Recent Posts

6 Μαΐου 2016

Η κατάληξη του αστεριού του ΔΑΒΙΔ στα W.C.






ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ W.C.
ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







Θεσσαλονίκη 6/5/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                               info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                         epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                               grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                                  infopar@parliament.gr                                

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                                   pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                 protodikeio-thes@otenet.gr       


Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. άραγε οι σοφοί πρόγονοί σας που συνέλαβαν την ΦΑΕΙΝΗ ιδέα να φτιάξουν τον μπαμπά σας τον Θεό 1.000 κομμάτια, διανέμοντάς τον υπό μορφή θρησκειών και αιρέσεων στα νοήμονα έθνη της τότε εποχής, θα γνώριζαν τις προθέσεις του μπαμπά σας του Θεού να σας χρίσει ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ για την ιδέα που συνέλαβαν ? μετατρέποντας τους ανθρώπους σε υποτακτικά και ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ όντα, μέσω της ΑΘΛΙΑΣ μασονίας σας με τις μαύρες και λευκές αδελφότητές σας, με τις κατουρημένες τους ποδιές και τα ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ των οπισθίων τους που τους κάνετε μέσα στα βαρέλια  για να ΧΑΪΒΑΝΕΥΟΥΝ περισσότερο ! και προκειμένου κάποτε να υποτάξετε μέσω αυτών των ΖΩΩΝ – GOIM σας την ανθρωπότητα επάνω στον πλανήτη γη ! για να στεφθείτε παντοκράτορες ! με αυτόν τον τρόπο εσείς ? Ενώ ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός με το μειλίχιο χαμόγελό του ! φρόντιζε από τότε να μεταλαμπαδεύει την ΣΟΦΙΑ του στους Αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ ? που για εσάς τότε ήταν το κόκκινο πανί του δικέρατου Ιουδαίου ταύρου σας ! Κι αυτό ? διότι μεταλαμπάδευαν στους γύρω λαούς γράμματα ! τέχνες ! επιστήμες ! πολιτισμό ! και προπαντός πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! κι όχι από αυτήν που έχετε  σήμερα μέσω SINGULAR, βγάζοντας τα μαγειρεμένα αποτελέσματα σας και τοποθετώντας τα THE BEST ΖΩΑ των μασονικών σας στοών ! μέσα στα ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑ των 196 προτεκτοράτων σας, βάζοντάς τους να ζητάνε ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ οικουμενικές κυβερνήσεις, προκειμένου να σας σώσουν ακόμη μια φορά την ΛΗΓΜΕΝΗ από 21/12/2012 ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ !!! και μέσω των GOLDEN GOIMS των χρηματοπιστωτικών σας ιδρυμάτων τύπου Δ.Ν.Τ. να βουλιάζετε οικονομίες λαών ! καθώς με τις κουδουνίστρες για μυαλά που έχετε στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια, πιστέψατε πως ο μπαμπάς σας ο Θεός κοιμάται ακόμα όρθιος και ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια ! Και τις εορταστικές σας εκδηλώσεις με τις θεομηνίες που τις λέτε εσείς τσουνάμια ! τις καταστροφικές πλημμύρες ! τις αφύσικες πυρκαγιές ! τους σεισμούς ! και τους λοιμούς που κατά καιρούς σας συμβαίνουν ! αλλά και τις ΕΞΑΫΛΩΣΕΙΣ όπως το ιουδαϊκό σας έμβλημα τους δίδυμους πύργους ! αλλά και το τρίγωνο του ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΑΣ που από εκεί φεύγουν σε άλλη διάσταση ! όπως και τα αεροσκάφη των διαφόρων αερογραμμών σας ! όπως το 777 των Μαλαισιανών σας αερογραμμών με τους 298 επιβάτες ! των Αλγερινών σας αερογραμμών με τους 118 επιβάτες ! των Ασιατικών σας αερογραμμών με τους 245 επιβάτες ! των Γερμανικών σας αερογραμμών με τους 150 επιβάτες ! των Ρωσσικών σας αερογραμμών  με τους 224 επιβάτες ! και τόσα άλλα που τελειωμό δεν έχουν ! Λοιπόν τι λέτε για όόόλα αυτά που σας συμβαίνουν ? Είδατε λοιπόν την ΣΟΦΙΑ του μπαμπά σας του Θεού του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ? Φρόντισε και σας έφτιαξε και το ΔΙΕΘΝΕΣ σήμα σας, που σας προορίζει για ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ να μοστράρει το άστρο του ΔΑΒΙΔ στις δημόσιες τουαλέτες των αφοδευτηρίων ! που το ένα τρίγωνο θυμίζει στους νοήμονες πολίτες πού να αφοδεύουνε ! και με το άλλο τρίγωνο που έχει για μπουτόν το μάτι του Θεού σας ! να το πατάνε για το καζανάκι του W.C. !!!



 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σημείωσις: απολαύστε ένα από τα ΖΩΑ των Εβραίων τον Jason Jones με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλό που έχει στο ΚΛΟΥΒΙΟ του κεφάλι ! μην αντιλαμβανόμενος το τι συντελείται γύρω του !

Δάσκαλε-σένσει-γκουρού Στέφανος Χατζής Ιωάννου που διδάσκετε?
Θα ήθελα να γίνω μαθητής Σας αν το επιθυμείτε και εσείς.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ! που εισαι και απο το Μαντσεστερ της Αγγλιας οπως μας λες ! τι σοι μαθητης θα ηθελες να γινεις εσυ ? με τετoιον ΚΑΛΛΟ που εχεις στο μυαλο ? εσενα ρεεε σου χρειαζεται ΠΑΣΣΑΛΟΣ για κωλοσκοπηση !!! που να βγαινει απο το βωμολοχο στομα σου ! Gege ? eseolum esek !
Jason Jones
Dimitris Hatzigiannidis
Dimitris Hatzigiannidis ΘΕΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ!
( και εγώ έτσι θα ήθελα να του μιλάω αλλά προσβλέπω lol σε "benefits" από αυτόν )




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου