Recent Posts

6 Απριλίου 2016

214.000 OFFSHORE the GOIM Israel farm




ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΕ 214.000 OFFSHORE ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΤΩΝ GOIM ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΦΑΡΜΑΣ

Μερικά από τα ΦΡΟΥΤΑ του ιουδαϊκού Μασονικού ΜΠΑΞΕ που μεταφέρουν

τον πλούτο μέσω των OFFSHORE ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ εταιρειών στην ΣΙΩΝ Α.Ε.




Θεσσαλονίκη 6/4/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ  (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Πτωματοφάγα όρνια του Αντίχριστου Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! εχθές 5/4/2016 ο εκπρόσωπός μας του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, επισκέφθηκε την υπηρεσία σας στην Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης κι έλαβε για τους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς στις ΔΗΘΕΝ τράπεζές σας, από την υπάλληλό σας προϊσταμένη Γεωργία Βαμβατήρα, αναλυτικό λογαριασμό ΔΗΘΕΝ χρεών, που με τα GOIM δημοσιο-υπαλληλάκια σας χρεώνετε τις καρτέλες των απροστάτευτων πολιτών μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN και μεταξύ αυτών και την καρτέλα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που αφορούν δεσμευμένα χρήματα από το Βαλκανικό φεουδάτο σας για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ ! και το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που ΤΕΛΙΚΑ προγραμμάτισε ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ να θυμίζει στις επερχόμενες γενεές, πως μέσω Αυτής ΣΩΖΕΤΑΙ η νοήμονα ανθρωπότητα από την Σιωνιστική Μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που μέσω αυτών των GOIM σας κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

Και απόδειξη μία ημέρα πριν την επίσκεψη του εκπροσώπου μας στις 4/4/2016 σας βγάλαμε στην επιφάνεια 214.000 εταιρείες σας ! που με τα ομογάλακτα GOLDEN GOIMS σας, που σας μοστράρουμε μερικά από τα άπειρα που διαθέτετε να σας μεταφέρουν τον πλούτο ! για να τον κουμαντάρουν οι OFFSHORE εταιρείες σας ! μέσα στους φορολογικούς παραδείσους σας ! θυμίζοντάς σας πως σε αυτήν την Δ.Ο.Υ. είχατε προϊστάμενο πριν χρόνια το 2007 έναν ομογάλακτο αδερφό σας ονόματι ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ σας επέτρεψε να τον τοποθετήσετε εκεί, για να σας θυμίζει μέσω του εκπροσώπου μας ΔΙΠΛΑ το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!! που ο εκπρόσωπός μας του είπε για τον EXTRA φόρο που εισπράξατε αλλά και τον παράνομο φόρο για την ΔΩΡΕΑ των 30.000 ευρώ που κατέθεσε για το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, σας προγραμμάτισαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ φωτιά στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής ! και τα οχήματα που βρισκόταν στους δρόμους μέσα στην θάλασσα από την απρόσμενη νεροποντή, όπως ακριβώς έγινε και με την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ προϊσταμένη σας, πρόεδρο Πρωτοδικών Αναστασία Ζαμπούρη στις 23/8/2007 όταν επιχείρησε ο εκπρόσωπός μας να καταθέσει ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ & ΜΗΝΥΣΗ για το μπλοκάρισμα των τότε ΔΗΘΕΝ εκλογών στο προτεκτοράτο σας το GREKYLΙSTAN, βάζοντας εκείνη την στιγμή οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΙΑ !!! στην Πελοπόννησο ! στα Καλύβια Αττικής ! και στην μισή Εύβοια ! μην μπορώντας να την σβήσετε εκείνη την φωτιά επί μήνες, φωνάζοντας τότε και ο ΖΑΒΑΛΗΣ υπουργός σας Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας ! το ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ !

Και με την ευκαιρία αυτή σας μοστράρουμε πρόσφατες φωτογραφίες ! πώς ξηλώνουν στέγες οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην Κίνα αλλά και δημιουργούν νεροποντές στο δοκιμαζόμενο Πακιστάν ! Γι’ αυτό πρέπει να το καταλάβετε επιτέλους πως η παντοκρατορίας σας μετετράπη σε ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ !!! μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και πως είναι καιρός να μεταφέρετε τον ΔΗΘΕΝ περιούσιo λαό σας από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ στο τρίγωνο των Βερμούδων, προκειμένου να εγκαταστήσουμε όόόλους τους απόκληρους της Μέσης Ανατολής που τους εκτοπίσατε με τα μασονοειδή μισθοφόρικα GOIM ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας στις εβραϊκές κατοικίες του άλλοτε κραταιού σας ιουδαϊκού Ισραήλ !!!

Δεν αστειεύονται οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! φροντίστε έγκαιρα να αδειάσετε την γωνιά αυτής της περιοχής με τα μισθοφόρικα ΖΩΑ σας ! καθώς το ρολόι μετρά ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ στο blog animals-GOIM-park.blogspot.gr  Σας απέμειναν 17 ημέρες έως τις 23/4/2016 να αποχωρήσετε από τα κατεχόμενα της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, προκειμένου να μεταφέρει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ όόόλους τους πρόσφυγες που εκτοπίσατε ! από τις γύρω περιοχές ! για να κάνουν κι αυτοί Πάσχα και να δοξάσουν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ανθρωπότητας μέσω του Μονογενούς Υιού, που είναι ο ΣΩΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΟΥ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 Ελάχιστα από τα ΕΠΙΛΕΚΤΑ και the BEST GOLDEN  GOIMS

του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ που αποτελούν και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ

του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε.


 Ανάλυση λογαριασμού ΔΗΘΕΝ χρεών από την υπηρεσία Δ.Ο.Υ. του GREKYLISTAN

της Κεντρικής Ισραηλινής Σταβλαρχίας (Κ.Ι.Σ.) του Βαλκανικού φεουδάτου





Πρόβα τζενεράλε των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ στις 4/4/2016 στην ΚΙΝΑ

με ξήλωμα τεράστιας στέγης από την θεομηνία που τους έπληξε





Καταστροφικές πλημμύρες στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ

εκφράζοντας την ΟΡΓΗ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ στις 4/4/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου