Recent Posts

16 Μαΐου 2014

Η ενδεκάτη ΕΝΤΟΛΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9110 ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΑΒΡΑΑΜ ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΙΣΑΑΚ ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ


Θεσσαλονίκη 16-5-2014

Όταν ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ έχει κέφια! ΔΕΝ παίζεται με τίποτε και με καμία ΔΥΝΑΜΗ!!! Θυμίζοντας στους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους που διοργανώνουν εν έτει 2014 δημοτικές, περιφερειακές, ακόμη κι ευρωεκλογές με τα γκόιμ τους για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους! μην γνωρίζοντας οι έρμοι ότι τους έχει προγραμματίσει ο Θεός του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ από πινακίδα αυτοκινήτου να ΠΑΝΕ στου διαόλου την μάνα, θυμίζοντας στους ανεγκέφαλους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C. την ενδεκάτη του εντολή «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ» αθροίζοντας τα νούμερα της πινακίδας αυτής, καταλήγεις στο 11 και όχι στο ιουδαϊκό τους Ισραήλ, γι’ αυτό και τους ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ τους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη και διασκεδάζανε την τρέλα τους την ιουδαϊκιά  με τον τηλεοπτικό τους αστέρα τον Μπιν Λάντεν! Και ψάχνουν ακόμη το boeing 777 των σιωνιστικών τους αερογραμμών, που έχει πάει σε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, αφήνοντάς τους να καταλάβουν πως το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό να αποδημήσει εν κόλποις Αβραάμ! εν κόλποις Ισαάκ κι εν κόλποις  του θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, λαμβάνοντας υπό μάλης και από τις 77 τριγωνικές φεουδαρχικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ, την 7φωτο λυχνία τους! γινόμενοι το ζωντανό παράδειγμα προς αποφυγήν! Προκειμένου να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙ μετά το ΣΥΜΠΑΝ! Που μας έβαζαν τον ξεκωλιάρη τους με το τάγκα! τον υποτιθέμενο δήμαρχο Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο, να λαμβάνει με γερανό του Δήμου το όχημα αυτό που βλέπετε στις 3/4/2008. Απαξιώνοντας να δώσει απάντηση στο μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και σε προγραμματισμένη συνάντησή τους να την κοπανά σαν τον ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ από την διπλανή πόρτα του παλιού Δημαρχείου στο Καραβάν Σεράι της Θεσσαλονίκης.
Και να πηγαίνει ο δικός μας στο δικαστήριο για να βρει το δίκιο του, και η μαφιόζα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα Θοδωρίτσα Τσαμαδιά, με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό, αντιλαμβανόμενη ότι η υπόθεση αφορά τα αφεντικά της, τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, από το Κ.Ι.Σ. του Βαλκανικού φεουδάτου, να βάζει τελευταία την υπόθεση προς εκδίκαση, για να μην αντιληφθεί το ακροατήριο πως οι πάντες είναι μέσα στο εβραϊκό κόλπο! Κι αφού έμειναν οι δυο τους μέσα στην αίθουσα 38 του τρίτου ορόφου, που αθροίζοντας το νούμερο καταλήγεις στο 11, θυμίζοντάς τους πάλι ο παιχνιδιάρης Θεός πως ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να την βγάλουν καθαρή με τίποτε και με καμία δύναμη, κι επιχειρεί να την κοπανήσει από την έδρα, φωνάζοντας ο δικός μας «εεεπ πού πας;» ανταπαντώντας του «δώσε μου το τι έγγραφα έχεις, κι εγώ σ’ έναν μήνα θα βγάλω την απόφαση» για να του έρθει απορριπτικό από τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ Σιωνιστές πως ΔΕΝ κατενόησαν το τι τους καταγγέλλει και σύμφωνα με το ιουδαϊκό άρθρο 47 της παραγράφου 1 απορρίπτεται ο κάθε ισχυρισμός και το όχημα περιέρχεται στην ιουδαϊκή δικαιοδοσία.
Για να ξαναβρεθούν τον Μάρτιο του 2010 στο 267 γραφείο της, που έκανε προσωρινά χρέη προϊσταμένης προέδρου Πρωτοδικών για πολύ τότε πιο σοβαρή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ το πώς δολοφονούν στα κρεματόριά τους (νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές) τον ανυπεράσπιστο κοσμάκη! Ρωτώντας την «Θεοδώρα, η μασονία είναι καλή οργάνωση;» και απαντώντας του «ΑΠ’ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!» και πριν προλάβει να της πει ο δικός μας ότι είναι προγραμματισμένη να πάει για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού! του απαντά η Θοδωρίτσα «ξέρω, θα πάμε για φουντάρισμα μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο»
Μόνη της λοιπόν κατέταξε τον εαυτό της στους εκλεκτούς Εβραίους! πιστεύοντας τώρα που είναι στην σύνταξη ότι δεν θα μπορέσει το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να την εντοπίσει και να την στείλει εκεί που είναι προγραμματισμένος να πάει ο κάθε κατεργάρης μαφιόζος μασόνος με παραδειγματικό τρόπο, όπως του αρμόζει! Για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ μετά και τα υπόλοιπα ζαβλακωμένα μασόνια! πως για να απολαμβάνουν στο εξής επίγειο παράδεισο πρέπει να αντιληφθούν πως ο Θεός ΔΕΝ είναι αχμάκης (αγαθός), θυμίζοντας με την υπογραφή του το σοφό ρητό που λέει ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ!!!!!!!


 Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου