Recent Posts

2 Μαΐου 2014

Ανατίναξη για την υποδοχή της καγκελαρίου του 4ου ΡΑΪΧ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΑΓΓ. ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΥ 4ΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΡΑΪΧ
Θεσσαλονίκη 2-5-2014

Τελικά αυτός ο ΝΑΣΤΡΑΔΙΝ ντολμές, και ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ Εβραίος εφέντης! αποδεικνύεται πως έχει πολύ ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό! Αφού φρόντισε με την εγκληματική του Μοσσάντ να στήσει ολόκληρη προβοκάτσια, που εκ των προτέρων φρόντισε να αποφυλακίσει τον Χριστόδουλο Ξηρό, και τον Νίκο Μαζιώτη, για να μπορεί να παραμυθιάζει τα ανεγκέφαλα μασόνια του, πως τις τυχόν ανατινάξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι των ΔΗΘΕΝ τρομοκρατών, που είναι οι καρπαζοεισπράκτορες της ιουδαϊκής μασονικής παρέας, όπως στο παρελθόν τις φορτώνανε στον Κουφοντίνα τους με την παρέα της 17ης Νοέμβρη τους, που όόόλες τις δολοφονίες τις είχε κάνει η εγκληματική τους Μοσσάντ αλλά φρόντιζε να τις φορτώνει στα άβουλα και ηλίθια μασόνια τους, μια και οι ραδιούργοι Εβραίοι ξέρουν να καθαρίζουν κόσμο και κοσμάκη για ψύλλου πήδημα, για να κρατούν και τον ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ λαό τους, που διαβάζει πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ ψύχραιμο, και να ειρωνεύονται τους Έλληνες, που δεν έχουν μυαλό στα κεφάλια τους και πηγαίνουν ακόμη και ψηφίζουν τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ σε όλα τα κόμματα που τα κατευθύνουν μέσω μασονικών τους στοών.
Και μια ημέρα πριν έρθει στην Αθήνα η καγκελάριος του 4ου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ Αγγελικούλα Μέρκελ, οργανώσανε μια χολιγουντιανή ανατίναξη έξω από την ΔΗΘΕΝ τράπεζα της Ελλάδος, με την Ε.Υ.Π. να κρατά τσίλιες στους γύρω δρόμους, μην φάνε κάνα ανθρωπάκο τζάμπα και βερεσέ, για την ιουδαϊκή ΤΡΕΛΛΑ που τους δέρνει, και πιστεύουν ακόμη πως η νοήμονα κοινωνία ΔΕΝ τους έχει πάρει χαμπάρι!
Κι αφού πέρασε ένας μήνας από την ανατίναξη για την υποδοχή της Μέρκελ, αποφάσισε το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής τους Βαλκανικής μπανανίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, να υποδείξει ως βομβιστή τον φουκαρά Νικολάκη Μαζιώτη, χρεώνοντας με προκήρυξη του ιουδαϊκού ΚΩΛΟΥ, που απευθύνεται σε κάφρους Εβραίους! και σε γκόιμ μασόνια! ξεχνώντας πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τους καταγράφει νυχθημερόν όλες τις συνομιλίες τους και τις ενέργειες στο αχανές KERATISTAN τους!!!


  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου