Recent Posts

10 Μαΐου 2016

Tα αντίποινα των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ



ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΙΣ 19/4/2016
ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
     

Θεσσαλονίκη 10/5/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Εκλεκτά τέκνα της ΣΙΩΝ Α.Ε. και του μπαμπά σας του παιχνιδιάρη Θεού ! που σας άφησε να μετατρέψετε τον πλανήτη αυτόν σε 77 Κεντρικές Ισραηλινές Σταβλαρχίες και να χορηγείτε άδειες ασκήσεως επαγγέλματος σε όόόλα τα επαγγέλματα ! αφού πρώτα φορέσουν την μασονική σας ποδιά, για να σας παριστάνουν τις υπηρέτριές σας ! και όποιος ΔΕΝ συμμορφώνεται απ’ αυτούς, να τον στέλνετε στα μνήματα ! μέσω της εγκληματικής οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που στην ναυαρχίδα αυτής της οργανώσεως να προΐσταται το πρόθυμο ιατρικό σας δυναμικό, που το έχετε τοποθετημένο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα ! με ακόλουθους τους ταγματασφαλίτες σας ! τους Σδοΐτες σας ! τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ των δικαστικών σας εδράνων ! τους εκλεκτούς ΛΕΥΙΤΕΣ δεσποτάδες σας ! τα ΦΙΡΦΙΡΙΚΙΑ τους εισαγγελείς σας ! τους ευυπόληπτους επιχειρηματίες σας ! τους αστεράτους διευθυντές τραπεζών σας ! καθώς και το λοιπό ΣΚΥΛΟΛΟΪ που απαρτίζουν τα GOLDEN GOIMS  της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.
Σας είχαμε διατυπώσει στα μέσα Απριλίου εγγράφως για μια στραβή δουλειά ενός οδοντίατρου σας στην Βασ. Όλγας 73 της Θεσσαλονίκης, που έκανε σε ένα μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και μάλιστα εκλεκτό ! καθώς τον έχουμε ορίσει επικεφαλής κι εκπρόσωπο μας ! Και με το ΣΕΡΣΕΜΙΚΟ μυαλό που έχετε, του δώσατε οδηγίες του οδοντίατρου σας να του φάει τα εμπρός κάτω δόντια ! για να τον ξαναστείλουμε σ’ αυτόν τον οδοντίατρο να του φτιάξει τα δόντια όπως ήταν πριν ! και αντ’ αυτού του δώσατε οδηγίες να τροχίσει και τα επάνω δόντια για να είναι κι εκείνα λοξά ! μην αντιλαμβανόμενος ο έρμος οδοντίατρός σας το τι εορταστική εκδήλωση σας έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στις 19/4/2016 μέσα στην Καμπούλ του Αφγανιστάν  ξεκληρίζοντας GOIM δικά σας ! με τετραπλό ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ χτύπημα, που όπως είπατε σας στοίχισε 28 νεκρούς ! που ήταν πολύ περισσότεροι ! και 329 σακατεμένους τραυματίες σας ! με το ωραιότερο να σας δώσουν αυτές οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μια μικρή γεύση των ικανοτήτων τους μέσα στην Ιερουσαλήμ με το ΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΨΙΜΟ του λεωφορείου με ομογάλακτους αδερφούς σας ! που διασκεδάσατε την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ λέγοντας πως οι Παλαιστίνιοι σας έκαναν το κάψιμο αυτό !
Γι’ αυτό λοιπόν φροντίστε να δώσετε τις δέουσες οδηγίες στον υποτακτικό οδοντίατρό σας να του φτιάξει δουλειά του εκπροσώπου μας SPECIAL και να του θυμίσετε το τι έπαθαν στο παρελθόν ο γιατρός Γιώργος Ισμαηλίδης σακατεύοντάς τον! αλλά και ο ομογάλακτος αδερφός σας Γιάννης Ροδίτης, που τον βάζατε να πουλά τα ναρκωτικά σας και να ξηλώνει ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ! Είδατε λοιπόν το τι απογείωση του έκαναν μέσα από το ασανσέρ σαν το ΚΟΝΚΟΡΤ σκάζοντάς τον επάνω στον τοίχο και δίπλα στην πόρτα που τον έβαλαν να την ΞΗΛΩΣΕΙ !!!  
Σας τον ξαναστέλνουμε λοιπόν τον δικό μας, δίδοντας εσείς τις δέουσες οδηγίες στον δικό σας ιδιώτη οδοντίατρο για δουλειά επιπέδου ! Γιατί αν φανεί απρόθυμος την έχετε βάψει ΟΟΟΛΟΙ σας από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!
 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μια από τις τέσσερις χολιγουντιανές ανατινάξεις στις 19/4/2016
μέσα στην Καμπούλ του Αφγανιστάν

Φωτιά στην Ισπανική Σιωνιστική πρεσβεία στις 19/4/2016
μέσα στην Καμπούλ του Αφγανιστάν

Από τα αποκαΐδια της στάσης και του λεωφορείου
στις 18/4/2016 στην Ιερουσαλήμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου