Recent Posts

28 Απριλίου 2016

Η καθιερωμένη ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ


H ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


Θεσσαλονίκη 29/4/2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα του Αβραάμ ! τέκνα του Ισαάκ ! τέκνα του Ιακώβ ! και της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. Καιρός λοιπόν να εορτάσουν και τυπικά τα χαρούμενα ΔΗΘΕΝ Ορθόδοξα Χριστιανόπουλα μασόνια σας μαζί με τους καταπιεσμένους Χριστιανούς, αλλά και τους λοιπούς λαούς, που τους σταυρώνετε καθημερινά με τα ομογάλακτα GOIM μασόνια σας στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, καθώς ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ φρόντισε και σας έστειλε τον Γιο του τον Μονογενή, προκειμένου να ΣΩΣΕΙ τον διεφθαρμένο κόσμο που φτιάξατε εσείς μέσω των μασονικών σας στοών !
Αλλά και που φροντίσατε να τον ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ καθώς είχε μορφή Θεανθρώπου ! προκειμένου να χρισθούνε οι επίγονοι σας κάποτε παντοκράτορες, μέσω των OFFSHORE  θυγατρικών σας εταιρειών, που συλλέγουν τα GOIM όλο τον πλούτο κάτω από τους πόδας του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού σας ! για την δόξα της γιγάντιας Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. και του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!! Γι’ αυτό και ο παιχνιδιάρης μπαμπάς μας Θεός ! φρόντισε κι έγραψε τους νόμους του διά χειρός Μωάμεθ το 570 μ.Χ. και φυσικά και την ΔΙΑΘΗΚΗ του τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2013 διά χειρός Χατζή, καθώς φρόντισε να λήξει η ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ  σας, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ από τις 21-12-2012, ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΣ όόόλες τις OFFSHORE εταιρείες σας ! με τον κινητό κι ακίνητο πλούτο που κατέχετε ! Αλλά και όόόλο το ΖΩΙΚΟ σας βασίλειο, που είναι κτησιχρησίας της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε.
Δεν απομένει τώρα, μια και ολοκληρώσατε το καταστροφικό σας έργο επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ να γνωρίσετε παράλληλα και την ΟΡΓΗ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ, καθώς σε πρώτη φάση σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το ιουδαϊκό σας έμβλημα στις 11/9/2001, σε δεύτερη φάση με το ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ στις 26/12/2004, για την άρνησή σας να στηθεί ο ναός της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, και σε τρίτη φάση την ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με καταλυτική ημερομηνία τις 8/11/2016 που καθιερώνεται και είναι η ΔΙΕΘΝΗΣ εορτή πλέον του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ αφεντάδων μετά των GOIM συνεργατών σας !
Μετράτε λοιπόν ημέρες καθώς η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ρύθμισε το ρολόι ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ με την καταλυτική ημερομηνία για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σε πρώτη φάση έγινε η ΕΞΑΫΛΩΣΗ του εβραϊκού εμβλήματος οι δίδυμοι πύργοι στην Νέα Υόρκη στις 11/9/2001 που συμβόλιζαν το ιουδαϊκό τους Ισραήλ

Σε δεύτερη φάση είναι το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ των επιχειρήσεων της ΣΙΩΝ Α.Ε. μαζί με 300.000 GOIM τουριστών της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ στις 26/12/2004 στον Ινδικό ωκεανό που εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ για την άρνηση ναού της ΑΛΚΑΪΝΤΑ

 Σε τρίτη φάση ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ο εορτασμός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΝ 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ καταργώντας όλες τις παρελάσεις
των 196 προτεκτοράτων των ΑΛΛΟΤΕ 77 φεουδαρχικών (Κ.Ι.Σ.) ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου