Recent Posts

19 Μαΐου 2014

ΥΓΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΟ GREKYLIKO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚERATISTAN
ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΩ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Θεσσαλονίκη 19/5/2014
Προς τον GREKYLO υπουργό υγείας
του ιουδαϊκού KERATISTAN Άδωνι Γεωργιάδη
Αριστοτέλους 17 Τ.Κ. 10187 ΑΘΗΝΑΙ e-mail: organosi@yyka.gov.gr
Αδωνάκο
Κακά μανάτα σου κομίζουμε, να τα διαβιβάσεις σ’ αυτούς που σ’ επέλεξαν και σε χρίσανε υπουργό Υγείας στο GREKYLISTAN  της φεουδαρχικής βαλκανικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ! του ιουδαϊκού KERATISTAN! Δεν πιστεύουμε να πιστεύεις ακόμη ότι ο Ελληνικός λαός σ’ επέλεξε με την ψήφο του, και σε έχρισε υπουργό Υγείας. Μια και σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες και τα πελεκούδια, πως Ιουδαίος κερνά και Ιουδαίος πίνει! για να τα κάνετε όλα ΜΠΑΧΑΛΟ μέσα στο γιγάντιο KERATISTAN σας, που τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος οι γιατροί τις λαμβάνουν, αφού πρώτα φορέσουν τις μασονικές ποδιές κι αφού απαγγείλουν πρώτα τον όρκο της εβραϊκής ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ για την Αγία Σιών α.ε.! και για του ιουδαϊκού ΚΩΛΟΥ τα εννιάμερα λένε μετά και τον όρκο του Ιπποκράτη! Δεν νομίζεις συμπαθέστατέ μας Άδωνι, ότι σαν πολλά μασόνια δεν μαζευτήκατε σ’ αυτόν τον πλανήτη που ο Θεός τον έφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ; Και ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ν’ αρχίσετε να αραιώνετε, όλοι εσείς που σας έμαθαν αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να βοσκάτε παράδες, δουλεύοντας τους εαυτούς σας και παράλληλα να διασκεδάζετε και την ΤΥΦΛΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που διοργανώνουν εν έτει 2014 ακόμη κι εκλογές για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους.
Σφύρα λοιπόν στους μάνατζερ σου τους Σιωνιστές, πως στις 28-4-2014 στο οδοντιατρείο της Παπαϊωάννου Ελένης – Σοφίας στην οδό 25ης Μαρτίου 25 στη Θεσσαλονίκη, πήγε ένας δικός μας και μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ να του κολλήσει από το ένα δόντι την γέφυρα. Δεν του την κόλλησε αμέσως αλλά του έκλεισε ραντεβού μετά από μία εβδομάδα, για να λάβει οδηγίες από την εβραϊκή μαφία πώς να πράξει για τον συγκεκριμένο πελάτη! Η εντολή που έλαβε ήταν να του ξηλώσει τα δύο δόντια της γέφυρας τα γερά, και όταν ο δικός μας συνειδητοποίησε ότι του ξήλωσε το ένα, μετά από υπερπροσπάθεια σηκώθηκε οργισμένος να φύγει, λέγοντάς του ότι χρωστά και 40 ευρώ για την εξαγωγή του δοντιού! Ο δικός μας, μας διαβίβασε τηλεφωνικώς το συμβάν κι εν συνεχεία εμείς που αποτελούμε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ το διαβιβάσαμε στους αρμόδιους για τα περαιτέρω! Οπότε την επομένη ημέρα 29/4/2014 πήρατε χαμπάρι το τι έγινε; Σε μια ημέρα 49 ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν τις Αμερικανικές πολιτείες, την ΟΚΛΑΧΟΜΑ – ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ – ΚΑΝΣΑΣ – ΑΪΟΒΑ –ΜΙΣΟΥΡΙ - ΑΡΚΑΝΣΟ κτλ για να μάθουν οι κοπρίτες Εβραίοι αφέντες σας να δίδουν εντολές στα υποτακτικά τους μασόνια! να φτιάχνουν βρομοδουλειές για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής μαφίας.
Όπως παλαιότερα για μια κλήση που έβαλαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου κάποιου δικού μας, εισπράξανε εκείνη την στιγμή μια ανατίναξη μέσα σε εμπορικό τους κέντρο στην Χάιφα της Παλαιστίνης χολιγουντιανού επιπέδου. Και για τα 75 ευρώ που εξαργύρωσαν την επιταγή για την κλήση και ΔΗΘΕΝ παράβαση παρκαρίσματος, εισπράξανε 60 ανεμοστρόβιλους σε μια ημέρα, που τα έπαιξε και ο τότε πανύβλακάς τους Τζότζος Μπους ο νεότερος στην Αμερική. Αυτά για την ιστορία, μια και η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και δεν είναι προνόμιο των ολίγων! Όσοι λοιπόν από εσάς δεν ξεχαϊβανέψετε εντός του 2014, σας ονομάζουμε ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΎ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και πάτε με συνοπτικές διαδικασίες για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! εκεί που σας έχει προγραμματίσει ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου