Recent Posts

9 Μαΐου 2014

Στα Ηλύσια ιουδαϊκά πεδία του ΑΒΡΑΑΜ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ
ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΑΒΡΑΑΜ! ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΙΣΑΑΚ! ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ

Θεσσαλονίκη 9-5-2014
Μια υποτακτική μασόνα καθηγήτρια η Τσούκα Ελισάβετ, που η εβραϊκή μασονική μαφία της ανέθεσε τον ρόλο της γυμνασιάρχου το 1966, φρόντισε έναν από τότε δικό μας, που ήταν δόκιμο μέλος του κινήματός μας, να τον προτείνει στο συμβούλιο των καθηγητών για αποβολή διά παντός από το γυμνάσιο, με το αιτιολογικό ότι μέσα στο γραφείο της, της ζήτησε διευκρινήσεις, για το πώς έγινε και τον αφήσαν στάσιμο, ενώ στα μαθηματικά είχε λυμένες και τις δύο ασκήσεις! Και όταν ο Ιουδαίος κερνά! και ο Ιουδαίος πίνει! Και όταν ο μαθητής πληρώνει έμμεσα την αμαρτία του γονιού του, είναι πολύ φυσικό να γίνεται ανεπιθύμητος από το σύστημα και να αποβάλλεται διά παντός! Αγνοώντας οι χοντροκέφαλοι Εβραίοι, πως μια χρονιά πριν, για στημένη αποβολή που του ρίξανε για να μην λάβει μέρος σε σχολικούς αγώνες, άνοιξε τους ουρανούς ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ μετατρέποντας το στάδιο σε ορυζώνα!!! Για να μην μπορούν να γίνουν οι αγώνες και αφού έληξε η ποινή, φρόντισε  να το αποστραγγίσει σύντομα το στάδιο και ο αποβληθείς να λάβει τρία πρώτα!
Οπότε και οι άυλες δυνάμεις μας φρόντισαν την Ελισάβετ Τσούκα, που πήγαινε σιδηροδρομικώς στην Αθήνα για να δει τον δικό της αρραβωνιαστικό μια και ήταν μεγαλοκοπέλα, την παραλάβανε αλά μπρατσέ μέσα από το κουπέ, πηγαίνοντας από ανακοπή καρδιάς και την μετέφεραν στα Ηλύσια ιουδαϊκά πεδία ένθα απέδρα δύνη και στεναγμός να αναπαύεται εν κόλποις Αβραάμ! εν κόλποις Ισαάκ! και εν κόλποις ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! Βρίσκοντας το πρωί οι καθαρίστριες του τρένου στο σταθμό Λαρίσης το κουφάρι της ζόρικης Τσούκα Ελισάβετ.
Τα χρόνια πέρασαν και στις αρχές του Οκτωβρίου του 2004 συναντήθηκε ο δικός μας μετά από 39 χρόνια στην οδό Φλέμινγκ 30 της Θεσσαλονίκης με έναν από τους καθηγητές του γυμνασίου, τον φιλόλογο Βασίλη Μαρτινάκη, που το 1965 του έλεγε για   9 ½  έγραψες αρχαία, αφήνοντάς τον η Τσούκα Ελισάβετ τότε ανεξεταστέο για τον Σεπτέμβριο! Ο δικός μας γεμάτος περιέργεια τον ρωτά τον συνταξιούχο πια Βασίλη, «Δεν μπορώ να θυμηθώ τον καθηγητή που με πρότεινε τότε για αποβολή όταν με έπιασε στο φουαγιέ του κινηματογράφου του πατέρα μου να κάνω χρέη θυρωρού κόβοντας τα εισιτήρια» τον ρωτά ο Βασίλης «Τι ειδικότητα είχε ο καθηγητής;» του απαντά «Φυσικομαθηματικός!» ανταπαντά ο Βασίλης «Άάά ο Γραβάνης ήταν!» Στον ενθουσιασμό του επάνω του απαντά ο δικός μας «Μπράβόόό, να σε κεράσω μια φωτιά; Σε εβραιομαχαλά βρισκόμαστε! Ποιο εβραιομάγαζο θέλεις τώρα να πάρει φωτιά;» πανικοβλήθηκε ο Βασίλης και του έλεγε «όχιίίί, μην το κάνεις!» και ο δικός μας σε εύθυμο τόνο του έλεγε «Μην φοβάσαι, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, αλλά ακούει ο Θεός και στέλνει τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  και βάζουν φωτιά στα μπατζάκια των Ιουδαίων! Το βράδυ να φροντίσεις να δεις στην τηλεόραση τι εορταστικές εκδηλώσεις τους κάνουν ΤΩΡΑ!»
Πράγματι  όλα τα νοσοκομειακά Αιγύπτου, Ιορδανίας και Ισραήλ συμμάζευαν Εβραίους παραθεριστές από την ΤΑΜΠΑ της Αιγύπτου στην Ερυθρά θάλασσα! Μια και τους είχαν κάνει ΕΡΥΘΡΟΥΣ!!! με τριπλό χτύπημα για να τους θυμίζουν τον ΠΑΤΕΡΑ! τον ΥΙΟ! και το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!
Αferim! Masiala!!! Gege;

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου