείς την ΑΦΡΟΝΑ & ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας ! Θυμίζοντας με τις δύο υπογραφές τους τον στόχο που επισημάνθη ? και ισοπεδώθη !!! προς ΔΟΞΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! 

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το δαχτυλίδι των ιουδαϊκών μασονικών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ του 666 που εξουσιάζουν μέσω των 77 φεουδαρχικών τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ τα GOIM – ΖΩΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους στο αχανές KERATISTAN

Βασίλισσα Ελισάβετ μία από τις ελάχιστες ιουδαϊκές βασίλισσες ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ που κυβερνούν την ΤΥΦΛΑ τους την εβραϊκιά για λογαριασμό της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Όόόλα τα μασονικά σύμβολα της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ
που τα απονέμουν στους ΔΟΝ ! στους ΦΟΝ ! και στους ΜΑΣΟΝ !
ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ κουφιοκεφαλάκηδες καθώς τους αποκαλούν σιβυλλικά GOIM




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου