Recent Posts

14 Μαΐου 2014

Επιχείρησις "ΕΜΦΥΛΙΟΣ"

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

ΟΙ ΔΥΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΣΑΝΤ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GREKYLISTAN
Θεσσαλονίκη 14-5-2014

Όταν τα ΚΑΘΙΚΟΕΙΔΗ αποβράσματα του ιουδαϊκού KERATISTAN, επιβουλεύονται εμφυλίους πολέμους σ’ ολάκερο τον πλανήτη γη! τότε είναι πολύ φυσικό κι επόμενο να δημιουργήσουν και στο GREKYLISTAN τους έναν εμφύλιο πόλεμο όπως το 1944-1949 με τους βασιλόφρονες εθνικιστές και τους κουκουέδες του Στάλιν τους. Αποδεκατίζοντας τον κοσμάκη ένθεν κι ένθεν, μια και τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ Εβραίους, τους έκαναν επιτέλους κράτος οι σύμμαχοί τους, που ήταν και από τις δύο πλευρές του Χίτλερ, του Τσόρτσιλ, του Ρούσβελτ, και του Στάλιν το κράτος που ονειρεύονταν επί αιώνες στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!  Και αφού τα πάντα με βάση το ΤΑΛΜΟΥΔ δουλεύουν γι’ αυτούς! που Ιουδαίος κερνά! και Ιουδαίος πίνει! αποφάσισαν να ξαναστήσουν το ίδιο σενάριο που έχουν φτιάξει και στην Ουκρανία!
Κι αφού μαχαίρωσαν το ανένταχτο παλικάρι, που το ΗΘΕΛΑΝ σώνει και καλά στις τάξεις του Συριζαίου Σιωνιστικού τους κόμματος, αποφάσισαν από το Κ.Ι.Σ. να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ εν ψυχρώ με την εγκληματική τους Μοσσάντ τα δυο νέα παλικάρια, που τραβούσαν κουπί για λογαριασμό της επίσης σιωνιστικής Χρυσής Αυγής, κρατώντας τους ΤΣΙΛΙΕΣ η θυγατρική τους Ε.Υ.Π., προσδοκώντας να ξαναφτιάξουν στους GREKYLOUS ένα εμφύλιο μπάχαλο!
Τελικά απεδείχθη ψύχραιμος ο Ελληνικός λαός και ΔΕΝ μάσησε τον ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ που του προσφέρανε, μια και τους έχουν πάρει χαμπάρι τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ αυτούς οι ΠΑΝΤΕΣ! ακόμη και οι πέτρες και τα πελεκούδια! Και προσδοκούν εν έτει 2014 ότι τα σιωνιστικά τους καράβια θα αρμενίζουν κανονικά με την ληγμένη σημαία τους το 666, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! σ’ ολάκερο τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! Αναλαμβάνοντας οι ίδιοι οι Εβραίοι να σπονσονάρουν τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, που τα αποκαλούν σιβυλλικά γκόιμ στις δημοτικές, στις περιφερειακές, και στις εκλογές για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους! Που ένα καθικοειδές ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ εβραϊκό ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ, ονόματι Christos Milosis, που το έπαιζε και φίλος σ’ έναν δικό μας μέσα στο διαδίκτυο, τον απείλησε την πρώτη Μαΐου ότι θα τον βρει ξαφνικά μπροστά του για να τον καθαρίσει, μια και είναι ο λεκές στον ιουδαϊκό τους καμβά! Του διαμήνυσε και ο δικός μας να πάρει την εγκληματική τους Μοσσάντ και να έρθουν στην διεύθυνση, που τους την έχουμε δοσμένη εδώ και χρόνια πολλά! για μια τελική αναμέτρηση! Μην ξέροντας ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ Εβραίος ότι καταγράφονται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τα ΠΑΝΤΑ! ακόμη κι αυτά που τα διαγράφουν! Γνωρίζοντας οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ακόμη και την ανάσα πώς την παίρνουν τα κοπρόσκυλα αυτά! αλλά και τα μασονοειδή τους απόβλητα, που μας τα μοστράρουν μέσω των κομμάτων τους.
Καλούμε  την θυγατρική τους Ε.Υ.Π. να μας δώσει για σύγκριση όλους τους διαλόγους που έκανε με τον δικό μας και φρόντισε ο έρμος να τους διαγράψει! Όπως επίσης καλούμε τον οποιονδήποτε ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα τους ή την οποιαδήποτε ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα τους να μας καλέσει αμφότερους! Δηλαδή το Κ.Ι.Σ. του Βαλκανικού Ιουδαϊκού φεουδάτου που μετέτρεψε την Ελλάδα και τους Έλληνες σε ΜΠΑΝΑΝΙΑ κλέβοντας με ασύστολο τρόπο τον απροστάτευτο κοσμάκη με τα μασονοειδή απόβλητά τους! κι εμάς που αποτελούμε το ΝΟΜΙΚΟ ΤΙΜ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να τους απαγγείλουμε κι επισήμως τις κατηγορίες, για τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διαπράττουν καθημερινά μέσα στα 77 τριγωνικά τους ΦΕΟΥΔΑ του άλλοτε ιουδαϊκού KERATISTAN!!!   Δημεύοντας παράλληλα και όλες τις θυγατρικές επιχειρήσεις της ΣΙΩΝ α.ε. μαζί με το ληγμένο 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ.

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου