Recent Posts

17 Ιουνίου 2016

ΚΛΗΤΕΥΣΗ Επίορκων Δημοσίων Κρατικών λειτουργών !


ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ


Θεσσαλονίκη 17-6-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                     info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                                       grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                                     infopar@parliament.gr                                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                                         pressoffice-gada@hellenicpolice.gr              
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                     protodikeio-thes@otenet.gr   
          
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Πάνσοφα τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.  των 77 Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ και της παγκόσμιας εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, μία ημέρα μετά τις 16/6/2016 = 22 : 2 = 11 από την παγκόσμια ημέρα συνένωσης όόόλων των θρησκειών σας υπό την σκέπη του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας ! Σας μοστράρουμε κι επίσημα πλέον την ΚΛΗΤΕΥΣΗ στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ μέσω διαδικτύου στο e-mail σας για τις 29/6/2016 που σας προγραμμάτισε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ! Καθώς επιμελώς φροντίσανε οι πρόγονοι σας να τον κάνουν 1.000 κομμάτια διανέμοντάς τον σε θρησκείες κι αιρέσεις μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μετατρέποντας αυτόν τον πλανήτη σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ αλλά και ένα αχανές KERATISTAN !!!
Καλείστε λοιπόν έμμεσα μέσω των δημοσιο-υπαλληλικών σας ΖΩΩΝ – GOIM, που τα έχετε επάνω στα δικαστικά σας έδρανα ! στις αστυνομικές σας διοικήσεις ! και στα Σώματα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να μας απαντήσουν ΕΥΘΑΡΣΩΣ αυτά για λογαριασμό σας, γιατί εσείς δεν έχετε ΚΩΛΟ να παρουσιαστείτε, εάν πράγματι ισχύει ο 4286, που έγινε νόμος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους με τύπο όρκου των δημοσίων υπαλλήλων στις 26 Αυγούστου του 1831, λίγους μήνες πριν από την δολοφονία του ομογάλακτου αδερφού σας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους υπαλλήλους του Ελληνικού Δημοσίου να είναι ΤΕΚΤΟΝΕΣ !!! καθώς την υπέγραφε στις 8 Ιουνίου 1828 ο εν Πάρω Κυβερνήτης Ι. Α. Καποδίστριας, που είχε πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του κυβερνήτη, για να νοικοκυρέψει αυτόν τον τόπο ! Γι’ αυτό και φροντίσατε να τον δολοφονήσουν τότε, με τα γνωστά ΖΩΑ σας έξω από την εκκλησία, προκειμένου να ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ εσείς μασόνια μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες του ΔΗΘΕΝ Ελληνικού κράτους ! μετονομάζοντάς το σε GREKYLISTAN !!! Κι αλωνίζοντας εν συνεχεία με τις θυγατρικές Ανώνυμες Εταιρείες σας που καταλήγουν όόόλες στην γιγάντια και μαφιόζικη Αγία σας ΣΙΩΝ Α.Ε.
Γιάάά τώρα ΓΚΕΛ ΜΠΟΥΡΝΤΑ όπως λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι, που διαβάζουν ΚΟΡΑΝΙ και ξέρουν ότι ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, φρόντισε κι έγραψε τους νόμους του στις 8 ΙΟΥΝΙΟΥ του 570 μ.Χ., ακριβώς 1258 χρόνια πριν, μέσα σε αυτό το ΣΟΦΟ βιβλίο ! Καθώς σας έβλεπε ότι από τότε είχατε παραγκουντουρντίσει  με τις μασονικές σας στοές και τους Αγίους Πάπες της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, διαβρώνοντας παράλληλα και την Ανατολική εκκλησία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας ! θυμίζοντάς σας τον Ηράκλειο και Α’ Βασιλέα του Βυζαντίου το 628 μ.Χ. να κατευθύνουν την σκέψη του ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, κι αντί να πάει να ξεκληρίσει τους Πέρσες για τις βρωμοδουλειές που τους βάζατε να κάνουν ? να έρθει μέσα στην Ιερουσαλήμ και να σας ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ εσάς ! και την βρωμοφάρα σας, εκτοπίζοντάς σας από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ! Γι’ αυτό και τον μνημονεύετε πάντοτε τον Ηράκλειο στις προσευχές σας, λέγοντας στον μπαμπά σας τον Θεό να μην ξεχάσει ο Θεός να κάνει τα κόκαλα του Ηράκλειου να τρίζουν πάντα ! για το χνέρι που σας έκανε τότε ! διασκορπίζοντάς σας στα πέρατα του κόσμου !
Βαρέθηκε ρέέέ και ο μπαμπάς σας ο Θεός να σας ακούει από τις προσευχές σας ! Γι’ αυτό και σας προγραμμάτισε τώρα να μας πείτε μέσω των μη νοημόνων ΖΩΩΝ σας, που τα έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα, ποιο ασφαλιστήριο από τα δύο είναι έγκυρο για το όχημα ΝΖΝ 1688, που του ξήλωσαν τις πινακίδες τα ΖΩΑ τα δικά σας του αστυνομικού τμήματος ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, και τον υποχρέωσαν τον εκπρόσωπό μας, που είναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να πληρώσει κι EXTRA πρόστιμο 500 ευρώ σε μαφιόζικη δική σας τράπεζα, καθώς διαπίστωσαν πως ο Αριθ. Φορ. Μητρώου δεν έφερε τις μασονικές τελειούλες, που μαρκάρετε εσείς τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας ! για να ξέρουν κι αυτά τα δημοσιο-υπαλληλικά σας όργανα με ποιον έχουν να κάνουν ! κι αφού διαπίστωσαν ότι δεν ανήκει στην εβραϊκή ΜΑΦΙΑ προέβησαν σε αυτήν την απονενοημένη πράξη στις 3/6/2016
Λοιπόν το ένα ασφαλιστήριο είναι από την ΕΘΝΙΚΗ Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία, ασφαλισμένο το όχημα από  25-11-2015 και ανανεωμένο από 25/5/2016 – 25/11/2016  με ποσόν για το κάθε εξάμηνο αξίας 149,82 + 36,74 = 186,56 ευρώ με αριθμό στο barcode 000010688933 της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας ! ή το ασφαλιστήριο των 30.000 ευρώ που καταθέτει τα χρήματα στο Παρακαταθηκών και Δανείων κάθε 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, για την μικτή ασφάλεια που έχει κατ’ έτος από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ για να μην τρακάρει ! να περνά το όχημά του μέσα από φωτιές όπως ο τηλεοπτικός σας ΚΙΤ ! και προπαντός να μην μπορείτε να τον δολοφονήσετε με την εγκληματική σας Μοσσάντ αλλά και κατ’ επέκταση την 17 σας ΝΟΕΜΒΡΗ που την έχετε μέσα στα δημόσια και ιδιωτικά σας νοσοκομεία ! αλλά και στα ιδιωτικά σας ιατρεία !
Λοιπόν οι σωστά απαντώντας δημόσιοι υπάλληλοι των δικαστικών εδράνων κερδίζουν επίγειο παράδεισο ! οι δε απαντώντας λανθασμένα κερδίζουν κρουαζιέρα ανάλογα με τον βαθμό μασονίας που έχουν, άλλοι για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού ! και άλλοι για τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Βλέπετε ρέέέ ΚΩΘΩΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που διαβάζετε πολύ πειθαρχία ? (ΤΑΛΜΟΥΔ) και παραμύθια της Ιουδαίας Χαλιμάς ? (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) αλλά και για τα ΖΩΑ σας ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ! Τελικά ο μπαμπάς σας ο Θεός αποδεικνύεται πολύ πιο έξυπνος από όόόλους εσάς που παριστάνετε τους παντοκράτορες με αυτά τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας ! Aferim Gel burda !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το παραπλανητικό σήμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που είναι στελεχωμένη από GREKYLOUS υπηρέτες του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ με διακριτικό στις επωμίδες τους το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς Ιουδαίου βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ!

Το σήμα της ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που είναι στελεχωμένα όλα τα δικαστικά έδρανα από ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες ! και ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ εισαγγελείς ! του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος που συμμετέχει στις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ανυπεράσπιστων πολιτών που ΔΕΝ είναι ενταγμένοι στην εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ! Και καλύπτει πάντα βρωμοδουλειές των μασονοειδών ομογάλακτων αδερφών τους που είναι όόόλοι τους τα ΑΠΟΒΛΗΤΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ 666 του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου