Recent Posts

18 Μαΐου 2016

Φωτιά στα Καναδικά μπατζάκια των Εβραίων


ΞΑΦΝΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!



Θεσσαλονίκη 18/5/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα εκλεκτά της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., μπορείτε να μας πείτε ποιοι έγιναν χθες η αφορμή της φωτιάς που έβαλαν ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στον ΚΑΝΑΔΑ ? Και για να μην δουλευόμαστε την ευθύνη της φωτιάς ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με την ΕΓΚΡΙΣΗ του μπαμπά σας του παιχνιδιάρη Θεού ! Για να μάθετε να κλείνετε για πολλοστή φορά το F/B του εκπροσώπου μας, που είναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για λογαριασμό του μασονοειδούς σας ΑΠΟΒΛΗΤΟΥ Jo Poulo από τον ΚΑΝΑΔΑ, καθώς τον βάζατε να βωμολοχεί με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που έχει κι αυτός, όπως όόόλοι οι ΣΟΦΟΙ ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!!

Πάρτε το χαμπάρι όόόλοι σας, πως ο μπαμπάς σας ο Θεός  που τον βρίζετε καθημερινά  με τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας τύπου Poulo, μπορεί να σας κάνει τον ΑΧΜΑΚΗ (αγαθό) αλλά πρέπει να ξέρετε ότι τις εντολές για να σας ανάβουν ΦΩΤΙΕΣ μέσα στα μπατζάκια των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας είναι από αυτόν τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Αν λοιπόν στο εξής αισθάνεστε θιγμένοι ότι σας ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ μέσω διαδικτύου τον περιούσιο και ΣΟΦΟ εβραϊκό λαό σας ! τα ιουδαϊκά δικαστήρια είναι στη διάθεσή σας ! τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ οι δικαστίνες είναι δικές σας ! οι ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΙ εισαγγελείς δικοί σας ! οι ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΜΑΤατζήδες πάλι δικοί σας ! καλείτε και τα λοιπά GOIM – ΖΩΑ τύπου Jo Poulo που έχετε ! μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων ! για να σας πούμε εκεί μέσα μέσω του εκπροσώπου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, όπου δεν πίπτει λόγος ! και ΔΕΝ μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε ? σας αναλαμβάνουν μετά οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με το ΦΩΤΙΑΑΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ !

Γι’ αυτό σεμνάάά και κόσμια, φροντίστε να συμμαζέψετε τα αβανταδόρικα μασόνια σας από τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! διότι το προδιαγεγραμμένο τέλος σας πλησιάζει ! και τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ καθώς και οι ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ είναι πρόθυμοι να κατασπαράξουν τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ στο άλλοτε ιουδαϊκό σας KERATISTAN !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Πρόξενος της φωτιάς ο Εβραίος με το ψευδώνυμο Jo Poulo από τον ΚΑΝΑΔΑ

που προκάλεσε την οργή των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ




Σκηνές αποκάλυψης από την φωτιά στον δοκιμαζόμενο ΚΑΝΑΔΑ

που την προξένησε θρασύδειλο & βωμολόχο εβραιόπουλο καθώς έκλεισαν το F/B

για μερικές ώρες του εκπροσώπου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Τα σημεία των καιρών που ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δηλώνουν πως είναι καιρός οι Εβραίοι με τον Jo Poulo τους ! να πάρουν τον χεσμένο πούλο τους

και να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου