Recent Posts

21 Μαΐου 2014

Η τάχα μου ΔΙΚΗ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΟ GREKYLIKO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΝΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΛΑΝΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥΣ

Θεσσαλονίκη 21/5/2014
Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης  Χαράλαμπο Αθανασίου
Λ. Μεσογείων 96 Τ.Κ. 11527 ΑΘΗΝΑ του GREKYLISTAN

Στην προσπάθειά τους οι Εβραίοι να πείσουν τον κοσμάκη να ψηφίσει για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, τάζουν τα ΠΑΝΤΑ!
Θαυμάστε λοιπόν ένα ιουδαϊκό μίασμα του ΚΕΡΑΤΑ ονόματι Γεώργιος Κοντός, που με τις ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ του ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΕΙ για λογαριασμό της ΣΙΩΝ α.ε. και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ εβραϊκού Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ την ιουδαϊκή τους πραμάτεια, λανσάροντας τους ΔΗΘΕΝ σωτήρες τους Κυριάκο Βελόπουλο! Ραχήλ Μακρή! Νικήτα Κακλαμάνη! Νίκο Νικολόπουλο! καθώς κι ένα κατεβατό από νομικά τους γκόιμ μασόνια, παραπλανώντας τον κοσμάκη, με το πρόσχημα ότι ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ να τους γλιτώσουν από τους ομογάλακτους αδερφούς τους τραπεζίτες, που δημεύουν περιουσίες ανυπεράσπιστων Ελλήνων πολιτών, και μπλοκάρουν με αυθαίρετο τρόπο λογαριασμούς πολιτών στον όνομα του Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ.
Όπως κι ένας άλλος χαρούμενος Εβραίος ονόματι Παμμέγιστος Αλέξανδρος Ιω Απόλλων Ζευς, που βωμολοχεί κι αυτός, μια και διακαής πόθος των Εβραίων ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων να ανακηρύξουν την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ στην Βαλκανική φεουδαρχική ΜΠΑΝΑΝΙΑ τους, μιας εκ των 77 που διαθέτουν ανά τον πλανήτη γη.
Επιχειρήσανε μια με τον Εβραίο Λευτεράκη Βενιζέλο χωρίζοντας την Ελλάδα τότε στα δύο! Επιχείρησαν για δεύτερη φορά με τους κομμουνιστοσυμμορίτες  τους το 1944-1949 και ξαναεπιχειρήσανε με τον εβραιοκροάτη τους Γιόζεφ Μπρος (Τίτο) να μετονομάσουν την ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ τους σε Μακεδονία, λανσάροντας και τον δικέρατο  Αλέξανδρό τους για δικό τους, μια και ήταν ο μακελάρης των λαών και το υποτακτικό τσανάκι του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!! που ξεκοίλιαζε τους στρατηγούς του! και με τα κακά γούστα που είχε! πάει από σύφιλη!
Μετά τις ευρωεκλογές που διοργανώνουν για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους! τους αναλαμβάνει τους ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΣ Εβραίους το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να τους περάσει κωλοσκόπηση με σιδερολοστό από τα οπίσθιά τους που να καταλήγει στο βωμολόχο στόμα τους, που αποκαλούν τους πάντες και τα πάντα (γκόιμ) ανθρώπους κτήνη! και υποτιμούν την νοημοσύνη των νοημόνων πολιτών, μην αντιλαμβανόμενοι οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνο οι πέτρες και τα πελεκούδια! αλλά ακόμη και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!


Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου