Recent Posts

13 Μαΐου 2016

Ανατίναξη στις 14/5/2010 για τα GOIM της ΣΙΩΝ Α.Ε.



ΕΠΙ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 14/5/2010 ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Θεσσαλονίκη 14/5/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα και ηγήτορες του ιουδαϊκού σας KERATISTAN, καθώς και των 77 Κεντρικών Ισραηλινών Σταβλαρχιών ! Κάθε 14 Μαΐου βάζετε τα GOIM σας να παρελαύνουν στην ΘΡΑΚΗ για την μεγάλη επέτειο παραχώρησης που τους κάνατε από τις Γαλλικές δυνάμεις, του τότε μασονικού προτεκτοράτου σας, στο νεοαποικιζόμενο Θρακικό GREKYLISTAN σας από εκτοπισμένους Θράκες της Ανατολικής Ρωμυλίας ! της Ανατολικής Θράκης ! της ξεριζωμένης γενιάς των Ποντίων ! αλλά και των Μικρασιατών ! Που δεν αφήσατε τίποτε όρθιο ρε ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας, τον Λευτεράκη Βενιζέλο ! Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ! και λοιπών ευρωπαϊκών σας δυνάμεων ! Μετακυλίοντας τις γενοκτονίες που κατευθύνατε μέσω των μασονικών σας στοών στις πλάτες των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, φτιάχνοντάς τους και τους σχετικούς ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! για να τιμούν τα GOIM σας τους εκλεκτούς εθνάρχες !
Ρέέέ σεις θα βάλετε ποτέ μυαλό στο ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφάλι ? που βαυκαλίζετε ακόμα με τις εορτές του μίσους τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ?  Καθώς βάζετε την νεολαία να παρελαύνει μπροστά από τους ομογάλακτους αδερφούς σας, στήνοντάς τους επάνω στις εξέδρες των επισήμων για να εισπράττουν τις ΜΟΥΝΤΖΕΣ από τους παρελαύνοντες, καθώς ΔΕΝ μπορούν να μουντζώσουν εσάς, που είστε και οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ τους ! της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !
Σίγουρα μάθατε τα κακά χαμπέρια από τον μπαμπά σας τον Θεό ! Σας ΚΑΤΑΡΓΕΙ όόόλες αυτές τις παρελάσεις μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κι εφαρμόζει μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εθνική εορτή, που είναι και η εορτή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων ! καθώς και των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ! Γι’ αυτό και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ, στις 14/5/2010 σας ανατίναξαν με προειδοποιητικό τηλεφώνημα τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, για την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα που είχατε στην αίθουσα 338, εγκαταλείποντας την έδρα, προκειμένου να σας συμβουλευθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τους ομογάλακτους αδερφούς σας, που είναι ακόμα ΠΥΡΙΜΑΧΟΙ και δεν ήταν παρόντες, ενώ εκείνη την ημέρα ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ο εκπρόσωπός μας επέμενε να καταδικαστούν ΕΡΗΜΗΝ, καθώς κι εσείς δεν είχατε τον ΚΩΛΟ να τους υπερασπιστείτε ! Οπότε μετά την αποχώρηση του εκπροσώπου μας κι αφού προηγήθηκε τηλεφώνημα για την εκκένωση του δικαστικού σας μεγάρου ! ανέλαβαν δράση οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, κλαδεύοντάς σας τρεις κολώνες από το υπόγειο πάρκινγκ των αυτοκινήτων, για να σας θυμίζουν την ΑΠΑΤΗ που κάνατε και ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΑΤΕ έκταση 24 στρεμμάτων με νεοανεγερθέν κτίσμα 1.120 τ.μ., που παραδίπλα ήταν προγραμματισμένο να ανεγερθεί το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ 1.400 τ.μ., θυμίζοντας με την τριπλή ανατίναξη τον Πατέρα ! τον Υιό ! και το Άγιο Πνεύμα ! καθώς τρεις εβδομάδες τα δικαστήριά σας τότε ήταν κλειστά ! για το χνέρι που πάθατε !
Καιρός λοιπόν να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ πρώτα εσείς ! και να μην παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας με αυτού του είδους τα χνέρια που παθαίνετε από τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας  Θεό, που είναι και ο Θεός του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  Η πινακίδα που μοστράρει στην είσοδο των ΦΕΡΡΩΝ από 3/6/2008 για το μπλοκάρισμα του έργου από τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.
καθώς Έλληνας εισαγγελέας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

  Στο βάθος διακρίνεται ο χώρος που έχει προγραμματισθεί
να στηθεί το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ 1.400 τ.μ.

Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ έμβλημα της συνένωσης όλων των λαών και θρησκειών Ανατολής και Δύσης
 με τους νόμους μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ για την διαφύλαξη διά του ΣΤΑΥΡΟΥ δημοκρατικού πολιτεύματος και με το νέο barcode 555 της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου