Recent Posts

23 Μαΐου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ


Θεσσαλονίκη 23-5-2014
Προς τον Νίκο Δένδια
Υπουργό προστασίας του πολίτου & Δημοσίας Τάξεως του GREKYLISTAN
της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

Χαρούμενε Ιουδαίε Δένδια
Μετά το πέρας και των ευρωεκλογών για το ιουδαϊκό σας ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ, που διοργανώσατε εν έτει 2014 με βάση την ιουδαϊκή Δημοκρατία των ΟΛΙΓΩΝ, που Ιουδαίος κερνά! και Ιουδαίος πίνει! ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ! της Π.Ε.Ν.Ε.! της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! καθώς και με την έγκριση του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! που μας εξουσιοδότησε κι Αυτός να σας ονομάσουν όόόλους τους Εβραίους ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και τα επιθυμούντα γκόιμ μασόνια σας που θα θελήσουν να σας ακολουθήσουν σ’ αυτή την μέγιστη τιμή που σας κάνουμε, να τα τιμήσουμε κι αυτά ΔΕΟΝΤΩΣ, τοποθετώντας τους σκελετούς τους στο κάθε γραφείο όπου έδρασαν κατά των συμπολιτών τους και κατ’ επέκταση της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, προκειμένου να ξεχαϊβανέψουμε μετά τα χειμάζοντα νοήμονα μασόνια σας, που θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί μας, για να φτιάξουμε εν συνεχεία μια καινούρια και νέα κοινωνία Δικαίου, που η Δημοκρατία των πολλών να έχει άποψη και γνώμη για τα κοινά προβλήματα, που την ταλάνιζε επί αιώνες η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΦΡΟΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 σας, μια κι αποτελούν παρελθόν από τις 22/12/2012 όόόλες οι μαφιόζικες επιχειρήσεις της γιγάντιας Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών της εταιρειών, που τις έχει εντάξει στο μασονικό κόλπο μετά των υποτακτικών σας γκόιμ μασόνων, καθώς τους έχετε μέσα σε όλες τις δημόσιες κι ιδιωτικές ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεις, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!
Δίδοντας εσείς το ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ, τοποθετώντας τον σκελετό σας μέσα σε βιτρίνα στην είσοδο της Γ.Α.Δ.Α. καθώς και στα υπόλοιπα αστυνομικά τμήματα, όπου υπάρχει άστολος διοικητής από τους πέντε που έχετε σε κάθε πολυδύναμο αστυνομικό τμήμα, να τοποθετηθεί μέσα στην βιτρίνα ο the best αστυνομικός του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ. Για τους λοιπούς επιθυμούντες αστυνομικούς, που δεν είναι εβραϊκής καταγωγής, μπορούμε να αναρτήσουμε επιτύμβια στήλη με μελανά γράμματα στην είσοδο κάθε αστυνομικού τμήματος τα ονοματεπώνυμά τους με τον βαθμό μασονίας που κατείχαν, μια κι αυτοί αποτελούν την SAVURA της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, οπότε πάνε για βορά στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας.
Με βάση λοιπόν τους νόμους που έχει γράψει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ στις 8/6/570 μ.Χ. και με την λήξη της παντοκρατορίας σας, που τελείωσε στις 21/12/2012 καθώς και με το ΘΑΥΜΑ που επετεύχθη στον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στις 15-8-2013, που έσωσε τελικά όόόλον τον κόσμο από την σιωνιστική μασονική πανούκλα, που κατέτρωγε όλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και την ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που έγραψε στις 14-11-2013 ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, οδηγήστε με πολιτισμένο τρόπο στην ευθανασία, και μετά σας ξεκοκαλίζουν τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού, μια κι αυτά τα ψάρια ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ γι’ αυτήν την αποστολή τα έφτιαξε, όπως και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ, για να φάνε την σάπια SAVURA του παλαιού συστήματος, που εκπροσωπούσε τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, πηγαίνοντας όλοι σας προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, που θα θελήσουν να παραμείνουν και να απολαμβάνουν στο εξής τον επίγειο παράδεισο προς ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου