Recent Posts

6 Μαΐου 2016

Οι βαζελίνες ! οι πάσσαλοι ! και τα ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ !!!




ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ! ΟΙ ΠΑΣΣΑΛΟΙ ! ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ !!!

ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.  






 Θεσσαλονίκη 7/5/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα ΕΚΛΕΚΤΑ των 77 Κεντρικών Ισραηλινών ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ δεν βαρεθήκατε να διασκεδάζετε με την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ τα μασόνια σας ? μέσα στα 196 προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ? ΔΕΝ βλέπετε τους ραββίνους σας πως χτυπάνε τα κεφάλια τους στο τείχος των ΔΑΚΡΥΩΝ με την ελπίδα μήπως και ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης θεός σας λυπηθεί και σας αφήσει να παίζετε μαύρα κόκκινα στις πλάτες των λαών ? Και να ξεπαραδιάζετε τον κοσμάκη με τα GOLDEN GOIM σας? χρεοκοπώντας οικονομίες λαών ? Γιιιάάά λοιπόν απολαύστε τώρα διαλόγους μέσα στο διαδίκτυο που με τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ το μετατρέψατε αυτό το διαδίκτυο σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ προβάλλοντας τον Εβραιομογγόλο σας και ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας Βλαδιμιρούτσκα ΠΟΥΤΙΝ ως τον σωτήρα του εβραϊκού σας μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!! 


 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΣ! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!!! ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!! ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!! ΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Κοινοποιήστε
Σχόλια
Κυριάκος Νικολαΐδης
Κυριάκος Νικολαΐδης
Φανη Αναστασιαδου
Κυριάκος Νικολαΐδης
Σοφία Αυγερινού
Σοφία Αυγερινού ΦΑΝΗ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!
Φανη Αναστασιαδου
Νικόλαος Μηλιος
Φανη Αναστασιαδου
Alexandros Tsiounis
Alexandros Tsiounis Εχεις τρελανει κοσμο κοσμο πολύ στρατηλατης ειναι αυτος οτι θέλει κανει χαχαχαχαχαχα κουφαλες!!!!!
Alexandros Tsiounis
Xristos Patios
Xristos Patios με ΕΚΦΡΑΖΕΙ.................ΑΠΟΛΥΤΑ..................χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα
Giannis Theodoridis
Φανη Αναστασιαδου
John Stefanidis
John Stefanidis γιασου φανουλα με το καταπλικτηκω σου σχωλιω για τον πουτιν μαγγασ τσαμπουκασ και νται΄σ
Kostas Kostas
Kostas Kostas ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.....ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΙΛ ΦΟΡΕΣΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΚΙΠΑ (ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ) -ΟΠΩΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .....ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΥΛΟΣ-ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου Το εκανε Κωστα μεχρι να παρει την εξουσια της Ρωσιας!! μετα τους εγραψε στα αρχιδια του! ξερω τι γραφω και γνωριζω πολυ καλα τι εχει συμβει!!! και εχω ανεβασει και ντοκουμεντα οσοι με διαβαζουν γνωριζουν!!!
Δημήτρης Τσάκαλος
Δημήτρης Τσάκαλος Στις 29 μην ξεχνάμε έχουμε την επέτειο της Αλώσεως της πόλης από τους Βρωμοτουρκους Άντε να γίνει κανένα θαύμα γαμώτο Άντε ρε Πούτιν ξεπάστρεψε τους να τελειώνουμε!!!!!!!!!!
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου ΓΙΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΙΣ 28 ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ!
Tsipis Xronis
Βαγγελης Παππας
Βαγγελης Παππας ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ;;;; Καλό να το γράψω μη το ξεχάσω.
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ! Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!
Βαγγελης Παππας
Βαγγελης Παππας Ο πλανήτης περιμένει τον Πουτιν να τον σώσει ;;;; Το τι είναι και αυτός Εβραίος σου λέει κάτι.
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου Βαγγελης Παππας ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ! ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣ??? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ!!! ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ?? ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ!!!!!
Βαγγελης Παππας
Βαγγελης Παππας Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και γνώστης του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Και γνώστης όχι από τα βιβλία των εβραιων....
Βαγγελης Παππας
Βαγγελης Παππας Και όσο για το ιστορικό του (ξέρεις) ότι σου έχουν πει, και όχι (γνωρίζεις).
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΕΝΤΕ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΤΟΡΑ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ Η ΨΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ! ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟΝΙΚΗ ΤΟ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ!! ΑΝΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΞΙ ΒΙΒΛΙΑ!
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου Βαγγελης Παππας ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!! ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ !!!!!
Βαγγελης Παππας
Βαγγελης Παππας Καλό ξημέρωμα να έχεις συνελληνιδα !!!!
γκριφης παντερης
γκριφης παντερης
Χρήστος Τσαλακανίδης
σταθης σεμερτσιδης
σταθης σεμερτσιδης Ο θεος να τον φωτιζει και να τον δυναμωνει !
Vassilis Barlas
Vassilis Barlas ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..... ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.... ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.... ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ....ΕΒΡΑΙΟΣ....ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ... ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ..... ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.. ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ...
Vassilis Barlas
Vassilis Barlas ΕΡΧΕΤΕ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ....
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Φανη τιιιι βλεπω ? μας μοστραρισες τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ εβραιομογγολο ? τον Βλαδιμηρουτσκα ΠΟΥΤΙΝ ?καλα δεν σου ειπαν οτι και αυτο το ΧΑΙΒΑΝΙ με το ιουδαικο ΚΙΠΑ στο ΚΛΟΥΒΙΟ του κεφαλι ! τραβα κουπι για λογαριασμο της εβραικης μασονικης ΜΑΦΙΑΣ μαζι με τον Ασαντ ? Ερντογαν ? και τον μαυρουλη τους τον Ομπαμακο ? φτιαχνοντας τα γυαλια καρφια ! και εκτοπιζοντας κοσμακη ? για λογαριασμο της Αγιας τους ΣΙΩΝ Α.Ε. ?
Dimitrios Eternallightmission
Dimitrios Eternallightmission ΚΑΛΆ ...................
ΜΆΛΛΟΝ ΤΑ ΈΧΕΤΕ
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΑΜΈΝΑ...............................
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ
42 ΧΡΟΝΙΆ ΤΏΡΑ
Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
..........................
ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ
ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΚΑΛΟΒΟΛΕΥΤΕΙ ..........................
ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ
ΣΑΣ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ
ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ
ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ .............
ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΤΣΕΣ .............
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου Καλα γιατι δεν κοιταμε τα δικα μας χαλια??? δειτε εδω ολοι οι ξεφτιλες εδω και 40 χρονια ξεπουλανε την πατριδα! και σας εκατσε ο Πουτιν στο στομαχι??Οσο για σενα Στεφανε διαβασα τα παντα στο προφιλ σου πρωτου πατησω οκ στο αιτημα φιλιας και σε θαυμασα για τα γραφωμενα σου! μην με κανεις τωρα να αλλαξω γνωμη??? και εκτος αυτου πιστευε οτι θελεις για τον Πουτιν!!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Φανη οοοοολους αυτους που προβαλουν οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ & ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ εβραιοι ! ειναι τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! πιστευοντας πως ο μπαμπας τους ο θεος κοιμαται ακομα ορθιος ! ενω η εγκληματικη τους μοσσαντ ! οπως και η διαβοητη ΣΚΑΤΑΤ τους ! που παρακολουθουν τους παρακολουθουντες ! το ΞΕΡΟΥΝ πως ΔΕΝ την βγαζουν ΚΑΘΑΡΗ απο τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ τους καθως απο σημερα μετρανε 185 ημερες ! Δεν ΒΛΕΠΕΙΣ ? εδω τους εχουν παρει χαμπαρι οι πετρες και τα πελεκουδια ! και εσυ προβαλεις ενα απο τα χαιβανια της μασονικης ΑΛΗΤΕΙΑΣ ? & του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? για το καλο σου τα γραφω αυτα ! και αμα κανας ΚΟΠΡΙΤΗΣ εβραιος εχει αλλη γνωμη ? τον καλω να κοπιασει !!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Φανη να μην θυμωνεις ! καθως ο μπαμπας τους ο παιχνιδιαρης θεος τους προγραμματισε οοολους αυτους να γινουν το παραδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ ! Ακομα ΔΕΝ καταλαβες για ποια δουλεια εφτιαξε τα ψαρια του ωκεανου ? και του Αμαζονιου ποταμου ? Εχουν να φανε ΣΑΒΟΥΡΑ μασοοοονια ? που στο προγραμμα ειναι να ΑΛΛΑΛΑΞΕΙ το ΣΥΜΠΑΝ !!! το καταλαβες τωρα ?
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου Φιλαρακι 4 ωρες ειναι που γιναμε φιλοι! εγω δεν θα πω τιποτα αλλα μπες και στο δικο μου προφιλ και διαβασε με!! ειμαι γνωστης των πραγματων! αφου εχω μελετηση τα παντα εδω και 25 χρονια με 5 χιλ βιβλια που εχω στην κατοχη μου! και ιδικα τους εβραιους! οποτε μαθηματα δεν δεχωμε!!! την γνωμη σου να πεις ναι και ειναι σεβαστει!!!
Dimitrios Eternallightmission
Dimitrios Eternallightmission Φανη Αναστασιαδου
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΈΙΣΑΙ
.....................
ΠΡΟΚΕΙΤΕ
ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ
ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ
............................
ΣΙΓΟΥΡΑ ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΕΙ ΣΕ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ
ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΤΟΞΙΝΟΜΕΝΟ
ΜΥΑΛΟ .....................
Antonios Albantis
Antonios Albantis ΌΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΟΥ ΦΑΝΉ emoticon smile
Φανη Αναστασιαδου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Φανη για πες μας τωρα οι εβραιοι θα ΖΒΕΡΚΩΣΟΥΝ τον μπαμπα σου τον θεο ? η ο παιχνιδιαρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του συμπαντος αυτους τους ΑΛΗΤΕΣ που σας το παιζουν παντοκρατορες οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του WC !!! Απαντα λοιπον χωρις περιστροφες !
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου Απανταω μονον στον δασκαλο μου που ειναι ο εαυτος μου!!!! τις απαντησεις σου σου ειπα μπες στο προφιλ μου και θα της βρεις! καλη σου μερα!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου λες ρε Φανουλα να μην μπηκα ? στο προφιλ σου ? και τα 5000 βιβλια που διαβασες οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι σου τα εχουν γραψει ! οπως και την ΠΑΛΑΙΑ τους ΔΙΑΘΗΚΗ ! και για το γιαλαντζι ολοκαυτωμα τους ! που τους εκανε ΔΗΘΕΝ ο ομογαλακτος αδελφος τους ο ΧΙΤΛΕΡ !!! προστατευοντας τους μεσα στα στρατοπεδα του 3ου ιουδαικου τους ΡΑΙΧ μεχρι τα ΖΩΑ τα μασονια τους να τους κανουν κρατος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !!! και οπως ειπαμε να μην θυμωνεις γιατι ο μπαμπας σου ο θεος εχει παραπανω μυαλο απο εσενα ! το καταλαβες ?
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟ! ΜΙΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΘΕΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΣΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΕΜΕΝΑ ΑΣΕΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΟΚ?? ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ Η ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!! ΤΕΛΟΣ!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ετσι μπραβο ! να σε χαρω ρε Φανουλα !!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου κανε τωρα την δουλεια σου και μεχρι τις 21-10 - 2016 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ! ετσι ?
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου Τοτε συμπληρωνονται η 200 μερες που γραφεις?? αντε να δουμε!!!!!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ωωωω τι βλεπω τσiμπησε εβραιος το δολωμα που ριξαμε ? ο Dimitrios Εternallightmission ? ΣΦΥΡΑ ΤΟΥ Φανουλα οτι η 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ειναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ημερα ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! που ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης θεος την καθιερωνει μεσα στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ καταργωντας οοολες της μισαλλοδοξες παρελασεις των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων μεσα στα 196 προτεκτορατα ΔΗΘΕΝ κρατη τους ! αιιιντε καλομ ?καιρος να αρχισουν να γυαλιζουν απο τωρα οι εβραιοι ! και τα χαρουμενα μασονια τους ! τα παπoυτσια που φορανε ! kapito ?
Φανη Αναστασιαδου
Φανη Αναστασιαδου ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!! ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ!! ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ!!!!!! ΚΑΙ ΑΣΕΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!!!!
Σημείωσις:  είδατε λοιπόν μυαλό που έχει ο ΦΑΝΟΥΛΗΣ Εβραίος με το ΞΥΡΑΦΕΝΙΟ και γυναικείο όνομα ? ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που μας διαγράφει μην αντέχοντας τον διάλογο ! για να διασκεδάζει προβάλλοντας τον ΠΟΥΤΙΝ στα ΧΑΙΒΑΝΙΑ τα μασόνια μέσα στο ιουδαϊκό τους ΚERATISTAN !!! Aaaferim masialaaa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου