Recent Posts

20 Μαΐου 2016

Ο ποντιακός ξεριζωμός του 1917 έγινε μέσω ΣΙΩΝ Α.Ε.


ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΟΥ 1917 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
 
Θεσσαλονίκη 19/5/2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ και της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε., γιατί δεν λέτε την πραγματική αλήθεια στον κοσμάκη για τον Ποντιακό ΞΕΡΙΖΩΜΟ ? που βάζατε τα μασονόσκυλά σας, τον Εβραίο Λευτεράκη Βενιζέλο σας, που δεν είχε μυαλό ούτε με έναν δεκανέα ! αλλά και το άάάλλο αστροπελέκι σας, που είναι κι αυτό του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! τον Μουσταφά Κεμάλ ! που τον αναγορεύσατε μετά σε Κεμάλ Ατατούρκ ! για την υποδούλωση της Τουρκίας που σας την μετέτρεψε σε ΝΕΟΤΟΥΡΚΙΑ ! Καθώς ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός, τους Τούρκους Σουλτάνους τους έβαλε τότε να είναι οι συνεχιστές του Βυζαντίου ! γιατί το είχατε διαβρώσει κι αυτό το Βυζάντιο όπως και όόόλα τα ΔΗΘΕΝ κράτη σας τώρα !
Και προσέξαμε τους πολύ ΖΑΒΑΛΗΔΕΣ Ποντίους, που τους εντάσσετε μέσα στις μασονικές σας στοές ! τους μάθατε για ν’ αναγνωρίζονται και αναμεταξύ τους να λένε το χαρακτηριστικό ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΑΤ ! που να αντιλαμβάνεται και ο έτερος Πόντιος ότι είναι τσανάκι του εβραϊκού σας ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, καθώς ο Θεός σας είναι μονόφθαλμος ! όπως εσείς τον μοστράρετε στα ΖΩΑ μασόνια σας ! που σας υπηρετούν τυφλά ! καθώς αναντίρρητα όταν τους ρωτήσεις ότι ο ιουδαϊκός σας γάιδαρος πετάει ! αυτοί ζητωκραυγάζουν, μια και ου γκάτζιους σας χωρίς φτερά μπορεί και πετάει ! Γι’ αυτό κι αυτοί, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά εορτάζουν τις εορτές ΜΙΣΟΥΣ που τους μάθατε κατά των συνανθρώπων τους ! ενώ στην ουσία καταλαβαίνουν πως τις θηριωδίες που διαπράττετε κατά των ξεριζωμένων αυτών λαών ! είναι από τον αδηφάγο και ΑΦΡΟΝΑ εβραϊκό λαό σας !
Αν λοιπόν έχετε αντίρρηση για τα γραφόμενά μας, που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ σας ΚΑΤΑΡΓΕΙ αυτές τις εορτές μίσους ! που τους επιβάλλετε να κάνουν στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ? τότε μας καλείτε μέσα στο ιουδαϊκό σας δικαστήριο και παρουσία με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα ! σας ανακοινώνουμε την κατάργηση κι επισήμως όόόλων αυτών των εορτών ΜΙΣΟΥΣ και σας γνωστοποιούμε  την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΟΡΤΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που είναι η μία και μοναδική εορτή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων ! Βρείτε λοιπόν την ημερομηνία ! καθώς ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός ! σας έχει ρυθμίσει και το ρολόι στα τρία μπλογκ του διαδικτύου ! το πότε λήγει κι επισήμως η ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε.

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 

 Ο εβραϊκής καταγωγής BENNY ZELOM που δίχασε τους Έλληνες χωρίζοντας την Ελλάδα στα δύο προκειμένου το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ να μετατρέψει την VARDARSKA του Πιρίν
σε MAKEDONJA με πρωτεύουσα τη Θεσ/νίκη της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

Το επίσης μασονόσκυλο των Εβραίων από την περιοχή του Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης που πρωτοστάτησε στην υποδούλωση των Τούρκων μετατρέποντάς τους σε ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ
και την Αγιά Σοφιά μετατρέποντάς την σε ΜΟΥΣΕΙΟ για να τα οικονομάνε οι Εβραίοι
Οι πρωτεργάτες Βενιζέλος και Μουσταφά Κεμάλ που πρωτοστάτησαν στους ξεριζωμούς Ποντίων ! Αρμενίων ! Θρακών της Ανατολικής Θράκης ! και Ανατολικής Ρωμυλίας ! καθώς και Μικρασιατών αλλά και Τούρκων από τα Βαλκάνια όπως και Κρητών που στο θρήσκευμα ήταν Μουσουλμάνοι για λογαριασμό του μονόφθαλμου Θεού των Εβραίων ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ και της ΣΙΩΝ Α.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου