Recent Posts

1 Απριλίου 2016

Μήνυμα προς Εβραίους της ΒΑΛΙΤΣΕΣ ή τα ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥΣ



ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ !!! ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ Η ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥΣ

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ



Θεσσαλονίκη 1/4/2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                  pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) & the GOIM animals Israel FARM (ΝΖΜ 2082)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ


Σήμερα ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ, για την παράλειψη από μέρους σας να δώσετε εντολή στα GOIM σας να παραδώσουν τις πινακίδες ΝΖΜ 2082, οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την ευθύνη για τις δύο ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, που πραγματοποιήθηκαν εχθές 31/3/2016, την πρώτη στη Καλκούτα της Ινδίας με την ΞΑΦΝΙΚΗ κατάρρευση της γιγάντιας γέφυρας, που οι Ινδοί εμπειρογνώμονες το είπαν πως είναι παρέμβαση Θεού ! με αναρίθμητα θύματα ! και η δεύτερη στο Ντιγιαρμπακίρ της Τουρκίας, εξοντώνοντας αστυνομικά δημοσιο-υπαλληλικά σας GOIM με νεκρούς και πάμπολλους τραυματίες ! που είναι και οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ !

Καθώς ΞΕΧΑΣΑΤΕ να δώσετε σήμα στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης για την παράδοση των πινακίδων ΝΖΜ 2082, που παράνομα παρακρατείτε από 31/7/2015. Οπότε ο αστυνομικός υπάλληλός σας αμέσως θυμήθηκε τον εκπρόσωπό μας, για μια παρόμοια περίπτωση, διότι ο ίδιος τηλεφώνησε τότε να προσέλθει και να παραλάβει ημέρα Παρασκευή τις πινακίδες του ΝΖΜ 2082, για να μην παθαίνατε κάνα αναπάντεχο πάλι κακό στον Μαραθώνιο του Λονδίνου και στην περιοχή που ομογάλακτοι Εβραίοι αδερφοί σας κατοικοεδρεύουν, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Καθώς είχαν προηγηθεί για το ξήλωμα τότε των πινακίδων στα διόδια του -Αιγινίου Πιερίας στις 21/3/2013 από το δημοσιο-υπαλληλικό σας αστυνομικό όργανο, τον Πόντιο Καρυπίδη, που πιστεύει κι αυτός ο ζαβαλής στον Θεό σας με το ΕΝΑΝ ΟΜΑΤ !!! Και διαπιστώσατε κι εσείς ιδίοις όμμασι, το τι υποδοχή του έκαναν στην Ιερουσαλήμ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ εκείνη την στιγμή τον γιαλαντζί πλανητάρχη σας ! τον μαυρούλη σας Ομπαμάκο ! που τον κουβαλήσατε τότε να σας λύσει το Μεσανατολικό μαζί με το επίσης αστροπελέκι σας, τον Αμπού Αμπάς ! Βροχή εξ ουρανού έπεσαν οι ρουκέτες κατά την υποδοχή, που τα παίξατε όλοι σας ! κι ακολούθησαν οι τριπλές ανατινάξεις μετά στον Μαραθώνιο της Βοστόνης από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όσο κρατούσατε τότε παρανόμως τις πινακίδες αυτές. Γι’ αυτό βάλατε όπως λέμε μυαλό και αποφύγατε τα χειρότερα που θα ακολουθούσαν και στον Μαραθώνιο του Λονδίνου !

Έτσι λοιπόν σας ΞΑΝΑΜΟΣΤΡΑΡΟΥΜΕ τις φωτογραφίες από το χνέρι που τότε πάθατε από την ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ !!! Τώρα φροντίστε μέχρι τις 5/4/2016 ημέρα Τρίτη, να δώσετε εντολή στην ομογάλακτη αδερφή σας την Γιωργίτσα Βαμβατήρα, που την έχετε προϊσταμένη στην Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ τους λογαριασμούς από τις τράπεζες Πειραιώς και ALPHA BANK χρήματα που έχετε δεσμεύσει ! και ό,τι παράνομα χρήματα αυθαίρετα έχετε εισπράξει, να τα επιστρέψετε στον εκπρόσωπό του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, καθώς τα χρήματα προορίζονται για την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ και για τον ναό της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, καθώς και του παγκόσμιου ιδρύματος της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που ΣΩΖΕΙ τελικά όόόλον τον κοσμάκη από την Σιωνιστική μασονική ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώτε εσείς όόόλες τις οικονομίες των εθνών ! και για λογαριασμό της γιγάντιας Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε.

Σας τονίζουμε ότι ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός άρχισε να εξεγείρει μέσω Αγίου ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ τα νοήμονα έθνη ! και η πρόβα ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ έγινε χθες στις 31/3/2016 στη Γαλλία, που εξοργισμένοι πολίτες είχαν ξεχυθεί στους δρόμους ! δείχνοντάς σας την ΟΡΓΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ! γι’ αυτό και ο υποτακτικός σας Ολάντ ΧΕΣΤΗΚΕ !!! κι απέσυρε το νομοσχέδιο που του υπαγορεύσατε !

 Τέλος στο blog που πληκτρολογείτε animals-goim-park.blogspot.gr έχει ένα ρολόι στο τέλος που μετρά αντίστροφα τις ημέρες που σας απέμειναν στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, που ναι μεν καταλυτική ημερομηνία έχει την Πρώτη Μαΐου 2016 αλλά η εντολή που έδωσε ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός είναι την 23η Απριλίου 2016 να αποχωρήσετε ήρεμα με κατεύθυνση του περιούσιου λαού σας για το τρίγωνο των Βερμούδων ! προκειμένου να εγκαταστήσει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προσωρινά όόόλους τους απόκληρους πρόσφυγες που εκτοπίσατε από τις πατρογονικές τους εστίες με τα μισθοφόρικα GOIM σας !

Σας το τονίζουμε με ήρεμο τρόπο, πως ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ! Η εντολή που έχουν λάβει οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ !!! είναι τις ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ή τα ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΑΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ














Το ξήλωμα των πινακίδων του ΝΖΜ 2082 στα διόδια του ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

που έγινε στις 21/3/2013 από τον ΖΑΒΑΛΗ Πόντιο Καρυπίδη GOIM της ΣΙΩΝ Α.Ε.


 Στις 21/3/2013 έπεσαν βροχή εξ ουρανού οι ΡΟΥΚΕΤΕΣ στην υποδοχή του ΟΜΠΑΜΑ από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ για το ξήλωμα των πινακίδων ΝΖΜ 2082




Ακολούθησαν τρεις ανατινάξεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης των U.S.A.

όσο τα GOIM των Εβραίων κρατούσαν παρανόμως τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082 



Κατάρρευση της γιγάντιας αερογέφυρας στην Καλκούτα της ΙΝΔΙΑΣ από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

για την μη έγκαιρη παράδοση των πινακίδων του οχήματος ΝΖΜ 2082 στις 31/3/2016





Ανατίναξη αστυνομικού λεωφορείου με νεκρούς και πάμπολλους τραυματίες

στο ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στις 31/3/2016 από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ





Εξοργισμένοι Γάλλοι πολίτες κατά των GOIM αστυνομικών

που οργανώθηκε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

στις 31/3/2016 κατά του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου