Recent Posts

7 Μαΐου 2014

Το φανάρι του ΔΙΟΓΕΝΗ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΜΥΑΛΟ!




Θεσσαλονίκη 7-5-2014

Οι Εβραίοι κάνουν τώρα τςτςτςτςτς αναμεταξύ τους για να είναι ψύχραιμοι και διασκεδάζουν μέσα στο αχανές KERATISTAN τους με τα ανεγκέφαλα μασόνια τους, εν έτει 2014 και διοργανώνουν ακόμα με περισσό ΘΡΑΣΟΣ και ευρωεκλογές, για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους! μια και τα χαϊβάνια τα βάζουν να βόσκουν ΠΑΡΑΔΕΣ στα σιωνιστικά λιβάδια τους! και κοροϊδεύουν τον αρχαίο Διογένη, που έψαχνε μέρα μεσημέρι με το φανάρι του να βρει άνθρωπο με μυαλό μεταξύ των ανθρώπων.
Κι έλεγε στον ΔΙΚΕΡΑΤΟ Μέγα Αλέξανδρο των ιουδαϊκών συμφερόντων, ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ! Και ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ δικέρατος Μέγας Αλέξανδρος των Ιουδαίων, δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που του στερούσε, μια και του έταξε να του δώσει τόσο χρυσό όσο χωρούσε το πιθάρι του Διογένη! Ήταν ο ήλιος! το φως!! η γνώση!!! που δίνει ο παιχνιδιάρης ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ στους ΝΟΗΜΟΝΕΣ ανθρώπους!!!
 Κάντε λοιπόν τώρα ένα ΜΠΙΖΖΖΖΖ!!! για να ΒΟΥΙΞΟΥΝ τα αυτιά των χαρούμενων διοργανωτών Ιουδαίων, που μας μοστράρουν τα μασόνια τους να πάμε να τα ψηφίσουμε, και πείτε τους πως η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σταμάτησε να μασά ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ!!! μια και είναι απόγονοι του αρχαίου Διογένη! Αναλαμβάνοντας μετά τις εκλογές το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να ξεπορτιάσει την εβραϊκή μαφία μέσα από τα 77 φέουδά τους, που λυμαίνονται ακόμη τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

  Αferim! Masiala!!! Gege;



  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου