Recent Posts

8 Απριλίου 2016

PANAMA papers - Mossack Fonseca & Co

Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΕ ΤΙΣ 214.000 OFFSHORE ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ & ΙΟΥΔΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ




Θεσσαλονίκη 8/4/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Πτωματοφάγα όρνια του Αντίχριστου Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, αντιλαμβάνεστε τώρα ? ότι έχετε καταβροχθίσει όόόλον τον πλούτο της γης μετά των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ OFFSHORE θυγατρικών σας εταιρειών ? ή δεν αντιλαμβάνεστε ακόμη ότι ο κύκλος σας έχει κλείσει ? και ότι είναι καιρός να οδεύσουν και τα ΕΚΛΕΚΤΑ σας GOIM για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! όπως και τα λοιπά δημοσιο-υπαλληλικά μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας, που αποτελούν την SAVURA  της νοήμονος ανθρωπότητος ! προκειμένου να μεταφερθούν προσωρινά όόόλοι οι απόκληροι πρόσφυγες, που τους εκτοπίσατε από τις πατρογονικές τους εστίες από την Μέση Ανατολή, στα σπίτια των δικών σας ομογάλακτων Εβραίων αδερφών ! καθώς οι ημέρες που σας απέμειναν είναι 15 έως τις 23/4/2016 !!!
Γι’ αυτό σήμερα σας μοστράρουμε την πινακίδα που έχει στηθεί από τις 3/6/2008 στον χώρο που είναι να ανεγερθεί το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ 1.400 τ.μ. που με άτιμο τρόπο βάλατε τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας να κατασχέσουν μέσω Ι.Κ.Α. και με ΨΕΥΔΗ καταγγελία για ΔΗΘΕΝ ένσημα του μηνός Μαΐου του 2008 καθώς το έργο το εγκατέλειψαν με εντολή δική σας στις 8/4/2008, και οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ του Ι.Κ.Α. που τις είχατε προϊσταμένες, δεν είχαν ούτε με μιας κότας μυαλό ! να σκεφθούν ότι τα ημερομίσθια για την ΨΕΥΔΗ καταγγελία, υπολογίζονται με τα κυβικά του μπετόν, που είχαν τα τιμολόγια του σκυροδέματος με το ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΚΛΕΨΙΜΟ που τα βάλατε να κάνουν τα GOIM τα δικά σας ! Και την επίσης ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ειρηνοδίκη Μπόγλου, που το δικαστήριο το έκανε μέσα στο γραφείο της, για να μην την πάρει χαμπάρι το ακροατήριο μέσα στην αίθουσα του ΔΗΘΕΝ δικαστηρίου σας ! για να αφαιμάξετε από την ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΑ σας Millennium bank, ποσόν 9.797,53 ευρώ στις 22/6/2012 και μετά την χρεοκοπήσατε αυτήν την τράπεζά σας, καθώς είναι όπως ισχυρίζεστε κληρονομιά απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό ! παραμυθιάζοντας και τα GOIM σας πως αυτός ο μπαμπάς σας ο Θεός εξακολουθεί να κοιμάται όρθιος ! και να μην ασχολείται με τα εγκόσμια !
Γι’ αυτό μέσω διαδικτύου σας μοστράρουμε και την αυθαίρετη ανάληψη που κάνατε όπως παρακάτω φαίνεται, και άλλο αυθαίρετο ποσόν 4.510,39 ευρώ στις 17/9/2012 υπέρ εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ ! που το ίδιο ποσόν 4.510,39 ευρώ το ξαναεισπράξατε και από δεύτερη ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΑ σας την ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις 19/10/2012, το οποίο σας το μοστράρουμε κι αυτό στο διαδίκτυο με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! που εξακολουθείτε να τον παρουσιάζετε και να τον αποκαλείτε ΑΛΗΤΗ όπως οι μαφιόζικες εβραϊκές αφεντιές σας !
Γι’ αυτό και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ σας ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ στις 14/5/2010 ανήμερα της δίκης για την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστικό σας υπάλληλο της αιθούσης 338 εκείνη την ημέρα, καθώς εγκατέλειψε την αίθουσα προκειμένου να σας ρωτήσει το τι πρέπει να κάνει ! καθώς από τα ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ ΣΑΣ δεν παρουσιάστηκε κανένα ! αλλά και κανένας από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ομογάλακτους αδερφούς σας που κλήθηκαν για μάρτυρες ! δύο Δεσπότες ! ένας Δήμαρχος ! ένας Εισαγγελέας ! ένα Διοικητής αστυνομικού τμήματος ! κι ένας Καθηγητής πανεπιστημίου για προκάτ κατασκευές !
Όπως εισπράξατε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και δεύτερη ανατίναξη στην Γ.Α.Δ. ΑΘΗΝΩΝ στις 24/6/2010 για έναν επίσης ΕΛΛΗΝΑΡΑ αρχιφύλακα από το Αιγίνιο Πιερίας, που υπηρέτησε στον Βόρειο Έβρο κι εκτελούσε εκεί χρέη υποδοχέα λαθρομεταναστών, προωθώντας τους για μαύρη εργασία στις ΚΩΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ σας, που τις κατευθύνετε με τους επιχειρηματίες της καρπαζιάς. Καθώς τους μάθατε όόόλους στο ΚΛΕΨΙΜΟ και στην ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ! όπως και για το 500ευρω που έκοψε πρόστιμο για τις μαφιόζικες Ανώνυμες Ασφαλιστικές Εταιρείες σας, που τις χρεοκοπάτε κι εν συνεχεία μεταφέρετε τα ΦΕΣΙΑ στα ΔΗΘΕΝ κράτη σας, που είναι και τα προτεκτοράτα των φεουδαρχικών ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ (Κ.Ι.Σ.) Καθώς αυτόν τον αρχιφύλακα τον καλέσαμε σε δίκη στις 6 Οκτωβρίου του 2010 αλλά λόγω του ότι όόόλοι τους υπηρετούν το εβραϊκό σας ΑΛΗΤΑΡΙΟ, όπως και ο ομογάλακτος αδερφός σας Ταξίαρχος Φωτόπουλος της Αστυνομικής Διοικήσεως Κατερίνης, που στις 19/5/2010 έστειλε εκείνη την ημέρα κι ενισχύσεις άλλα δύο επανδρωμένα περιπολικά στην Μεγάλη Γέφυρα του Αιγινίου Πιερίας, προκειμένου να επιβάλλουν τον ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ιουδαϊκό σας νόμο για τις μαφιόζικες Ανώνυμες Ασφαλιστικές σας Εταιρείες προς δόξα της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. και του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ! γι’ αυτό και δεν παρουσιάστηκε κανένας τους από τους κλητευθέντες, κι οργισμένος εκείνη την στιγμή έλεγε ο εκπρόσωπός μας στην δικαστικό σας υπάλληλο Χατζή Πρεσβεία «στην θέση που κάθεσαι καθόταν μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ συνάδελφός σου στις 14/5/2010, γι’ αυτό σας ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ τα δικαστήρια και τρεις εβδομάδες ήσασταν κλειστά !» Καθώς η ανατίναξη ήταν έργο των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!
Τώρα εσείς μην εκκενώνετε την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ έως τις 23/4/2016 και περιμένετε να σας γλυτώσει η εγκληματική σας Μοσσάντ από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το εβραϊκό μασονικό κουβάρι σκάλωσε στην PANAMA PAPERS

με τα ανώνυμα πρόσωπα των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ OFFSHORE  θυγατρικών εταιρειών





Η γιγάντια πινακίδα που στήθηκε στις 3/6/2008 στον χώρο του παρεκκλησιού

της ΑΛΚΑΪΝΤΑ με το όνομα του Εβραίου ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΝταβίνΤ Σαλτιέλ του Κ.Ι.Σ.

και με τα χρήματα κατατεθειμένα 2.000.000 ευρώ για το παρεκκλήσι στο ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ


 Μερικές από τις μαφιόζικες τράπεζες των ιουδαϊκών συμφερόντων

που διακινούν όλο τον παράνομο πλούτο και βουλιάζουν οικονομίες λαών




Τα πειστήρια  του διαρκούς ιουδαϊκού εγκλήματος

που κατάσχουν χρήματα απροστάτευτων πολιτών ελέω Θεού

για δήθεν Ι.Κ.Α. 9797,53 ευρώ & για εβραϊκή ΜΑΦΙΑ 4.510,39 + 4.510,39 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου