Recent Posts

12 Μαΐου 2014

ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι της ΜΟΣΣΑΝΤ

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Υ.Π. ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΕΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΣ

Θεσσαλονίκη 12-5-2014

Στις 11-5-14 χθες αργά το βράδυ προξένησε ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ελληναράς Εβραίος της εγκληματικής Μοσσάντ, σε μέλος του κινήματός μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με ασύστολες ύβρεις, γιατί τον προειδοποίησε ο δικός μας να πάρει ο εν λόγω ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ Εβραίος τον φεουδάρχη Νταβίντ Σαλτιέλ της Βαλκανικής φεουδαρχκής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και ΜΑΦΙΟΖΟ πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. και να προσέλθουν στα γραφεία του κινήματός μας στην Θεσσαλονίκη για να γνωριστούμε καλύτερα! Μια κι αυτοί αποτελούν την ΠΑΛΑΙΑ & ΑΦΡΟΝΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ μ’ εμάς που αποτελούμε το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, τονίζοντας του Αντίχριστου Εβραίου που διατηρεί τρία προφίλ και το παίζει Ελληναράς Μέγας Αλέξανδρος στο ιουδαϊκό τους το ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, πως για τις βωμολοχίες που μας διατύπωσε εγγράφως τον περιμένει τσιμεντάρισμα ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ που ο πάσσαλος από τα οπίσθιά του να βγαίνει από το ΒΩΜΟΛΟΧΟ στόμα του Παμμέγιστου Αλέξανδρου Ιω Απόλλων Ζευς.
Κι επειδή το θράσος του Εβραίου Ελληναρά δεν είχε όρια, τον πήρε τον δικό μας στο τηλέφωνο του σπιτιού του, για να του αποδείξει πως μπορούν να τον καθαρίσουν ανά πάσα στιγμή, μια και η εβραϊκή μαφία πιστεύει πως είναι παντοδύναμη και γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ!!! εκτός από την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που την δέρνει με γνώμονα τον τυφλοσούρτη τους το ΤΑΛΜΟΥΔ!!! Έντρομος ο μεγάλος γιος του δικού μας, ρώταγε τον πατέρα του πως αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ Εβραίος ήξερε τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού τους, για να τους αναστατώσει βραδιάτικα, απειλώντας τον και τηλεφωνικά, και να αποδείξει μ’ αυτόν τον τρόπο ο Εβραίος, το πόσο ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό διαθέτει, μια και μετά συνειδητοποίησε πως τα γραπτά μένουν στους τοίχους του F/B και τα σβησμένα ακόμα και βωμολόχα μηνύματα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ τα καταγράφει!
Φροντίστε λοιπόν εσείς της Ε.Υ.Π. να μας φέρετε όλους τους διαλόγους που είχε με τον δικό μας στο δικαστήριο που τους μεθοδεύουμε προσεχώς! Αφού φτιάξουν και τις εκλογές και για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους με τα υποψήφια πολιτικά τους ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Κάνοντάς τους συνολικό ταμείο μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, για το τι χρωστάνε στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του πλανήτη γη! και με συνοπτικές διαδικασίες να οδεύσουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ στα 77 υποθαλάσσια πάρκα των άλλοτε φεουδαρχικών τους πρωτευουσών με πολιτισμένο τρόπο, εκεί που τους έχει ορίσει το πεπρωμένο τους! ή αν προτιμάτε ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου