Recent Posts

28 Μαΐου 2014

Δ.Ν.Τ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ GOLDEN BOYS



Θεσσαλονίκη 28-5-2014
Αν παρ’ ελπίδα υπάρχει κάνας πανέξυπνος Εβραίος από τα αφεντικά σας! με οικονομολογικές γνώσεις! τύπου Αβραάμ Μπεν Ελεάζερ! (Henry Kissinger) και αισθάνεται θιγμένος για το πώς βουλιάζουν τις οικονομίες όόόλων των λαών της γης, και έχει αντιρρήσεις γι’ αυτά που ευθέως τους κατηγορεί η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, τότε το μεϊντάνι των Ελληνικών δικαστηρίων είναι στην διάθεσή τους. Μας καλούν να τους ακούσουμε, μια κι εκπροσωπούμε την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, να μας αποδείξουν με επιχειρήματα ότι τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διέπρατταν επί σειρά αιώνων κατά της ανθρωπότητος με τα μασονοειδή – γκόιμ ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, ήταν για την συλλογή όλου του πλούτου της γης! για το καλό των μη προνομιούχων πολιτών αυτού του πλανήτη!
Τότε θα αναλάβουμε να τους γλιτώσουμε τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό τους από το ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ που τους περιμένει από την οργισμένη νοήμονα κοινωνία! Μια και βρίσκονται με ΛΑΘΟΣ συνεργάτες! που είναι τα ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ! Καθώς βρίσκονται σε ΛΑΘΟΣ χώρα! που είναι η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!! και προπαντός σε ΛΑΘΟΣ πλανήτη! μια και είναι αυτός ο πλανήτης φτιαγμένος για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ!!!   
Δρομολογώντας τα ΕΠΙΟΡΚΑ the BEST μασόνια στα πιράνχας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!! τους δε επιθυμούντες, που θέλουν να ονομασθούν ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας, μια και είναι η SAVURA της νοήμονος κοινωνίας! και τα εκλεκτά 77 Κ.Ι.Σ. των μαφιόζικων φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, που έχουν παραχωρηθεί ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ στους ΙΣΛΑΜΙΣΤΑΣ να επιτελέσουν το θεάρεστο έργο του ΠΑΣΣΑΛΩΜΑΤΟΣ! του ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ!! και του ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ!!! προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!    

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου