Recent Posts

12 Μαΐου 2016

Εκκρεμεί ΜΗΝΥΣΗ από 5/1/2006 ΚΑΤΑ Ιουδαϊκού Ισραήλ



H ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ


Θεσσαλονίκη 12/5/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα του ΕΚΛΕΚΤΟΥ λαού του ιουδαϊκού Ισραήλ ! και του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ! οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αναλαμβάνουν την ευθύνη για το ΣΒΕΡΚΩΜΑ του ομογάλακτου αδερφού σας ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ, που για οκτώ χρόνια τον κρατούσαν ΣΒΕΡΚΩΜΕΝΟ σαν το γατί ! Αναλογιστήκατε ποτέ σας, όταν στέλνατε από την Αχαρνών 19 στις 30/12/2005 το ΦΙΡΜΑΝΙ, για το τι πρόκειται να σας συμβεί σ’ εσάς αλλά και στον ομογάλακτο αδελφό σας τον Αριέλ Σαρόν ? Να σας θυμίσουμε λοιπόν το τι γράφατε στο ΤΕΛΟΣ μέσα σ’ αυτήν την συστημένη επιστολή ? την οποία και σας την ξαναμοστράρουμε μέσω διαδικτύου ! «ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΔΟΝ ΙΔΙΚΗΝ ΤΟΥ ! ΟΙ ΔΕ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟΝ». Καθώς τώρα είναι για να σας διαβάζουν και οι πιγκουΐνοι στην Γη του Πυρός !!! που για να μην ξεχνιόμαστε, ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός ! τα έκανε αυτά τα πτηνά πιο έξυπνα και νοήμονα όντα ! από τα ΖΩΑ μασόνια σας ! Καθώς σιβυλλικά εσείς τ’ αποκαλείτε GOIM  !!! και πολύ καλά κάνετε και τα χαρακτηρίζετε με αυτόν τον ΣΙΒΥΛΛΙΚΟ χαρακτηρισμό ! διότι ίσα με μιας κότας μυαλό ΔΕΝ διαθέτουν !
Γι’ αυτό κι εσείς όόόλες τις GOIM  ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ επάνω στα δικαστικά έδρανα τις τοποθετείτε ! αφού τις επιλέγετε πρώτα για το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που διαθέτουν ! όπως οι ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ σας ! που στελεχώνουν τ’ αστυνομικά σας τμήματα ! μέσα στα 196 προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! Καθώς και τους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ Σδοΐτες σας ! που τους έχετε για να ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ βρωμοδουλειές δικές σας, με την εγκληματική 17 ΝΟΕΜΒΡΗ σας στα νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές των επιχειρήσεων, που κουμαντάρετε αθέατα με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ των μασονικών σας στοών ! Αλλά και τα GOLDEN GOIMS που τα έχετε μέσα στους χρηματοπιστωτικούς σας οργανισμούς, για να ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ οικονομίες απροστάτευτων λαών ! Αλλά και τους Αγίους Ιεράρχες όόόλων των θρησκειών ! κι αιρέσεων ! που σοφιστήκατε με τους ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΥΣ προγόνους σας, που λέτε ότι σας έγραψαν το ΤΑΛΜΟΥΔ (πειθαρχία), την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ (με τα παραμύθια της Ιουδαίας ΧΑΛΙΜΑΣ), τους Ψαλμούς του ΔΑΒΙΔ (για να σας τα ψέλνει ο κοσμάκης) όταν αφοδεύει στα W.C., μια και τα κάνατε ΣΚΑΤΑ παντού ! σαν τα μούτρα σας ! Και τις ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ πόρνες σας με τα Πρωτόκολλα του ΚΩΛΟΥ, που τις έχετε σε όόόλα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ! που τα βαφτίσατε κοινοβούλια των 196 ΔΗΘΕΝ κρατών !
Λοιπόν τι έχετε τώρα να μας απαντήσετε μέσω e-mail ? γι’ αυτό που γράψατε στο τέλος της ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗΣ επιστολής σας ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΣ και την ΕΞΩΠΟΡΤΑ των γραφείων του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στις 27/12/2005 για να εισπράξετε εν συνεχεία στις 4/1/2006 την ΜΗΝΥΣΗ κατά Ιουδαϊκού Ισραήλ ! και ταυτόχρονα και το ΣΒΕΡΚΩΜΑ του ομογάλακτου αδερφού σας ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Έγγραφο ΦΩΤΙΑ που ΔΗΛΩΝΕΙ πώς λειτουργεί το οργανωμένο έγκλημα
της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ

 Πιγκουΐνοι στη Γη του ΠΥΡΟΣ που απολαμβάνουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
και τα αγαθά του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου