Recent Posts

13 Μαΐου 2016

Τα κακά μαντάτα για τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ Εβραίους



Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ

ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

  


Θεσσαλονίκη 13/5/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr     


Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

 Τέκνα της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. που κουμαντάρετε τα εκλεκτά σας ΖΩΑ μασόνια μέσω των Κεντρικών Ισραηλινών Σταβλαρχείων σας ! οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ τον ναό αυτό που σας μοστράρουμε και μέσω της ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ τους ! σας γνωστοποιούμε πως ο ναός της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, φτιάχτηκε για να ΣΩΣΕΙ όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ στον άλλοτε Δήμο ΦΕΡΡΩΝ, που τον καταργήσατε αυτόν τον ναό και τον μετατρέψατε σε μουσείο, προκειμένου να μοστράρετε το δικό σας εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ, που καταλήγει στα W.C. των δημοσίων αφοδευτηρίων και ΟΧΙ στον κεντρικό τρούλο αυτής της εκκλησίας ! που επί εποχής του ΛΕΥΙΤΗ δεσπότη σας Άνθιμου Ρούσσα, που πριν τον μεταφέρετε στην Θεσσαλονίκη και του δώσετε και δύο βαθμούς πιο πάνω από τον μπαμπά σας τον Θεό ! κάνοντάς τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ !!! στις 10/1/2004 έκαναν κουβέντα στην Μητρόπολη της Αλεξανδρουπόλεως με τον δικό μας εκπρόσωπο γι’ αυτό το αστέρι σας ! λέγοντάς του ! 30 χρόνια δεσπότης είσαι εδώ ! σήκωσες Δέσποτα ποτέ σου τα μάτια να δεις τι αστέρι έχει αυτός ο τρούλος ? και η απάντησή του, αστειευόμενος φυσικά, είπε την ΠΕΝΤΑΛΦΑ ! Αλλά ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός του ΣΦΥΡΙΞΕ αμέσως διά στόματος Χατζή ένα λεκτικό ΦΟΥΡΝΕΛΟ! λέγοντας του, ΔΕΝ έχει την πεντάλφα ! αλλά την ΕΞΑΛΦΑ ! Είδατε ρέέέ τι πλάκες σας κάνει αυτός ο μπαμπάς σας Θεός ? Γι’ αυτό ΤΩΡΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και με εντολή του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Αναλογιστήκατε ρέέέ ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΒΑΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, που κουβαλάτε κι εσείς μυαλά σαν τον υποτακτικό σας τον Νικολάκη Γκότσα, πρώην συνοριοφύλακά σας, που τον σπουδάσατε στην Αμυγδαλέζα ! για να τον κάνετε και αντιδήμαρχο ΦΕΡΡΩΝ, παριστάνοντας κι αυτός την χορεύτρια με την μασονική ποδιά ! όπως όόόλες οι υπηρέτριες του δημόσιου και ιδιωτικού σας τομέα ! Δεν καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτός ο ναός προγραμματίστηκε από τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό ! να θυμίζει σ’ ολάκερη την ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, πως μέσω αυτής της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ σώζεται ο φουκαρατζίκος κοσμάκης από την Σιωνιστική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώγατε επί αιώνες ολόκληρους ! όόόλες τις οικονομίες των εθνών ? και σίγουρα οι παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ σας θα σας το πρόλαβαν ! πού πρόκειται η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να στήσει και την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! με τους ΤΣΙΟΡΝΙΓΙΕ ! ΓΚΡΟΖΝΙΓΙΕ ! ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ !

Ο Νικολάκης Γκότσας και υποτακτικός σας υπάλληλος που είναι του Ιουδαίου ΚΕΑΡΑΤΑ ! μόλις το πληροφορήθηκε από τον εκπρόσωπό μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ότι είναι το ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΦΕΡΡΩΝ έκλασε μέντες ! κι έβγαλε πατάτες από τα οπίσθιά του ! διαγράφοντας τον αμέσως από φίλο του ! τον εκπρόσωπό μας ! φοβούμενος μην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ το ιουδαϊκό σας KERATISTAN !!! διότι ο δικός μας εκπρόσωπος του διεμήνυσε να το ΣΦΥΡΙΞΕΙ το ευχάριστο αυτό ΧΑΜΠΕΡΙ στην άλλη χορεύτριά σας, τον δήμαρχό σας τον Βαγγέλη Λαμπάκη στην Αλεξανδρούπολη ! αλλά και στον ομογάλακτο ΛΕΥΙΤΗ δεσπότη και αδερφό σας Άνθιμο Κουκουρίδη ! που στο παρελθόν δήλωνε για λογαριασμό δικό σας, πως ΔΕΝ προβλέπεται τέτοιος ναός της ΑΛΚΑΪΝΤΑ ! και ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! στο Μοναστηράκι Φερρών !

Λοιπόν τώρα εσείς, που είστε όόόλα τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, μας φέρνετε ένα μέρος από τους ΠΑΡΑΔΕΣ που συλλέγατε επί αιώνες για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ! κι εμείς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ βάζουμε το μυαλό ! τα σχέδια που τα έχουμε έτοιμα ! αλλά και τους τεχνίτες ! για την ολοκλήρωση αυτού του γιγάντιου έργου ! και φυσικά να ΠΗΞΕΙ ΣΤΟ ΤΑΛΙΡΟ όχι μόνον η περιοχή των ΦΕΡΡΩΝ ! αλλά και ΟΛΑΚΕΡΗ η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







 Nαός ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που ανοικοδομήθηκε
επί Βυζαντινού αυτοκράτορος Ισαακίου Κομνηνού το 1.152 μ.Χ.





Η άνω πλατεία των ΦΕΡΡΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου