Recent Posts

7 Μαΐου 2014

ΦΩΤΙΑ στα Αθηναϊκά ΠΛΑΣΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ

ΜΕ ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Θεσσαλονίκη 7-5-2014
Το φθινόπωρο του 1982 ένας δικός μας, που είναι μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, έλεγε στον γενικό διευθυντή πωλήσεων των Αθηναϊκών πλαστικών κ. Κώστα Καλφόπουλο, «στις 11.30 πετά το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, θέλεις μέχρι την μία το μεσημέρι να πάρεις και την πρώτη παραγγελία, μια και το αμάξι μου το έχω παρκαρισμένο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης; η Καλαμαριά είναι δίπλα και μέσα σε 15 λεπτά μπορώ να τον πείσω τον Παναγιώτη Κυφωνίδη να μας δώσει και παραγγελία. Αφού πρωτίστως μου παραχωρήσεις την αγορά των βιοτεχνιών, που έχουν και τους μεγάλους τζίρους, μια κι εσύ εδώ και δυο χρόνια δεν τους κατάφερες να τους φέρεις στα Αθηναϊκά πλαστικά, και παραμένουν όλοι στην ΑΠΚΟ του Πολίτη». Πράγματι ανεβαίνουν στο γραφείο του προέδρου των Αθηναϊκών πλαστικών Ευάγγελου Κατσάρου για το τελικό Ο.Κ., του εύχονται καλό ταξίδι, καλούν ταξί για να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού και του υπενθυμίζουν ότι την παραγγελία που τους υποσχέθηκε, πρέπει να την έχουν στην μία το μεσημέρι!
Μια και έπαθαν χνέρι ολκής το 1981 και κάηκαν τα γραφεία και η αποθήκη των Αθηναϊκών Πλαστικών στην γωνία Κηφισού και Πέτρου Ράλλη για την οργισμένη ευχή που τους έδωσε, καθώς τον εμπαίζανε τότε, προφασιζόμενοι ότι δεν είναι εκεί ο αρμόδιος για να εγκρίνει αν τα τιμολόγια αυτά πρέπει να τα αναλάβει να τα εισπράξει, μια και ήταν βελτιωμένα και η αναλογία της προμήθειας ήταν σεβαστή! Οπότε επάνω στην οργή του, τους απαντά από το τηλέφωνο «Λογιστήριο είναι αυτό που έχουμε; Δεν το βάζετε φωτιά να το κάψετε!» Και το θαύμα έγινε! Σε λιγότερο από μία ώρα με αφύσικο τρόπο είχε πάρει φωτιά όλο το κτίριο και δεν έμεινε τίποτε, βλέποντας και ο ίδιος στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το παράθυρο του λογιστηρίου και όλο το κτίριο να καίγεται, καθώς την επόμενη ημέρα που τους πήρε τηλέφωνο, εισέπραξε από τον κ. Κώστα Καλφόπουλο σε άλλο χώρο και στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην Πέτρου Ράλλη, που βγαίνανε άλλα προϊόντα εκεί, λέγοντάς του «η ευχή σου που μας έδωσες χθες ΕΠΙΑΣΕ! και καήκαμε ολοσχερώς!»
Έτσι λοιπόν φεύγει για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, τα κανονίζει ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ να μην έχει καμία καθυστέρηση το αεροπλάνο! Φθάνει στις 12.40 στην Θεσσαλονίκη και σε 10 λεπτά ήταν μέσα στο κατάστημα της Καλαμαριάς του Παναγιώτη Κυφωνίδη. Στο δεκάλεπτο που απέμεινε μέχρι την μία η ώρα έπρεπε να φτιάξει τέτοια συγκυρία ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ που να του δώσει ο Παναγιώτης Κυφωνίδης την παραγγελία, αν και ήταν αρνητικός με την άτσαλη υποδοχή που του έκανε, και πριν προλάβει να τον αποπέμψει, βλέπει τον αντιπρόσωπο της ΑΠΚΟ  τον κ. Ξανθόπουλο να του ζητά επιτακτικά να κλείσει τον λογαριασμό που χρώσταγε! Πήρε ανάποδες ο Παναγιώτης  και για να τον πικάρει τον Ξανθόπουλο, λέει στον δικό μας νευριασμένος, «πα-πα-πάρε τηλέφωνο τους δικούς σου, θέλω να δώσω μια παραγγελία»! Πράγματι βγαίνει το τηλεφωνικό κέντρο των Αθηναϊκών πλαστικών, τους συνδέει με τον κύριο Καλφόπουλο, και η ώρα ήταν μία παρά δύο λεπτά. Λέγοντάς του επί λέξει «θέλω να δώσω μια παραγγελία μισό εκατομμύριο τεμάχια κυπελάκια του καφέ με τις σχετικές θήκες, μια και μου στείλατε ένα καλό παιδί»!!!
Ο Ξανθόπουλος τον κοιτούσε πάνω από τα γυαλιά του, ενώ έκοβε την απόδειξη από τις επιταγές που έλαβε, και αφού αποχώρησε ο αντιπρόσωπος της ΑΠΚΟ, ο Παναγιώτης συνήλθε και ρωτά τον δικό μας «δε μου λες ρε καλό παιδί; Εγώ έδωσα παραγγελία μισό εκατομμύριο κύπελα; Και για τιμή δεν κάναμε κουβέντα!» Του λέει την τιμή ο δικός μας, την συγκρίνει με την τιμή της ΑΠΚΟ και διαπιστώνει ότι ήταν 1% φθηνότερος, παίρνοντας για μια στιγμή ανάποδες, μια και η διαφορά ήταν μηδαμινή, οπότε του λέει «ξέρεις πόσα κύπελα της ΑΠΚΟ έχω κάτω στο υπόγειο; Ενάμιση εκατομμύριο! Και με τα δικά σας πάμε στα δύο εκατομμύρια. Άντε ρε, καλό παιδί φαίνεσαι, και δεν ακυρώνω την παραγγελία».
Τώρα αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι που σας παραμυθιάζουν ότι έχουν παραπάνω μυαλό από τον ΘΕΟ να σας πουν ποιος έβγαλε την παραγγελία αυτή; Και ποιος τους την άναψε την φωτιά; και κάηκαν σαν τις λαμπάδες τα γραφεία και η αποθήκη των Αθηναϊκών πλαστικών! Γι’ αυτό στο πρόγραμμα είναι να πάνε  στα εξ ών συνετέθη αυτός ο ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός από το ιουδαϊκό KERATISTAN τους! προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!
  Αferim! Masiala!!! Gege;

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου