Recent Posts

22 Μαΐου 2016

Η ΕΞΑΫΛΩΣΗ του αεροσκάφους της Egyptair





 Η ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ EGYPTAIR ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
  


Θεσσαλονίκη 21/5/2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
                                                     
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. η ΕΞΑΫΛΩΣΗ κι αυτού του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών αερογραμμών έγινε με εντολή του μπαμπά σας του Θεού ! για να σας θυμίζουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πως ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την ευθύνη για το χνέρι αυτό που σας το έκαναν σε αντίποινα ! καθώς συνεχίζετε να ανεβάζετε συχνότητες ! και μέσω ραδιοκυμάτων να καθαρίζετε κόσμο και κοσμάκη με τα εγκεφαλικά ! τις ανακοπές καρδιάς ! τις πολύ ανεβασμένες  πιέσεις, για να είναι ζαβλακωμένος ο κοσμάκης ! και τα υποτακτικά σας γιατρουδάκια να εκτελούν πάντα εντολές δικές σας, καθώς τους χορηγείτε τις άδειες ασκήσεως  επαγγέλματος ! 
Σας δώσαμε μήνυμα μέσω e-mail για στραβές οδηγίες που δίνετε στα GOIM σας ! καθώς τα βάζετε να ασκούν το επάγγελμά τους βάσει των οδηγιών σας ! Δεν ξέρετε πως οι ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ που μεταλαμπαδεύετε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας θα γυρίσουν ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ στην Αγία σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? 
Και τώρα η ανάλυση της ΕΞΑΫΛΩΣΕΩΣ, 66 επιβάτες είχε το αεροσκάφος ! τα αθροίσατε τα νούμερα αυτά ? βγάζουν 12, καθώς είναι τα τυχερά σας εξάρια ! που με την άθροιση αυτή σας θυμίζουν τις 12 φυλές του ιουδαϊκού σας Ισραήλ, που είναι ακόμα καιρός να μεταναστεύσετε για το τρίγωνο του ΔΙΑΒΟΛΟΥ, που είναι και η επίσημη έξοδος για την ΑΑΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ! Και για τα ΖΩΑ - GOIM που σας υπηρετούν ? μην γανιάζετε, έχει φροντίσει ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός ! έφτιαξε τα ψαράκια πιράνχας ! αλλά και τους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας ! όσοι από αυτούς μας αποδείξουν ότι έχουν ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά, όπως εσείς ! κι ερμηνεύουν στραβά τους νόμους του μπαμπά σας  του Θεού, που τους έχει γραμμένους μέσα στο Κοράνι ! πηγαίνουν κρουαζιέρα για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! κι αυτό ? γιατί εμείς ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ μέσα στις φυλακές δεν είμαστε διατεθειμένοι  να ταΐζουμε ! Και τα μουχλιάρικα που τους μάθατε, ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός  είναι αγαθός ! φιλεύσπλαχνος ! κι ελεήμων ! παραμυθιάζοντάς τους για να βόσκουν παράδες με την κοντομυαλοσύνη που σας διακρίνει ! Αλλού λοιπόν αυτά !
Καθώς μας έμαθε ο μπαμπάς σας ο Θεός ! που είναι και δικός μας μπαμπάς, πως η ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. με τα εκλεκτά σας GOIM  λαμβάνει ΤΕΛΟΣ ! Διότι αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για νοήμονα όντα ! και φυσικά για ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ! από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!


 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Η διαδρομή του αεροσκάφους των ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ αερογραμμών
και το σημείο ΕΞΑΫΛΩΣΗΣ από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ




Φρανσουά Ολάν σε ρόλο εκπροσώπου της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.
για την ΕΞΑΫΛΩΣΗ του αεροσκάφους με τους 66 επιβαίνοντες



Σε απόγνωση συγγενείς των ΕΞΑΫΛΩΘΕΝΤΩΝ του Boeing 324 της πτήσης
από Παρίσι για Κάιρο της θυγατρικής EGYPTAIR της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου