Recent Posts

16 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΙΩΝ Α.Ε.

 
ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ & ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

 
Θεσσαλονίκη 16/5/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. τα ζώα τα μασόνια σας βλέπουμε ότι τα χαϊντάτε κανονικά, που παριστάνουν τις πολιτικές σας υπηρέτριες, όπως λόγου χάριν ένας από τους άπειρους που έχετε είναι και ο ΚΑΖΑΚΗΣ, μέγας οικονομολόγος ! που για την Αγία σας ΣΙΩΝ ΑΕ. δεν κάνει κουβέντα στα ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ σας, καθώς οι νοήμονες πολίτες μόλις βλέπουν τα ΖΩΑ σας αυτά αλλάζουν κανάλι ! κι αυτό γιατί ο μπαμπάς σας ο Θεός τους έδινε μυαλό ν’ αντιλαμβάνονται τις ΣΚΑΤΟΔΟΥΛΕΙΕΣ που τα βάζετε να κάνουν, και έχετε και το άάάλλο χαϊβαναριό του διαδικτύου, που εκεί μέσα είναι όόόλο το enfant gâté  των αβανταδόρων, με τους αστεράτους Εβραίους που χρησιμοποιούν γυναικεία ονόματα για να γίνονται και πιο αρεστοί !
Ρέέέ εσείς ? τους είπατε όόόλους αυτούς που τους μαρκάρει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ότι πηγαίνουν κρουαζιέρα στα ανοικτά του ωκεανού για τις ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ που εκστομίζουν κατά των συνομιλητών τους ? τους έχετε πει ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός πρότεινε στους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ να ρυθμίσουν τα ρολόγια στα μπλογκ τους, που μετράνε τις ημέρες σας ! τις ώρες σας ! τα λεπτά ! και τα δευτερόλεπτά σας ! για το ΤΕΛΟΣ σας το ΛΑΜΠΕΡΟ ? που τα αμολάτε μέσα στο διαδίκτυο αυτά τα μασόνια σας, για να παίρνουν παραμάσχαλα τον όποιον προτείνετε εσείς να τον βωμολοχήσουν ! Οι άγιοι ΡΑΒΙΝΟΙ σας τι λένε για όόόλα αυτά ? θα είναι άδικο που ο  μπαμπάς σας ο Θεός έφτιαξε τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ που ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ με χειρουργική ακρίβεια όπως εσείς με τα GOLDEN GOIMS που έχετε, ξεκοκαλίζοντας οικονομίες απροστάτευτων λαών ? και θα είναι άδικο να στείλει όόόλη αυτήν την SAVURA που έχετε στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοιχτής θάλασσας ! που τα βάζετε αυτά τα ΖΩΑ ΣΑΣ να το παίζουν πατριώτες ! Ελληναράδες ! και γνώστες του ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ που φτιάξατε με την βοήθεια των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας, που έχετε επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Ξαναθυμίζοντας για ακόμη μια φορά, πως ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός έκανε αυτόν τον πλανήτη για νοήμονα όντα ! κι όχι σαν αυτά τα ζώα που έχετε και τα καθοδηγείτε μέσω των μασονικών σας στοών ! να βωμολοχούν κατά των συνανθρώπων τους ! που με την ευκαιρία αυτή παραθέτουμε διαλόγους να σας ΦΤΥΣΟΥΝ για ακόμη μια φορά κι αυτοί που ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από ψηφοφορίες ! και διαδηλώσεις ! για το κατάντημα αυτών των GOIM συνεργατών σας, που είναι τα φερέφωνα ! και μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Θαυμάστε σε συγκέντρωση πολιτικό GOIM των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων που τον παρουσιάζουν
για μέγα οικονομολόγο στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN

 Θαυμάστε τον φέρελπι μασόνο του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που βωμολοχεί κατά πάντων και υποτιμά την νοημοσύνη των ΕΛΛΗΝΩΝ καθώς το παίζει ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ & ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
Το παραδειγματικό τέλος της SAVURAS των μασονοειδών ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ που αποτελούν και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
 
 




Xristina Aggelopoulou κοινοποίησε τη φωτογραφία του Giorgos Apostolidis.
13 ώρες
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ !!!!
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ !!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Ξεκίνησε !!! Είμαστε στην πλατεία Συντάγματος και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοκράτες πατριώτες σε παλλαϊκό μαζικό ξεσηκωμό, με άξονα την κοινωνική χειραφέτηση, διεκδικώντας λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία.
Απαιτούμε την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής δημοκρατίας στον τόπο μας και το διαδηλώνουμε παντού.
Εσύ;https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208281214901398&set=a.1037380948149.7485.1634257139&type=3&theater

Giorgos Apostolidis
14 ώρες · Αθήνα
Ξεκίνησε !!! Είμαστε στην πλατεία Συντάγματος και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοκράτες πατριώτες σε παλλαϊκό μαζικό ξεσηκωμό, με άξονα την κοινωνική χειραφέτηση, διεκδικώντας λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία.
Απαιτούμε την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής δημοκρατίας στον τόπο μας και το διαδηλώνουμε παντού.
Εσύ;

Μου αρέσει!
8
Σχόλια

Κωνσταντίνος Βαΐτσης Δηλαδή όποιοι δεν είναι με τον Καζάκη δεν είναι πατριώτες;;
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 13 ώρες · Τροποποιήθηκε

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Πατρπιωτες ειμαστε , δημοκρατες δεν ειμαστε γιατι δεν ξερουμε να τρωμε τα λεφτα του κρατους και δεν βολευομαστε σε βαρος αλλων.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 12 ώρες

Xristina Aggelopoulou ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ???
Μου αρέσει! · Απάντηση · 12 ώρες
1 απάντηση

Νίκος Τανάλιας Ακούγεται ως ένα πολιτικό αίτημα:
·
«Απαιτούμε την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής δημοκρατίας στον τόπο μας...». Είναι όμως;
·
Η δημοκρατία είναι ένα πραγματικό πολίτευμα ή πολιτικό σύστημα, που αμοιβαία στηρίζει και στηρίζεται από την σφαιρική δομή λήψης των από κοινού αποφάσεων της πολιτείας. Χωρίς πρώτα την ανάδυση της πολιτείας λοιπόν, είτε τζίφος ή ουτοπία είναι η δημοκρατία.
·
Ας το δούμε λιγάκι πιο πεζά. Εάν η νύφη είναι η πολιτεία και ο γαμπρός είναι η δημοκρατία, τότε είτε η μία λείπει ή ο άλλος λείπει, γάμος δεν γίνεται.
·
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 11 ώρες

Κωνσταντίνος Βαΐτσης Θα ανεβάσει κάποιος τις πολιτικές θέσεις του κόμματος του Καζάκη και το βιογραφικό του (με το πιόν του);; Για να δούμε αν αξίζει..!!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 5 ώρες

Dimitris Koytsis

Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες

George Gerdakis Κρίμα ρε παιδιά!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις ακομα βαυκαλιζετε τους εαυτους σας με τα αποβλητα του παρελθοντος τυπου ΚΑΖΑΚΗ ? ρε εδω τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ που σας το παιζουν παντοκρατορες με την Αγια τους ΣΙΩΝ Α.Ε. τους εχουν παρει χαμπαρι οι πετρες και τα πελεκουδια ? καλα ρεεεε για ΒΛΑΚΑ τον εχετε ακομα τον μπαμπα σας τον θεο ? ΔΕΝ ξερετε οτι μας εκανε και εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ πανεξυπνους ? που να σας παιρνουμε χαμπαρι απο χιλιομετρα μακρυα ! καθως και τα αβανταδορικα μασονοειδη σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ ? Καλα σας λεει ο πιο πανω ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ιουδαικο ΤΑΡΑΜΑ ! και τα ιουδαικα μαιμουντζιλικια σας ? στα ΖΩΑ σας τα μασονια !!! Gege ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες

Xristina Aggelopoulou ρε
Στέφανος Χατζής ΙωάννουΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ ΕΠΑΜ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΤΖΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ Ο ΚΟΣΜΟς ΞΥΠΝΑΕΙ ΖΩΟΝ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα

Δημήτρης Αλεξιάδης Α ρε παπατζήδες όλοι σας κάνετε κόμματα να διχαζετε Έλληνες και να είστε αρχηγοί! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ! 21-4-1967!!!!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου γι αυτο και τον καθαιρεσαν τον Γιωργο Παπαδοπουλο με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του πολυτεχνειου ! γιατι τους πατρονες του τους εβραιους τους απεκαλεσε ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Αρνουμενος να τους παραχωρησει την Σουδα ! για να βομβαρδιζουν τα Αμερικανακια τους απο εκει τους Αραβικους λαους ! καθιερωνοντας απο τοτε και οι εβραιοι την εγκληματικη τους οργανωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ως παγκοσμια εορτη της μασονικης ΜΑΦΙΑΣ !!! Dako ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες

Δημήτρης Αλεξιάδης ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΌΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ!

Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aααα εδω μας τα χαλας Δημητρακη Αλεξιαδη ? δεν σου το ειπε ο μπαμπας σου ο παιχνιδιαρης θεος ? οτι εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ μας εδωσε οδηγιες να μην συμμετεχουμε σε διαδηλωσεις που οργανωνουν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι για τα χαρουμενα μασονια τους ! εσυ για πες μας τωρα εισαι εβραιοπουλο ? η αβανταδορικο μασονι του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ? Αdi bakalum !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα · Τροποποιήθηκε

Δημήτρης Αλεξιάδης Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΈ...ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΤΟ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΟΣΟΙ ΠΙΑΝΕΣΤΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΈΝΑ.

Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα

Δημήτρης Αλεξιάδης Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΒΡΑΙΚΟ" ΑΛΕΞΙ - ΑΔΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΑΣ...ΘΑ ΧΩ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΆΜΑΙ!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 1 ώρα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρεεεε πανεξυπνε Δημητρααααακη Αλεξιαδη γιατι μας την κοπανησες ? ψαχνεις ακομα να βρεις καναν ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ εβραιο για να μας απαντησει για λογαριασμο σου ? Αμα τον βρεις ΣΦΥΡΑ ΜΑΣ να κανουμε παιχνιδι ! καθως τους εχουμε προγραμματισει 77 ΕΝΥΔΡΕΙΑ ! μεσα στις πρωτευουσες των φεουδαρχικων τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ ! Αντε συρε και φερτον μας γιατι εσυ μυαλα πιτσιρικα οπως σε βλεπω κουβαλας ! zaif akulu tsiotzuklarim !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα

Δημήτρης Αλεξιάδης ΚΑΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ! ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΡΟΜΠΑ Ε ΡΟΜΠΑ!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 1 ώρα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου OΥΟΥΟΥΣΤ ρε χαμενο Θρασυδειλο παρταλι του εβραιου ΚΕΡΑΤΑ ! που πιστεψες πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εχουν μυαλο ! και εχετε εσεις οι βωμολοχοι εβραιοι μυαλο ! που ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης θεος σας εχει προγραμματισει ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣΗ που να βγαινει απο τα βωμολοχα στοματα σας ! μεσα στα ΕΝΥΔΡΕΙΑ που σας περιμενουν ! στις 77 πρωτευουσες των φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! uust kalderim tsioglan ! seitan Yahudi BYDALA efedi !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα · Τροποποιήθηκε

Xristina Aggelopoulou ρε
Στέφανος Χατζής ΙωάννουΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ ΕΠΑΜ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΤΖΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ Ο ΚΟΣΜΟς ΞΥΠΝΑΕΙ ΖΩΟΝ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα

Xristina Aggelopoulou 25 / 7 / 2011
''.......Βασική επιδίωξη του ΕΠΑΜ είναι η συγκρότηση ενός ρωμαλέου πλειοψηφικού λαϊκού κινήματος, που θα επιφέρει με τους δικού του όρους την ανατροπή του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος. Το ταχύτερο δυνατό. Πριν ολοκληρωθεί η καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.: Τι είναι το ΕΠΑΜ
Είναι αυτονόητο ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το blog.
SEISAXTHIA-EPAM.BLOGSPOT.COM



ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.
SEISAXTHIA-EPAM.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΠΑΜ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 53 λεπτά

Δημήτρης Αλεξιάδης ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΥΤΟΝ ΜΗ ΤΟ ΨΆΧΝΕΙΣ....ΑΣΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα


Δημήτρης Αλεξιάδης Ε ΚΑΛΑ ΝΤΑΞ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΚ ΚΑΙ Η ΕΠΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΙΩΝΊΑ! ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ Facebook ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΚΌΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ 160 ΧΡΌΝΩΝ....ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις τι βλεπω ?τοσο πανηλιθιοι ειστε οοολοι οι εβραιοι που χρησιμοποιειτε γυναικεια ονοματα σαν Χριστινο Αγγελοπουλου & ΞΕΣΑΛΩΣΑΤΕ γιατι μαθατε οτι σας εχουμε προγραμματισει οοολα τα χαρουμενα εβραιοπουλα για το γνωστο ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ? που σας περιμενει ? παρτε το χαμπαρι τωωωρα ειναι πολυ αργα ! ΔΕΝ μπορει να σας γλυτωσει ουουουτε ακομα και η εγκληματικη σας μοσσαντ ! Αλλα και τα μασονια σας αυτα που μας λανσαρετε οδευουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! Αferim masiala ! haibanlari Yahudides !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 55 λεπτά

Xristina Aggelopoulou ΕΤΣΙ ΨΑΡΩΝΕΙς ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ???ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑς
Μου αρέσει! · Απάντηση · 52 λεπτά

Xristina Aggelopoulou 25 / 7 / 2011
''.......Βασική επιδίωξη του ΕΠΑΜ είναι η συγκρότηση ενός ρωμαλέου πλειοψηφικού λαϊκού κινήματος, που θα επιφέρει με τους δικού του όρους την ανατροπή του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος. Το ταχύτερο δυνατό. Πριν ολοκληρωθεί η καταστροφή ...Δείτε περισσότερα



ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.
SEISAXTHIA-EPAM.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΠΑΜ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 52 λεπτά

Xristina Aggelopoulou ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑΤΥ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 51 λεπτά

Xristina Aggelopoulou ξεφυτλισμενα ανθρωπακια
Μου αρέσει! · Απάντηση · 46 λεπτά

Xristina Aggelopoulou 10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΕ
1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Το άρθρο 3 της Συνθήκης γιας την Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκαθαρίζει ότι «Η Ένωση έχει αποκλειστική αρμοδιότητα στην τελωνειακή ένωση, θέσπιση των κανόνων ανταγωνισμού που είναι α...Δείτε περισσότερα



EPAM Greece EPAM Greece
EPAMINTERNATIONAL.WORDPRESS.COM
Μου αρέσει! · Απάντηση · 43 λεπτά

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε ΖΑΒΑΛΗ εβραιε με το γυναικειο ονομα ! ακομα δεν καταλαβες οτι ειστε προγραμματισμενοι ΟΟΟΛΟΙ οι εβραιοι απο τον απαιχτο θεο του συμπαντος να γινετε το παραδειγμα προς αποφυγειν για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ? τι μας τσαμπουνας τωρα με τα μασονοσκυλα σας τυπου ΚΑΖΑΚΗ ! Ερντογαν ! Πουτιν ! Ασαντ ! Ομπαμακο ! και των λοιπων 751 ζωων που εχετε μεσα στο ευρωπαικο ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας ! Παρτοοο χαμπαριιι ΔΕΝ την βγαζετε ΚΑΘΑΡΗ ! και τα ΖΩΑ -GOIM μασονια σας πηγαινουν κρουαζιερα στον Αμαζονιο για ΞΕΚΟΚΑΛΙΑΣΜΑ ! απο τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! και η ΣΑΒΟΥΡΑ τα μασονια σας βορα στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτης θαλασσας ! γι αυτο καλα θα κανεις να μην μας παριστανεις την ιουδαικη ΝΤΙΖΕΖ !!! kapito ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 39 λεπτά

Xristina Aggelopoulou ρε γερο δε μπουχτησες??ποσα θες να φας ακομη????
Μου αρέσει! · Απάντηση · 37 λεπτά

Xristina Aggelopoulou ποσες γενιες θες να φας ακομη???
Μου αρέσει! · Απάντηση · 34 λεπτά

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ααα ρε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ εβραιε ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΕΕΕ ? που εμαθες οτι τον ΠΑΣΣΑΛΟ δεν τον γλυτωνετε οοολοι οι εβραιοι και μαλιστα και με εντολη του μπαμπα σας του παιχνιδιαρη θεου ! που τον κανατε 1000 κομματια ! για να παιζετε μαυρα κοκκινα στις πλατες των λαων ! ΑΑΑ ΤΩΡΑ σφυρα και στο ευγενεστατο τσογλανι σας ! που μας το παιζει ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ να ετοιμαζετε τις ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ! οι σιδερολοστοι σας περιμενουνε ! masiaaala zaif aqulu BUDALA Yahudi efedim !
Αδύνατη η δημοσίευση του σχολίου.

Σημείωσις: Οι θρασύδειλοι Εβραίοι, μόλις κατάλαβαν ότι ΔΕΝ μπορούν να επιχειρηματολογήσουν, τα ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ. Διότι με αυτούς τους διαλόγους οδηγούνται για το ΑΥΤΟΦΩΡΟ κι άμα έχουν κώλο καθαρό οι πατσαβούρες δικαστίνες τους που τις έχουν επάνω στα δικαστικά έδρανα του προτεκτοράτου τους ! όπως και ο ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ εισαγγελέας τους ! καλούνται να μας αποδείξουν ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο που κουμαντάρεται μέσω αυτών των ιουδαϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ, που αποτελούν και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου