Recent Posts

27 Μαΐου 2016

Ο Πούτιν στο Άγιο Όρος



 Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥΤΣΚΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ !!!


 
Θεσσαλονίκη 27/5/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

  Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. τι μαθαίνουμε ? θα μεταφέρετε στο Άγιο Όρος τον ομογάλακτο αδερφό σας τον Βλαδιμηρούτσκα ΠΟΥΤΙΝ ? να προσευχηθεί και να εξομολογηθεί για τα εγκλήματα που τον βάζετε να κάνει ? κατά των Αράβων ? Καθώς σαν προσκυνημένος που είναι προς εσάς με την μασονική του ποδιά ! Αλλά και το ιουδαϊκό σας ΚΙΠΑ στο ΚΛΟΥΒΙΟ του κεφάλι! παρουσιάζοντας τον στα GOIM μασόνια σας ! ως τον ηγέτη με πυγμή όπως ακριβώς είχατε το άάάλλο σας Αστροπελέκι τον Γκρουτζίν Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς ( ΣΤΑΛΙΝ ) που ξεκλήριζε και εκείνος για λογαριασμό δικό σας κόσμο και κοσμάκη ! και γκρέμιζε Χριστιανικές εκκλησίες του Ορθοδόξου Ρωσσικού λαού ! Αλλά συναγωγή ΚΑΜΙΑ !!! Όπως ακριβώς και ο τωρινός σας Βλαδιμηρούτσκας σας ΠΟΥΤΙΝ που τον βάζετε να βομβαρδίζει άμαχους ΣΥΡΙΟΥΣ ! ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ! αλλά και ΚΟΥΡΔΟΥΣ ! σε συνεργασία με τον άλλο ομογάλακτο αδερφό του τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ! και να εκτοπίζετε τους αμάχους και απροστάτευτους πολίτες αυτών των περιοχών στα Hot spots του GREKYLISTAN σας !

Αααα ρε ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? Ακόμα δεν καταλάβατε ότι τώρα είναι πλέον πολύ αργά ? και ΔΕΝ μπορεί να σας γλυτώσει από την επερχομένη ΛΑΙΛΑΠΑ των ΑΥΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!! ούτε ο μαυρούλης σας ο Ομπαμάκος ! ούτε ο Άσαντ ! ούτε ο ΠΟΥΤΙΝ ! Αλλά ούούούτε ακόμα και ο Ιουδαίος σας ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ! της τότε Ρωσσικής μασονικής Βασιλικής σας αυλής ! Το τέλος σας είναι προδιαγεγραμμένο και με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι σαλταρισμένοι Ιουδαίοι παρουσία ραββίνου ανάγκασαν τον εν πολλαίς αμαρτίαις ομογάλακτο αδερφό τους ΠΟΥΤΙΝ να χτυπήσει και αυτός το κεφάλι του στο τείχος των ΔΑΚΡΥΩΝ ! Θαυμάστε μορφασμό που κάνει το GOIM τους ο Βλαδιμηρούτσκας !
Ο ΠΟΥΤΙΝ παρουσία του Σιμόν Πέρεζ στο μνημείο των Εβραιών

που το έστησαν μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ για το ΔΗΘΕΝ ολοκαύτωμα των 6 εκατομμυρίων Σιωνιστών από το 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΙΧ
Ο ανεπανάληπτος ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΠΑΣ των Εβραιών ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ

εν μέσω εκλεκτών κυριών της Βασιλικής Τσαρικής εβραϊκής Αυλής !
παίζοντας με την Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε. μαύρα - κόκκινα στις πλάτες των απροστάτευτων λαών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου