Recent Posts

23 Μαΐου 2016

Επιχείρηση ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ της Αγ. ΣΙΩΝ Α.Ε.


 

Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΤΟΥΣ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ




                                                               Θεσσαλονίκη 23/5/2016  


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.  τι μαθαίνουμε ? αποφασίσατε να κάνετε πανθρησκεία ? με τα λευκά ιουδαϊκά σας κιπά ? και τον ΖΑΒΑΛΗ τον Γιαννάκη Μπουτάρη γιατί τον κουβαλάτε μαζί σας ? για να μας πείτε ότι είναι δικός σας ? που τον εκλέγετε μέσω SINGULAR ! ή τον έχετε έτσι απλά για να σας κρατά τα μπόσικα ! καθώς δεν έχει καμιά αρμοδιότητα ! και σε τίποτα ! Απόδειξη ? τον ρωτήσαμε για το κατασχεθέν από 3/4/2008 όχημα ΚΑ 9110 από τον δήμο σας, και μας δήλωσε άγνοια επί εποχής ΞΕΚΟΚΑΛΙΑΡΗ δήθεν δημάρχου σας με το ΤΑΓΚΑ Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο που τον είχατε στο Καραβάν Σεράι στο παλιό Δημαρχείο ! και ο Βασιλάκης επειδή δεν του δώσατε οδηγίες, την κοπάνησε με βηματισμό ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ από την διπλανή πόρτα του γραφείου του ! καθ' ήν στιγμή είχαμε καθορισμένη συνάντηση ! 

Επισκεφθήκαμε μετά από χρόνια τον κατ' ουσίαν δήμαρχό σας τον Χασδάι Καπόν στο 218 γραφείο του και του συστήθηκε ο εκπρόσωπός μας ! με το όνομα του μπαμπά σας του παιχνιδιάρη Θεού ! ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ, που μόλις το άκουσε αυτό το όνομα πήδηξε σαν το βατράχι, εγκαταλείποντας το γραφείο του και τρέχοντας προς τα ασανσέρ ! μένοντας σύξυλη και η γραμματέας του για το χνέρι που έπαθε ο μαφιόζος και ομογάλακτος αδερφός σας που είναι και συνεπώνυμος του άλλου ΑΛ ΚΑΠΟΝ εξ Αμερικής ! Η τελευταία συνάντησή τους με τον εκπρόσωπό μας έγινε στις 24/12/2012 στην είσοδο της δημαρχίας στις 3 το μεσημέρι ! ζητώντας να μεσολαβήσει προς την τότε δημοτική σας αστυνομία να του  παραδώσουν λόγω Χριστουγέννων τις πινακίδες   από το όχημα ΝΖΜ 2082 καθώς η λήξη της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ είχε πραγματοποιηθεί στις 21/12/2012 και από 22/12/2012 όπως γνωρίζετε, έχουμε αναλάβει εμείς που αποτελούμε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! Ο Χασδάι τότε έδειξε απροθυμία  να μεσολαβήσει για την παράδοση των πινακίδων ! προφασιζόμενος ότι φεύγει μια και ήταν στην είσοδο της δημαρχίας. 

Οπότε αναγκαστήκαμε και με εντολή του μπαμπά σας του Θεού να σας ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ μετά από δύο μήνες την δημοτική σας αστυνομία και στις 21/2/2013 σας κοτσάραμε τα ασφαλιστικά μέτρα με τον λογαριασμό ΜΑΜΟΥΘ των 2.760.000.000.000.000 ευρώ σε ράβδους χρυσού ! και είδατε το τι τριπλή ανατίναξη σας έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μέσα στην πρωτεύουσα Δαμασκό  του προτεκτοράτου σας της ΣΥΡΙΑΣ, για τον ΖΑΒΑΛΗ πρόεδρό σας  Πρωτοδικών Παναγιωτάκη Παυλίδη, που τώρα τον έχετε μεταθέσει στην Κομοτηνή ! για την άρνηση παραλαβής των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. Γι' αυτό καλό είναι να συνέλθετε από την ιουδαϊκή σούρα ! και αφήστε κατά μέρος τα παντοκρατοριλίκια ! και τις πανθρησκείες  σας ! Έχει φροντίσει ο μπαμπάς σας ο Θεός για όόόλα αυτά ! Τον δικέφαλο αετό στα τρία μπλογκ που διατηρούμε στο διαδίκτυο δεν τον βλέπετε ? το τι κρατά στα δύο πόδια του ? στο ένα, τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! και στο άλλο τον ΣΤΑΥΡΟ ! που μέσω του ΚΟΡΑΝΙΟΥ γίνεται και η διαφύλαξη του διά του ΣΤΑΥΡΟΥ δημοκρατικού πολιτεύματος ! από τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!  που σας αγαντάρουν κι αυτά μέσα στο διαδίκτυο απολαμβάνοντας κι εσείς  διαλόγους !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Το καρασχεθέν όχημα ΚΑ 9110 από το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ στις 3/4/2008

με τα αρχικά γράμματα που συμβολίζουν τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του ιουδαϊκού Ισραήλ





Ημέρες δόξης λαμπρές με τα δημοτικά ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ του Δήμου Θεσ/νικέων

που μετά την ΛΗΞΗ από 21/12/2012 της ΣΙΩΝ Α.Ε. η ΝΕΑ ΤΑΞΗ τους το έκλεισε το μαγαζί το 2013




Ο κατ’ ουσίαν δήμαρχος των  Θεσ/νικέων ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ εβραϊκής καταγωγής

και συνεπώνυμος του ΑΛ ΚΑΠΟΝ εκ U.S.A. καθώς είναι μπλεγμένος σε πάμπολλες βρωμοδουλειές
 
Καλά κάνει ο άνθρωπος....αφού τον πληρώνουμε...

prisonplanet ειδήσεις news επικαιρότητα ενημέρωση νέα καιρός media Ελλάδα Κόσμος
www.prisonplanet.gr|Από tsouts

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
ΣχολιάστεΚοινοποιήστε
Σχόλια
Andreas Kyriakidis
Andreas Kyriakidis Αυτος κανη υπεροχα την δουλεια που του εχουν αναθεση ,εσεις μαλακες Θεσσαλονικεις ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΤΟΝ ΖΩΑ.
Kostas Kordi
Kostas Kordi Ενω εσεις στην αθηνα με των καμηνη ειστε καλυτερα..χαχαχα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε αβανταδορε Andrea Kyriakidi δεν αφηνεις κατα μερος τα μουχλιαρικα που σε μαθαν αυτοι οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ε....οι ? οτι ΔΗΘΕΝ ψηφιζουν οι Θεσσαλονικεις ? εδω ρεεε σας εχουν παρει χαμπαρι οι πετρες και τα πελεκουδια το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρευετε με την 17 Ν.....Η σας ! και την ε.....η μασονικη ΜΑΦΙΑ που επιλεγει τα ΖΩΑ - GOIM απο τις Κεντρικες Ι.......ες Σταβλαρχιες σας ! σαν τον ΖΑΒΑΛΗ τον Γιαννακη Μπουταρη σας ! και μεσω SINGULAR τους οριζει δημαρχους ! ενω στην ουσια Δημαρχος ειναι ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ σας Χ....η Κ...ν !!! και αμα εχει αντιρρηση κανας ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ε.....ς ! για τα γραφομενα μου ! το μειντανι ειναι εδω ! και τον περιμενω !
Δημήτριος Αποστολίδης
Δημήτριος Αποστολίδης Στέφανος Χατζής Ιωάννου.…..Αν υπαρχουν αποδειξεις για οσα λες,οτι δηλαδη δεν βγαζουμε εμεις τους δημαρχους αλλα η εταιριες των ξενων, τοτε δεν θα πρεπει να παμε ολλοι οι Ελληνες μαζι στον εισαγγελεα???????
Και εγω πιστευω οτι κατι δεν παει καλα...
Αλλα μεχρι να το αποδειξουμε δεν εχει νοημα η κουβεντα..…
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ωωωωω καααλως τον Ι ..δ..ο ΨΑΡΑΚΑ Δημητρακη Αποστολιδη που τσιμπησε το δολωμα ! ρεεε εσυ ακομα δεν το ελαβες το χαμπερι ? οτι ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας ! σας εχει ρυθμισει το ρολοι ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ με ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ημερομηνια ? γιααα πληκτρολογησε neataxi555.blogspot.gr και στο τελος του μπλογκ γραφει τις ημερες τις ωρες και τα λεπτα που σας απεμειναν επανω στον πλανητη αυτον ! καθως ο μπαμπας σας ο θεος τον εφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ !!! και οχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αφεντες που χαιντανε τα ΖΩΑ - GOIM τους ! σαν τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ τις δικαστινες ! και τους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ εισαγγελεις που εχετε επανω στα δικαστικα εδρανα ! kapito ?
Δημήτριος Αποστολίδης
Δημήτριος Αποστολίδης Κατ'αρχην..αν θες να συννενοηθουμε γραψε σωστα..
Δεν καταλαβα τιποτα....
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου πουσαι μεγαλε Δημητρακη Αποστολιδη ! αν σου τα γραψω σωστα χωρις τις τελειουλες ? θα μου τα κοψει η λογοκρισια που εχετε με τους παρακολουθουντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ σας μεσα στο διαδικτυο ! γι αυτο επειδη εισαι της οικογενειας Αβεσσαλωμ ! σιγουρα τα καταλαβαινεις ! οπως τα καταλαβαινουν οι παντες ! ακομα και τα ΖΩΑ τα μασονια σας που τα αποκαλειτε σιβυλλικα GOIM !!! ρωτα και καναν ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ δικο σας που του φορεσατε στις επωμιδες του τα πορσελανινα αστερακια του αιμοσταγους βασιλια σας ΔΑΒΙΔ ? για να σας πει πως ΔΕΝ την βγαζετε καθαρη με τιποτε και με καμμια δυναμη ! Gege ?
Δημήτριος Αποστολίδης
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ετσι ΜΠΡΑΒΟ !!! αφου το καταλαβες πως ο μπαμπας σου ο θεος εχει παραπανω μυαλο απ την Αγια σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! κανε λοιπον την κοροιδα ! γιατι στο προγραμμα αυτο ειναι να γελασει με τον ΔΗΘΕΝ πανεξυπνο αυτο λαο και το παρδαλο κατσικι ! υπομονη λοιπον ! panimai ? aaa harasio !
Δημήτριος Αποστολίδης
Δημήτριος Αποστολίδης Σε υποτιμησα..εισαι φιλοσοφιμενος τελικα...
Elias Lens
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου μην γανιαζεις δεν κανει τιποτε το αν με υποτιμησες ! σημασια εχει πως ο μπαμπας σου ο θεος μας εκανε και εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ τοσο εξυπνους ! οσο ακριβως και τους ΣΟΦΟΥΣ σας προγονους που σας εγραψαν το ΤΑΛΜΟΥΔ ! την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΘΗΚΗ ! και τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ !!! παρτο χαμπαρι ερχετε το επανω κατω !
Δημήτριος Αποστολίδης
Δημήτριος Αποστολίδης Πλακα μου κανεις τωρα???
Ασε μας ρε ανθρωπε....
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Δημητρακη μην μου πεις οτι δεν εισαι εβραιος ? η κανεις τον αβανταδορο για να κονομας αστερακια ? γιατι απ οτι ξερω αυτοι που διασκεδαζουν τα μασονια μεσα στο διαδικτυο ? τα αστερακια τα εξαργυρωνουν με παραδες και μασονικους βαθμους ! για κανω λαθος ?
Δημήτριος Αποστολίδης
Δημήτριος Αποστολίδης Ανθρωπε μου αν ηξερα οτι εισαι αρρωστος δεν θα εμπαινα σε διαλογο μαζι σου...
Πηγαινε να <<κοιταχτεις>> σε κανενα γιατρο...
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου καλα γιατι ζοριζεσαι ρε Δημητρακη ? σας ειδε τωρα τελευταια δικος σας ιουδαιος τρελιατρος για να σας πει το τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ κουβαλατε οοολοι οι εβραιοι απ την πολυ αναγνωση του ΤΑΛΜΟΥΔ ? που πιστευετε ακομα πως τα ΖΩΑ τα μασονια σας δεν εχουν μυαλο ? και δεν αντιλαμβανονται το τι προκειτε να τους συμβει ?ρωτα λοιπον κανα μασονι απ το ιουδαικο ΚΕRATISTAN σας ? και να εισαι σιγουρος πως ξερει καλα οτι το τελος του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ μετρα ημερες ! Αdi bakalum !
Stratos Kehagioglou
Stratos Kehagioglou ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!!!!
Ελενη Μπαρλαμπα
Ελενη Μπαρλαμπα ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
Dimitris Gatomatis
Nephele Metis
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Δημηηηητρααακη που εισαι ρεεε ? τι βλεπω μας πλακωσαν και οι ενισχυσεις απο την ευρωπαικη ενωση των 12 φυλων του ιουδαικου ισραηλ ? ααα ρεεε τιιι πλακα εχετε οταν βλεπετε τα ιουδαικα λευκα ΚΙΠΑ στα ΚΛΟΥΒΙΑ τα κεφαλια των αφεντικων σας ! και απο διπλα και το ΚΟΛΑΟΥΖΟ ο ΖΑΒΑΛΗΣ ο Γιαννακης Μπουταρης ! να τους κρατα τα μποσικα !!! την επομενη φορα μην ξεχασετε να μας μοστραρετε τα 751 ΖΩΑ-ΒΟΔΙΑ που εχετε μεσα στο ευρωπαικο ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας !!! γιατι τα 300 που εχετε μεσα στο μπουρδελο της βουλης του GREKYLISTAN !!! αυτα απαλλασσονται λογω ΒΛΑΚΕΙΑΣ !!! γι αυτο και τα αποκαλειτε GOIM !!! Aaaferim ! masialaaa !
Γιώργος Ζήσιμος
Γιώργος Ζήσιμος Με δικα του εξοδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου