Recent Posts

12 Μαΐου 2014

Ο σεισμός του 1999 στις ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟ 1999 ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



Θεσσαλονίκη 12-5-2014

Λέτε να ήταν σύμπτωση ο σεισμός που συνέβη το 1999 στο Μενίδι του λεκανοπεδίου Αττικής, μια κι έτυχε τον Μάρτιο του 1999 να διακόψει συνεργασία η EXTRAPLAST του Γιάννη Ρούπα με έναν δικό μας, που τον εκπροσωπούσε στην Βόρεια Ελλάδα ως πωλητής των προϊόντων που παρήγαγε, μια και δεν κατάφερε η EXTRAPLAST να τον ξεφορτώσει οικονομικά για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής μαφίας, καθώς του πρότειναν να συνεταιρισθούνε, να βάλει ο δικός μας 250 εκατομμύρια δραχμές για να φτιάξουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και η EXTRAPLAST να βάλει 250 εκατομμύρια δραχμές για την αγορά νέων μηχανημάτων για παραγωγή νέων προϊόντων! που οι μηχανές στη συνέχεια θα ξεμοντάρονταν και θα πήγαιναν σε άλλους χώρους, αφήνοντας για τα μάτια παλιοσίδερα μέσα στο κτίριο, για να κατασχεθεί το κτίριο από τις ιουδαϊκών συμφερόντων τράπεζες τους. Κι έτσι κόπους μιας ζωής να τους τις φάνε οι πανέξυπνοι Εβραίοι με τα μασονοειδή απόβλητά τους.
Εκείνο το διάστημα διακόπτει σχέσεις και η RODOPLAST μαζί του στο ξαφνικό, που και αυτή βρισκόταν στο Μενίδι,  μια και η γραμμή είχε δοθεί από την εβραϊκή μαφία! Και στα μέσα του καλοκαιριού διακόπτει συνεργασία και η βιομηχανία χαρτοκιβωτίων ΒΙΟΚΥΤ του Εβραίου Τζεφ Ματαράσσο, αφήνοντάς τον ξεκρέμαστο να βολοδέρνεται με κάτι μικρές βιοτεχνιούλες για το μεροκάματο του επιούσιου άρτου!
Δείτε λοιπόν το τι συνέβη εκείνη την χρονιά του 1999 στις 7 Σεπτεμβρίου. Έγινε ο μεγάλος σεισμός που ταρακούνησε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά ειδικά το Μενίδι, που εκεί ήταν και οι τρεις εν λόγω επιχειρήσεις, όπως και η ΡΙΚΟΜΕΞ με τα πολλά θύματα! Για το εργοστάσιο του Τζεφ Ματαράσσο, που έγινε ολοσχερώς μπάζα, εκτός από τα γραφεία που ήταν σχεδόν ανέπαφα, σκοτώθηκαν 8 άτομα, που οι Εβραίοι δεν έκαναν κουβέντα στα δελτία ειδήσεων! Παρά μοστράρανε πάντα την ΡΙΚΟΜΕΞ.
Το εργοστάσιο της  EXTRAPLAST σκίστηκε κι άνοιξε στα δύο! Σαν να κτυπήθηκε από ρομφαία Θεού! και της RODOPLAST το καλύτερο από τα δύο παιδιά του η Μαρία, αποκεφαλίστηκε στα διόδια των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης σε τροχαίο!
Τώρα εσείς που έχετε λιγότερο μυαλό από τους Εβραίους, ρωτήστε τους μια κι αυτοί είναι πανέξυπνοι και σας το παίζουν και παντοκράτορες, να σας πουν ότι όόόλα αυτά που συνέβησαν ήταν συμπτώσεις; ή διδακτικά μηνύματα για να ξεχαϊβανέψουν οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Εβραίοι;
Αferim! Masiala!!! Gege;


  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου