Recent Posts

21 Μαΐου 2014

Ιουδαϊκός ΛΥΚΟΣ για παλούκωμα

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑ ΕΝ ΩΡΑ ΒΟΣΚΗΣ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ

Θεσσαλονίκη 21-5-14

Όταν οι Ιουδαίοι ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ έχουν κέφια, για να διασκεδάσουν με την ΤΡΕΛΑ τους την σιωνιστική, και να ανεβάζουν το πεσμένο τους ηθικό στα ουράνια, μοστράρουν εικόνες μέσω διαδικτύου, σαν κι αυτήν που βλέπετε, θυμίζοντας και στα τρομοκρατημένα μασόνια τους, ότι εάν τους ειρωνευθούν και τους αντιμιλήσουν, τους περιμένει πήδημα μέσα στο βαρέλι της στοάς τους, από επίλεκτους μαυρούληδες που έχουν μεταφέρει από την Κεντρική Αφρική, υπό μορφή λαθρομετανάστη! Και όταν κάνας απείθαρχος μασονάκος τους βγει με κόκκινο, και τους διαπομπεύσει; Εέέ τότε είναι που τον τρώει η ιουδαϊκή μαρμάγκα! Γεμίζοντας κάνα χαντάκι, ή στην πιο εξεζητημένη περίπτωση, να τον καθαρίζουν με επιστημονικό τρόπο με τους ομογάλακτους αδερφούς των ιουδαϊκών κρεματορίων, που είναι τα νοσοκομεία και οι κλινικές τους! κι αυτό; για να μην τους παίρνει χαμπάρι η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, όπως παλιά οι πρόγονοι τους σταυρώσανε τον Χριστό! Και τους πήρε χαμπάρι ολάκερη η ανθρωπότητα!
Τελικό ρεζουμέ από την εικόνα που βλέπετε και περιέχει δίδαγμα του παιχνιδιάρη ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! «ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ, ΠΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ! ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ!!!»
Θυμίζοντας στις νοήμονες κοινωνίες την κατάληξη αυτών των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων μέσα στις 77 φεουδαρχικές ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ τριγωνικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ! Πηγαίνοντας για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ πραγμάτων και για την ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

Αferim! Masiala!!! Gege;

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου