Recent Posts

19 Μαΐου 2014

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!


ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ 19-5-2010 ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ! ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΙΣ 24-6-10 ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ GREKYLIKH Γ.Α.Δ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 6-10-2010

Θεσσαλονίκη 19-5-2014

Τ’ αστροπελέκια του Ιουδαίου κερατά, οι ταγματασφαλίτες που την στήνουν στους δρόμους με το μαρκούτσι στο χέρι! το οποίο είναι το ραντάρ τους πάντα πειραγμένο, για να δείχνει περισσότερο, ότι ΔΗΘΕΝ έτρεχαν με το όχημά τους οι απροστάτευτοι πολίτες, κι έτσι να κονομάνε αστεράκια τα υπάκουα όργανα του GREKYLISTAN, που εφαρμόζουν τους νόμους του Ιουδαίου ΑΛΗΤΑΡΑ μέσω στοών τους, εξαργυρώνοντας τα αστεράκια με μασονικό βαθμό, και οι Ιουδαίοι να κονομάνε τους παράδες από τους υπόδουλους κολίγους τους, που αν σηκώσουν κεφάλι τους περιμένουν οι φιρφιρίκοι εισαγγελείς τους και οι πατσαβούρες δικαστίνες τους στα έδρανα, για να επιβάλλουν εξοντωτικά πρόστιμα.
Έτσι στις 19 Μαΐου του 2010 την είχαν στήσει έξω από το χωριό Μεγάλη Γέφυρα του Αιγινίου Πιερίας δύο αστυνομικά όργανα, και ο ένας αρχιφύλακας, που δήλωσε του δικού μας ότι τυγχάνει πολύ Έλληνας! μια και υπηρέτησε στον Βόρειο Έβρο υποδοχέας των λαθρομεταναστών! προωθώντας τους στα ενδότερα της χώρας, για να αντικαταστούν τους Έλληνες εργαζόμενους στις επιχειρήσεις των πατρόνων τους Εβραίων, που του δίνουν και τους μασονικούς βαθμούς αλλά και τους παράδες για το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που διαθέτει, απαιτώντας 350 ευρώ για το υπερβολικό τρέξιμο ΔΗΘΕΝ 87 χιλ. όπως του έδειξε, κι επειδή του έκανε και ατμόσφαιρα ο δικός μας λέγοντάς του «Δεν πιστεύω να θέλεις να δεις και το ασφαλιστήριο του οχήματος;» ανταπαντώντας του ο αρχιφύλακας «τι, δεν έχεις ασφάλεια;» και απαντώντας ο δικός μας σε ήρεμο τόνο «στα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα αφεντικά σας, τους αληταράδες Εβραίους, ΔΕΝ πληρώνομε ασφάλεια, μια κι έχουμε δική μας ασφάλεια, που είναι ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ».
Γυρίζει φύλλο ο πολύ Έλληνας αστυνομικός, του κόβει και δεύτερη κλήση 500 ευρώ! Αρχίζει να ωρύεται ο δικός μας, βρίζοντας το ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ της φεουδαρχικής μπανανίας. Ακούνε από την αστυνομική διεύθυνση της Κατερίνης, μια και τα περιπολικά έχουν ανοικτή ακρόαση, και στέλνει το αστροπελέκι του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ο ταξίαρχος Φωτόπουλος, άλλα δύο περιπολικά για να τιθασεύσουν τον δικό μας! ξεθαρρεύει και ο αρχιφύλακας όταν είδε τις ενισχύσεις να καταφθάνουν, λέγοντας του δικού μας «θα σε πάμε αυτόφωρο γιατί βρίζεις τους παντοκράτορες», του ανταπαντά ο δικός μας «να πάμε ρε!» αλλά ο αρχιφύλακας έκανε πίσω, μια και θα σκέφτηκε ότι εκεί θα ζητά ΕΛΛΗΝΑ εισαγγελέα που δεν υπάρχει! Θ’ άρχιζε να τους λέει σ’ επιτακτικό τόνο, βγάλτε τα άρβυλα! τα παντελόνια! τα χιτώνια! μια κι αυτά σας τα έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός! Κι έτσι προτίμησε να του κρατήσει το δίπλωμα!
Δώσαμε προθεσμία στον Τουλίκα, που ήτανε διοικητής και μοίραρχος του Αιγινίου, μια εβδομάδα να επιστρέψει το δίπλωμα στα γραφεία του κινήματός μας! Μας έγραψε κανονικά, βάζοντας τον δήμαρχο του Αιγινίου να ζητά τα δύο τρίτα του προστίμου. Οπότε αναγκαστικά εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, στέλνοντας στον πολιτικό τους προϊστάμενο τον Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό, να μεσολαβήσει να επιστραφεί η άδεια οδήγησης! Μας έγραψε κι αυτός κανονικά, πως μέσα στο ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ τους, κουμάντο κάνει η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!!!
Οπότε μην έχοντας κι εμείς άλλη επιλογή τους στείλαμε μια ΑΫΛΗ ΒΟΜΒΑ στις 24-6-2010 και πάει τζάμπα και βερεσέ και ο ταγματάρχης μέσα στην Γ.Α.Δ.Α. Βέβαια οι ευρηματικοί Εβραίοι, για να διασκεδάσουν την ιουδαϊκή τους τρέλα, είπαν στα ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασόνια τους ότι την βόμβα τους την έστειλε ο κολλητός τους ο Παλαιοκώστας, που τον χρησιμοποιούν για τις άλλες βρομοδουλειές τους, να αδειάζει καμιά τράπεζα για να περνούν τα ΔΗΘΕΝ κλεμμένα στο παθητικό της τραπεζικής επιχείρησης τους, για να ξεφορτώνουν κάναν δικό τους όπως τον Χαΐτογλου με τους χαλβάδες, που του τα δώσανε από τα τυχερά τους παιχνίδια ΠΡΟΤΟ ΛΟΤΤΟ και δεν συμμαζεύεται,  και τους σουλατσάρανε με τον Παλαιοκώστα τους μια εβδομάδα στην Θεσσαλία πίνοντας ρετσίνες και τρώγοντας σουβλάκια υπό την αιγίδα της Ε.Υ.Π. μέχρι να πάνε τα χρήματα στην Ελβετία! Και να πιστεύουν οι πανύβλακες Εβραίοι ότι ο μπαμπάς τους ο Θεός που κοιμάται όρθιος, ΔΕΝ τους έχει πάρει χαμπάρι! ενώ τους έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη και οι πέτρες και τα πελεκούδια! Βάζοντας εμείς τον δικό μας να τους υποβάλλει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα, παίρνοντας δικάσιμο για τις 6-10-10 καλώντας και τον Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη μαζί με τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ αστυνομικούς να παρουσιασθούν στο δικαστήριο και να απαντήσουν εάν είναι Έλληνες αστυνομικοί  ή ΓΚΡΕΚΥΛΟΙ που υπηρετούν ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.
Σημειώνουμε η υπόθεση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ, μια και οι επίορκοι πηγαίνουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! 

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου