Recent Posts

26 Μαΐου 2014

Τους βγήκε ο ΚΟΥΚΟΣ στις 26-12-2004 ΑΗΔΟΝΙ

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΙΣ 19-11-2004

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ  ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ

Θεσσαλονίκη 26-5-2014
Όταν ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ δεν επιθυμεί να τον παίρνει χαμπάρι ο ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, βάζει ένα από τα άπειρα ανθρωπάκια που διαθέτει, να μπει μέσα στο Ιερό των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης, μετά την θεία λειτουργία στις 8-11-2004, και να προαναγγείλει στον Άνθιμο Ρούσσα (Δεσπότη) και στους λοιπούς παπάδες που τον πλαισίωναν, πως αυτές τις μέρες θα επισκεφθεί τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για να του πει μερικά πραγματάκια για τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, κομίζοντας και την άνω επιταγή που σας μοστράρουμε! μια και ο Θεός ήθελε να ανεγερθεί ναός στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ της ΑΛΚΑΪΝΤΑ (επουράνιας βάσης) και όχι ναό του Σολομώντος των Σιωνιστών!
Παρά την επιθυμία του Θεού, που πριν το ποσόν η γραφομηχανή χτύπησε σταυρό από μόνη της! και μάλιστα μπλόκαρε και το πλήκτρο για να μην σβήσει ο σταυρός, καλύφθηκε με διορθωτικό χειρός ο σταυρός, κι εξαργυρώθηκε στις 19-11-2004 παρά την θέληση του Θεού! ακολούθησαν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με την Ε.Υ.Π., θυγατρική της εγκληματικής Μοσσάντ,  επί μία εβδομάδα μια και πληροφορήθηκαν οι Σιωνιστές ότι το βράδυ των Χριστουγέννων την ώρα της λειτουργίας πρέπει να βγούνε δύο δίσκοι πανελλαδικά, ο ένας για το ίδρυμα των απανταχού Θρακών ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, και ο δεύτερος για τον ναό της Επουράνιας Βάσης των Ταξιαρχών (ΑΛΚΑΪΝΤΑ) για κάνα φράγκο, αφού οι ΑΦΡΟΝΕΣ παράκουσαν την επιθυμία του Θεού κι εξαργύρωσαν την επιταγή ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ!
Στις 25-12-2004 ΔΕΝ έδωσαν οι Εβραίοι την έγκρισή τους στους Λευίτες δεσποτάδες τους για τους δίσκους που έπρεπε να βγούνε! Οπότε την επόμενη μέρα οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ έβαλαν μπροστά, φτιάχνοντας όλα τα πορνομάγαζα των Εβραίων γυαλιά καρφιά, ξεκληρίζοντας 250.000 πορνόβιους πελάτες των Σιωνιστών, καθώς και άλλους 50.000 συνεργαζόμενους των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων στον Ινδικό ωκεανό, προκειμένου να λάβουν το μήνυμα οι ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του W.C. με τα γκόιμ τους, πως εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ!!!
Καλούνται τώρα να μας φέρουν το στέλεχος της επιταγής και να μας παραδώσουν όόόλον τον πλούτο που κατέχουν με τις θυγατρικές επιχειρήσεις τους, που δουλεύουν ακόμη για την Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε. και το ληγμένο 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!!


  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου