Recent Posts

9 Μαΐου 2014

Οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΟΥΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Η ΑΓΙΑ ΣΙΩΝ α.ε.

Θεσσαλονίκη 9/5/2014

Αφορμή στην ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που καταβάλλουν οι Άγιοι του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και οι εν ζωή Εβραίοι ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ, που επινόησαν οι πρόγονοι τους πεντακόσια δόγματα! και χίλιες αιρέσεις! έγινε ένα φυλλάδιο με ένα χειρόγραφο κείμενο με καλό γραφικό χαρακτήρα, που προθυμοποιούνται αφιλοκερδώς να έρθουν στον χώρο μας, και να μας διαφωτίσουν για το ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Και ως είναι φυσικό οι ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ Σιωνιστές ανέλαβαν έμμεσα μέσω των μαρτύρων τους Ιεχωβάδων, να μας ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ εμάς τους ΑΧΜΑΚΗΔΕΣ, που ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ μας έδωσε τόσο μυαλό, ώστε να ξεχωρίζουμε τις ιουδαϊκές ΠΑΠΑΡΕΣ! από την ΩΜΗ πραγματικότητα! όπως και τα υπόλοιπα ζωντανά του πλανήτη που έχουν κι αυτά μυαλό! αλλά τα αποκαλούν οι Σιωνιστές κτήνη! και τα μασόνια τους συνεργάτες τους γκόιμ (άνθρωποι κτήνη).
Κι έρχονται τώρα υπό μορφή κτήνους να μας που το σοφό που λέγεται στην καθομιλουμένη! «ΕΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ (ΙΟΥΔΑΪΚΑ) ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΣΟΥ!!! που Ιουδαίος κερνά! και Ιουδαίος πίνει! Και τα βάζει αυτά τα ΔΗΘΕΝ πανέξυπνα του γκόιμ να μας λύσουν τα προβλήματά μας! να μας διαπαιδαγωγήσουν! Και να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους! απολαμβάνοντας κι εμείς μαζί με αυτούς την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά! αφού μας βάζουν να βόσκουμε παράδες στα σιωνιστικά τους λιβάδια, και να λαμβάνουμε τα μπόνους! τα αστεράκια! και τους μασονικούς βαθμούς! Προκειμένου να εξαπατούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς! και να υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας! οδηγώντας τα κι αυτά στην κτήνωση! Για να μετατρέψουμε με το κλούβιο μυαλό των Ιουδαίων τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σε έναν πλανήτη ΓΚΟΪΜ, που για βασιλιά μας να έχουμε τον ΙΟΥΔΑΙΟ ΚΕΡΑΤΑ!!! για να μας διαιρεί και να βασιλεύει στο διηνεκές! Διοργανώνοντας εκλογές δημοτικές! περιφερειακές! ακόμη κι εκλογές για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους! που τα ζόμπι κτήνη τους, θα μας λύνουν νοερά τα προβλήματα που ταλανίζουν τις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!!!
Προκαλούμε μέσω του διαδικτύου τον οποιονδήποτε Ταλμουδιστή Εβραίο, που θεωρεί τον εαυτό του πανέξυπνο! Κι έχει γνώσεις οικονομολογικές τύπου Αβραάμ Μπεν Ελεάζερ (Henry Kissinger) να μας πει την συνταγή πώς ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ τις οικονομίες όόόλων των υποτιθέμενων χωρών του πλανήτη γη, μια και ΔΕΝ υπάρχουν κράτη αλλά 77 τριγωνικά ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ φέουδα, που αποτελούν τις κοινώς ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!! Καλώντας παράλληλα και τον οποιονδήποτε ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα και την οποιαδήποτε ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα του σαθρού αυτού συστήματος, εάν αισθάνονται θιγμένοι για την διαπόμπευση των πατρόνων τους και ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που με τα γραφόμενά μας τους ΞΕΠΟΡΤΙΑΖΟΥΜΕ από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

Αferim! Masiala!!! Gege;

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου