Recent Posts

25 Μαΐου 2016

Το μνημείο του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ των Εβραίων στην Καβάλα


ΤΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 77 ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΕΣ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ





Θεσσαλονίκη 25-5-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα ΕΚΛΕΚΤΑ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., αφορμή έγινε ένα βιντεάκι που μοστράρισε ο Μορδεχάι Φριζής, ραββίνος στο επάγγελμα, όπως δηλώνει μέσα στο διαδίκτυο για το ολοκαύτωμά σας επί εποχής 3ου ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ που λέτε ότι σας έκανε ο ομογάλακτος αδερφός σας Αδόλφος Χίτλερ !!! Φτιάχνοντας τότε ΕΣΕΙΣ τον κόσμο άνω – κάτω ! προκειμένου τα ΖΩΑ -  GOIM μασόνια σας να σας κάνουν κι εσάς κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !!! Και ως ήταν φυσικό σας άφησε και ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός να το στήσετε αυτό το πολυπόθητο κράτος μέσα στο στόμα των Αραβικών λαών, που είναι έτοιμοι να σας ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ γιατί οι πάντες ξέρουν πως το σικέ τότε ολοκαύτωμά σας ήταν για να διασκεδάζετε την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ αλλά και τα επίσης χαϊβανοποιημένα GOIM μασόνια σας, που τα μάθατε να βόσκουν παράδες στο αχανές KERATISTAN σας !

Φτιάχνοντας παράλληλα και σε κάθε πόλη του πλανήτη και από ένα μνημείο των Εβραίων αδερφών σας όπως ακριβώς στις πόλεις της Βορείου Ελλάδος ! που είναι στον Βόλο ! στην Λάρισα ! στη Θεσσαλονίκη ! άιντε και στην Καβάλα ! βάζοντας και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας να κάνουν σικέ παιχνίδι αναμεταξύ τους, όπως και το σικέ ολοκαύτωμά σας ! που για να μην δουλευόμαστε κι αναμεταξύ μας όόόλους τους δημοτικούς συμβούλους τους εκλέγετε μέσω SINGULAR ! που οι πάντες να είναι αντίθετοι με την ανέγερση του μνημείου αυτού που το στήσατε με το έτσι θέλω ! για να βάζει στο τέλος του βίντεο ο Μορδεχάι Φριζής και τον ύμνο της υποτιθέμενης Ελλάδος, εις ένδειξιν ότι τους πάντες τους γράφετε εις τα παλαιά των υποδημάτων σας ! αφού εσείς είστε ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ λαός του μπαμπά σας του Θεού ! και ΔΕΝ υπολογίζετε κανέναν !

Τον καλέσαμε εδώ και μία εβδομάδα να μας απαντήσει ο Μορδεχάι Φριζής εάν γνωρίζει για το επερχόμενο και πραγματικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΑΣ από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπάς σας Θεού έχετε προγραμματιστεί, γιατί τον κάνατε 1.000 κομμάτια και τον διανείματε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας με τις γνωστές και πάμπολλες θρησκείες σας ! Αλλά πούούού ο Φριζής ? να απαντήσει ! ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕ ! και δεν μας απάντησε για τα 77 τριγωνικά μνημεία που σας περιμένουν μέσα στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών κεντρικών Ισραηλινών σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ και μάλιστα αυτά τα μεγαλόπρεπα μνημεία είναι με εντολή και του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! διότι όόόλες αυτές τις χασκαρίκες που σας συμβαίνουν καθημερινά, σας τις ενορχηστρώνουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ για να σας θυμίζουν μέσω της υπογραφής του μπαμπά σας του Θεού, που έχει και όνομα και λέγεται ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ !!!  είστε λοιπόν ο στόχος που επισημάνθη ! και ισοπεδώθη ! προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!


 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΣ αδερφός των Εβραίων

που τον ανέδειξαν στην εξουσία οι ίδιοι οι Σιωνιστές στο 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ



 ΜΑΞ ΜΕΡΤΕΝ ο Γερμανός φρούραρχος της Θεσ/νίκης που προωθούσε τους άπορους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προκειμένου να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ

γι’ αυτό και τον αντάμειψαν μεταπολεμικά κάνοντάς τον υπουργό στην κυβέρνηση ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ




Το μνημείο των Εβραίων στην ΚΑΒΑΛΑ για να γιορτάζουν με τα ΖΩΑ μασόνια τους

το ΔΗΘΕΝ ολοκαύτωμά τους στα στρατόπεδα του 3ου Ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ

-------------------------------------------------------------------------
Σημείωση: Για το σχόλιο που κάναμε  για το μνημείο στην Καβάλα, ΔΕΝ λάβαμε απάντηση από τον Μορδεχάι Φριζή.

Ο Mordechai Frizis κοινοποίησε τη δημοσίευσή του.
19 ώρες

Mordechai Frizis
19 ώρες · YouTube


Πριν περιπου ενα χρονο στις 27 Μαιου, τελικα παρθηκε η αποφαση απο το δημοτικο συμβούλιο της Καβαλας να τοποθετηθει το μνημειο στην μνημη των Εβραιων θυματων του Ολοκαυτωματος απο την Καβαλα, ακομα και αν ειχε επανω του το αστρο του Δαβιδ και εδάφιο απο το Δευτερονομιο, σε κοντρα ολων των αντισημιτων που προσπαθησαν να το εμποδισουν. Το βιντεο που παραθετω ανήκει σε αντισημιτικη πηγη, ομως δειχνει πως τελικα η πίεση που ασκησαμε, και ειχε τα αποτελεσματα της και πονεσε ιδιαιτερα τους αντισημιτες. Χαρα μας.



Όλα όσα ειπώθηκαν για το εβραϊκό μνημείο στο Δημ. Συμβ. Καβάλας
Όλη η αλήθεια!!
YOUTUBE.COM

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστε
Κοινοποιήστε

https://www.youtube.com/watch?v=NhCTJNl3Fr8&sns=fb


Σχόλια

Γιούρκας Δολ Το Ισραήλ έχει άραγε έστω ένα μνημείο στην μνήμη των Ποντίων και Αρμενίων;
Μου αρέσει! · Απάντηση · 19 ώρες

Fotis Paraschiakos lol
Μου αρέσει! · Απάντηση · 19 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου καλησπερα αποσποντα φιλε Μοrdehai Frizi ! με οοολο το σεβασμο που εχω στο προσωπο σου ! θα ηθελα να μας πεις τι ξερεις ? εσυ για τα 77 ΝΕΑ γιγαντια μνημεια που σας εχει προγραμματισει μεσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος ! σε καθε πρωτευουσα των Κ.Ι.Σ. σας ? και αν κανει καλα αυτος ο θεος ! που ειναι και ο θεος των ΠΑΝΤΩΝ να δωσει την εντολη τα ΕΚΛΕΚΤΑ μασονια να ξεκοκαλιαστουν απ τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ !!! και η ΣΑΒΟΥΡΑ τα κωλομασονα που λεμε ! να φαγωθουν απο τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!! γιααα λοιπον πες μας τι σας γραφουν οι ΣΟΦΟΙ προγονοι σας για αυτα τα GOIM οπως σιβυλλικα τα αποκαλειτε ???
Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου