Recent Posts

5 Μαΐου 2014

49 ανεμοστρόβιλοι στην U.S.A.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ 49 ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ-ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ-ΚΑΝΣΑΣ-ΑΪΟΒΑ-ΜΙΣΟΥΡΙ-ΑΡΚΑΝΣΟ

Θεσσαλονίκη 5-5-2014
Τελικά το ρεκόρ μιας ημέρας ανεμοστρόβιλων οι παντοκράτορες Εβραίοι, που είναι δικαιωματικά τα τέκνα του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ, το εισπράξανε επί καρπαζοεισπράκτορος Τζότζου Μπους του νεότερου! 63 ανεμοστρόβιλοι σε μία ημέρα! Που τα έπαιξε και ο τότε Τζότζος τους, όταν τους ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ και το έμβλημά τους στις 11-9-2001, τους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη! και με τριπλή εμβόλιση των κτιριακών τους συγκροτημάτων στο απόρθητο Πεντάγωνό τους!
Αυτήν όμως την φορά εισπράξανε 49 ανεμοστρόβιλους σε μία ημέρα στις 29-4-2014 στις κεντρικές και νότιες περιοχές των ιουδαϊκών φεουδάτων τους, στις πολιτείες ΟΚΛΑΧΟΜΑ-ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ-ΚΑΝΣΑΣ-ΑΪΟΒΑ-ΜΙΣΟΥΡΙ-ΑΡΚΑΝΣΟ κ.τ.λ.
Που τους κούρεψαν στην κυριολεξία σπίτια κι εγκαταστάσεις για πολλοστή φορά! Μια και οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι που το παίζουν ακόμα παντοκράτορες! πέρσι στις 18-4-2013 εισπράξανε μια πυρηνική έκρηξη σε εγκαταστάσεις εργοστασίου στο ΤΕΞΑΣ, όταν για ένα πλαστό πενηντάευρω κάνανε την κορόιδα και δεν μας απάντησαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης του GREKYLISTAN τους, που το πασάρανε σε μέλος του κινήματός των νοημόνων εθνών από μαφιόζικη οδοντιατρική κλινική τους στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης.
Και φέτος έπαθαν αυτή τη ζημιά με τους ανεμοστρόβιλους αυτούς, από ένα άλλο οδοντιατρείο, στην οδό 25ης Μαρτίου 25 στη Θεσσαλονίκη, καθώς έδωσαν εντολή από το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής μπανανίας να προξενήσει οδοντιατρική βλάβη σε μέλος του κινήματός μας, που προστατεύεται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων, μια και οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ αυτοί αποτελούν την ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ παλαιά τάξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, που χειραγωγεί τα γκόιμ του μέσω των μασονικών τους στοών!
Πληροφοριακά η λυπητερή που πρόκειται σύντομα να τους ανακοινωθεί είναι αφού διεξάγουν και τις ευρωεκλογές για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, κάνοντάς τους κι εμείς ταμείο για το τι μας χρωστάνε, μια και η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, κι όχι επιχείρηση του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!!!
  Αferim! Masiala!!! Gege;


  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου