Recent Posts

17 Μαΐου 2016

τα χαϊβανλαρί (ΖΩΑ) των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΟΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΘΕΑΤΑ ΑΥΤΟΙ


Θεσσαλονίκη 17-5-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Ρέέέ σεις, από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των Κ.Ι.Σ., που κουμαντάρετε όόόλα αυτά τα ζώα σας μέσα στο ιουδαϊκό KERATISTAN σας, θα το γιορτάζετε ακόμα για πολύ ? πιστεύοντας πως ο μπαμπάς σας ο Θεός κοιμάται ακόμη όρθιος και ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια ? Γιάάά συνέλθετε από την ιουδαϊκή σας σούρα ! τι βίντεο είναι αυτό που προβάλλετε μέσα στο διαδίκτυο, από ομιλία μασονοειδούς σας ΑΠΟΒΛΗΤΟΥ μέσα στο Τουρκικό Κοινοβούλιο ? παριστάνοντας τον δήθεν βουλευτή Κούρδο πατριώτη ! ενώ η Μοσσάντ που κατευθύνει την υποτακτική σας Μ.Ι.Τ. ανατινάζει ΑΒΕΡΤΑ κόσμο και κοσμάκη ένθεν κι ένθεν ! και Τούρκους πολίτες ! αλλά και Κούρδους !
Λέτε ρέέέ να μην σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια ? Τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που τα έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας τι λένε ? όπως και οι ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ σας, που τους έχετε φορεμένα στις επωμίδες τους τα πορσελάνινα αστεράκια του ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ ? Θα πάνε τελικά κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ? ή θα την βγάλουν ΖΑΧΑΡΗ μαζί μ’ εσάς γράφοντας και τον μπαμπά σας τον Θεό εκεί που ΔΕΝ πιάνει μελάνι ! όπως ακριβώς και τα ΒΩΜΟΛΟΧΑ μασόνια σας, που σήμερα σας μοστράρουμε κι έναν ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΑΣ συνεργάτη ! τον Jo Poulo ! που μιλάει επί παντός επιστητού στην γλώσσα που τον μάθατε, να ΑΦΟΔΕΥΕΙ μέσα από το βωμολόχο στόμα του ! Θαυμάστε λοιπόν το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ !!! πού καταντήσατε και ποιους έχετε να σας υπερασπίζονται στο ιουδαϊκό KERATISTAN σας ! Τα ΖΩΑ αυτά, που δεν διαθέτουν ούούούτε με μιας κότα μυαλό, η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τα έχει προγραμματίσει για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ! και μάλιστα με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! που όπως το έχετε πάρει χαμπάρι είναι γραμμένοι οι νόμοι του μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!! για να φτιάξει κοινωνία αγγέλων ! και όχι ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ όπως τον μετατρέψατε τον πλανήτη αυτόν, καθώς ο μπαμπάς σας Θεός τον έκανε αυτόν τον πλανήτη για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ και φυσικά για ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 Μοστράροντας ο Jo Poulo εκλεκτός συνεργάτης της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ σχολιαστής & βωμολόχος υπερασπιστής των ιουδαϊκών συμφερόντων της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Η τελική κατάληξη όόόλων των ΒΩΜΟΛΟΧΩΝ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗΔΩΝ μασόνων
που είναι και η SAVURA της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Θαυμάστε κόσμε το ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που φωτογραφήθηκε στον ΚΑΝΑΔΑ
λες και οι παρακολουθούντες ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ δεν ξέρουν κατά πού βόσκει το ΒΟΔΙ των Εβραίων

 
Anastasia Zumani προς ΜΕΣΑ - Μαζί Ενάντια Στην Αδικία
«Τούρκοι, δεν είστε τίποτα. Είστε δειλοί. Είδαμε χειρότερα τέρατα από εσάς και όλους τους νικήσαμε. Ο τόπος αυτός δεν σας ανήκει, τον κλέψατε από τους Έλληνες, τους Αρμένιους και τους Τούρκους. Σκοτώστε με, πάλι θα λέω την αλήθεια», φωνάζει ο Φεράτ Έντζου στην Βουλή, την στιγμή που ο όχλος ζητάει το θάνατό του...
Κοιτάξτε, φλώροι και προδότες, «Έλληνες» πολιτικοί.
Το θάρρος του άντρα αυτού είναι παραδειγματικό και συγκλονιστικό. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και πρώτα από όλα τύχη.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου η γνωστη και κλασσικη τακτικη του διαιρει και βασιλευε ! με τα ΖΩΑ τα μασονια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ & ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Μονο που δεν εχουν αντιληφθει οτι ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ τους ! τους την εχει στημενη ! για ενα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠEΡΟ ΔΙΧΩΣ ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ εβραικο λαο ! Anadum ? aaa Soile !
Mike Amanatiadis
Ioannis Karachristos
Yorgos GreGo
Jo Poulos
Jo Poulos Καλα ε ! Αυτος πού κριτικαρη στο έτσι είναι πολύ φευγάτος χαχαχαχαχα μιλάμε πέρα στους πέρα κάμπους χαχαχαχαχα !!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου και που να δεις Jo Poulo τους ΦΕΥΓΑΤΟΥΣ εβραιους κατα που τους προγραμματισε να τους στειλει ο μπαμπας σου ο παιχνιδιαρης θεος ! αυτους τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ? θα σε πιασει ΤΣΙΡΛΑ απ την πολυ χαρα σου ! Gege ?
Jo Poulos
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου καλα κανεις να μην χαμπαριζεις ! γιατι ετσι και χαμπαρισεις ? την εχεις βαψει ! γι αυτο να μην εκδηλωνεσαι ! η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας καταγραφει ! panimai ? aaa harasio !
Jo Poulos
Jo Poulos Αν εκδηλωνομε ή όχι αυτό εσενα δεν σε αφορά κοίτα τα δικα σου και ασε τι λεω εγώ δεν σου εδωσα το λογο να μου πεις τις μπούρδες σού !! Πιάνεις τι σού λεω ??
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου αν πιανω λεει ? πιανω συχνοτητες απο πολυ μακρια ! ασχετα εαν σου παριστανω τον ΑΧΜΑΚΗ ( αγαθο ) οπως σου τον παριστανει και ο μπαμπας σου ο παιχνιδιαρης θεος ! το επιασες το υπονουμενο ?
Jo Poulos
Jo Poulos Για κάτσε να φτιάξω και εγώ ένα τριφυλλο να την βρω και'γω όπως τι βρηκες και συ και μετα τα λέμε γιατί τωρα είσαι σε άλλη συχνότητα Εντάξει ?? Περίμενε μη πας πουθενά !!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τι θα φωναξεις την εγκληματικη μοσσαντ να με παραμαζεψει ? Αααστο για μια αλλη φορα ! γιατι της ΔΑΚΤΥΛΙΚΕΣ που εισπραττουν καθημερινα τα GOIM - ΖΩΑ των εβραιων ! εχουν χαζεψει ! δεν σας τα λενε μεσα στην στοα σας ? ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ σας ο Νταβιντ Σαλτιελ απο το Κ.Ι.Σ. τι σας λεει ? θα την βγαλετε καθαρη απο τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΣΑΣ που σας την εχει στημενη ?
Jo Poulos
Jo Poulos Τελικά ούτε με το ένα ούτε με το άλλο εσύ έτσι ?? Η' χαπάκια περνεις ή έχεις βλάβη, τι μαλακιες είναι αυτές που λες ? Τι Μουσαντ και αρχιδια πατερα μας τσαμπουνας ρε συ ? Σε αφισα να δω πού το πας αλλά εσύ όπως είπα είσαι φευγάτος ,, βρες καμία να σού κάνει καμία πιπα μπας και συνελθεις γιατί Λυπάμαι να μάθω οτι φουνταρες ή σε βαλανε στο λαστιχενιο δωμάτιο, , χαζοχαρουμενε μαλακά ,, σού είπα άστο καλύτερα, φυτσουλα !!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε χαιβανι του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ Jo Poulo εσενα βρηκαν και βαλαν τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ιουδαικα αφεντικα σου ? σαν τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας τον Νταβιντ Σαλτιελ που τον εχετε φεουδαρχη της Βαλκανικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ σας ? Καθως ΚΩΛΩΣΕ και δεν ειχε τον ΚΩΛΟ στις 29-6-2015 οταν τον καλεσε το νομικο τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να προσελθει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να μας αποδειξει ! πως η ΕΛΛΑΣ ειναι ακομα προτεκτορατο του ιουδαικου σας ΚΕRATISTAN ! ΟΥΟΥΟΥΣΤ ρεεε χαμενο ΖΩΟΝ που μας το παιζεις και εβραιος ! καθως ουουουτε με μιας κοτας μυαλο ΔΕΝ εχεις ! γιατι και εσυ αποτελεις την ΣΑΒΟΥΡΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Εσεις οοολα τα αποβλητα της κοινωνιας με της μασονικες σας ποδιες ! πατε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! και καλεσε τωρα την εγκληματικη σας μοσσαντ να σε γλυτωσει ! βωμολοχο τσογλανι του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!!
Jo Poulos
Jo Poulos Τι λες και λες ρε μουνοπανο, , για ποιους μουσαδες , Ιουδαίους ,Σαλτιεριδες , αντίχριστους και τριπλό εξαρια μηλας ρε βλαμμένε, τι αρωστημενες μαλακιες λες ??
Σου είπα,, βρες καμία να σού κάνει καμιά πιπα γιατί η πολλή η μαλάκια σε έχει βαρέσει στον εγ
κέφαλο και εχεις πάθει μαλακιση εγκεφάλου και λες μαλακιες που δεν έχω ιδέα τι έχουν να κάνουν με μένα, εγω είμαι στον Καναδά ρε καραγκιόζη,, καλο ή σκάλα έχεις στο κοκονατ πού κουβαλας στους ώμους σου,,
Μπενεις εδω και φορτωνεσαι τον καθένα με φαντασιοπλιξιες πού έχεις εσύ παρανοηκε μαλακά, , αντε γαμησου και ασε μας ήσυχους, ,you stupid fuck - head !

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου οπως αντιλαμβανεστε κοσμε του ιουδαικου διαδικτυου ! οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ εβραιοι που ΔΕΝ εχουν ΚΩΛΟ να παρουσιασθουν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ δικαστηριο τους ! οπως ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ της Βαλκανικης φεουδαρχικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ο Νταβιντ Σαλτιελ που προσκληθηκε απο τον εκπρoσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στις 29-6-2015 να μας πει ΕΥΘΑΡΣΩΣ απο ποτε η ΕΛΛΑΣ ειναι προτεκτορατο της εβραικης μασονικης ΜΑΦΙΑΣ !!! και πως με τα 300 μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους που τα εχουν μεσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους που ειναι και η βουλη των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ εχουν το δικαιωμα μαζι με τα GOLDEN GOIM"S του Δ.Ν.Τ. να βουλιαζουν την οικονομια της χωρας ! και να φερνουν σε απογνωση απροστατευτους ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτες ! Βαζοντας κατι ΒΛΗΜΑΤΑ του ιουδαικου τους βεληνεκους σαν τον Jo Poulo που με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλο που εχει και αυτος ! κανει και τον σχολιαστη των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων ! καθως σας μοστραρουμε σημερα και το βιντεακι μεσα στο Τουρκικο κοινοβουλειο το πως καθοδηγουν τα μασονοειδη τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!! για να διαιρουν τον κοσμακη και να παιζουν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι μαυρα - κοκκινα ! οπως ακριβως και το ΒΟΔΙ τους ο Jo Poulo ! που οοολοι αυτοι οι βωμολοχοι οδευουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ καθως αποτελουν και την ΣΑΒΟΥΡΑ του μασονικου συστηματος της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου