Recent Posts

18 Απριλίου 2016

Υπενθύμιση της ΣΙΩΝ Α.Ε. με ΣΕΙΣΜΟΥΣ στην ΙΑΠΩΝΙΑ & ΕΚΟΥΑΔΟΡ



ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 14/4/2016 ΣΤΟ ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ

ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16/4/2016 ΣΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ

ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 11/3/2011



Θεσσαλονίκη 18/4/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που χαϊντάτε όόόλα τα GOIM σας μέσω των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ σας και με τους εκλεκτούς συνεργάτες των μασονικών σας στοών καθώς τους καθοδηγείτε αλλά και διασκεδάζετε παράλληλα και την εβραϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, με το να στέλνετε στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ τις θρησκευτικές σας υπηρέτριες ! που υποδύονται τους προκαθήμενους των ιουδαϊκών σας εκκλησιών ! προκειμένου αυτοί να προσευχηθούν γι’ αυτούς που σκυλοπνίγετε ΣΚΟΠΙΜΑ μέσω των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία όπως και όόόλο το ΣΚΥΛΟΛΟΪ που σας περιβάλλει, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ! Με αυτόματη οργή του Θεού που την εκφράζουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με σεισμό στο ΕΚΟΥΑΔΟΡ.

Το πήρατε λοιπόν τώρα το χαμπέρι;  Ότι ο ένας σεισμός που προξενήθηκε στο Κουμαμότο των νήσων Κιούσου της Ιαπωνίας ήταν έργο των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ? που αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου και πλήρως την ευθύνη για τις ζημιές, που αιτία γίνατε εσείς που ξεχάσατε και ΔΕΝ δώσατε εγκαίρως  τις οδηγίες που έπρεπε σε έναν δικό σας οδοντίατρο της οδού Βασ. Όλγας 73 στη Θεσσαλονίκη, για να φτιάξει σωστή δουλειά σε ένα δικό μας μέλος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και μάλιστα εξέχον μέλος ! Αν λοιπόν στέλνατε τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας από την Βαλκανική φεουδαρχική ΜΠΑΝΑΝΙΑ τον αρχιμαφιόζο Νταβίντ Σαλτιέλ, και του έφτιαχνε αυτού του είδους τη δουλειά ? λογικά η εγκληματική σας Μοσσάντ ΔΕΝ θα έπρεπε να τον είχε γδάρει ? καθώς εσείς τους χορηγείτε τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος !!!

Και για να διαπιστώσετε εσείς αλλά και τα GOIM που σας υπηρετούν ! θυμίζοντάς σας τον ΣΕΙΣΜΟ της ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ και το ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ που ακολούθησε, το οποίο για να διασκεδάζετε την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ το αποκαλέσατε εσείς τσουνάμι ! Καθώς αφορμή τότε έγινε ο υποτακτικός και ΛΕΥΙΤΗΣ Δεσπότης σας Άνθιμος Κουκουρίδης από την Αλεξανδρούπολη για την άρνησή του να στηθεί το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ μερικά χιλιόμετρα και σχεδόν δίπλα στην προγραμματισμένη ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Και σας προτρέπουμε να ξαναδιαβάσετε την επιστολή που τότε του έστειλε ο εκπρόσωπός μας, θυμίζοντάς σας έμμεσα μέσω Άνθιμου ότι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μπορούν να σας κάνουν κάθε 11 του μηνός όπως σας το γράφει, και από μια παρόμοια εορταστική εκδήλωση, όπως είχαν κάνει αυτήν της ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ στις 11/3/2011, που συνέπεσε και με τους βομβαρδισμούς τότε που κάνατε στην ΛΙΒΥΗ προκειμένου να κρατήσετε στην εξουσία τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας ΚΑΝΤΑΦΙ για να σας υπηρετεί τα συμφέροντα της ΣΙΩΝ Α.Ε. που τυγχάνει να είναι και των ιουδαϊκών σας συμφερόντων.

Γι’ αυτό λοιπόν σεμνάάά, σας τον ξαναστέλνουμε σε αυτόν τον οδοντίατρο σας για να του φτιάξει δουλειά, ωσάν να επρόκειτο για εξέχων Εβραίο ομογάλακτο αδερφό σας !

Και με την ευκαιρία αυτή με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πήρατε πάλι παράταση από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για μισό χρόνο ακόμη, ρυθμίζοντας και το ρολόι που μετρά ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ τις ημέρες παραμονής σας στη γη για την πραγματική ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 Σεισμός 7,3 ρίχτερ στο Κουμαμότο της ΙΑΠΩΝΙΑΣ με χιλιάδες άστεγους & νεκρούς έκφραση ΟΡΓΗΣ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

για παράλειψη εντολής του Κ.Ι.Σ. προς έναν υποτακτικό τους οδοντίατρο !


 Σεισμός 7,8 ρίχτερ στο Πεδερνάλες του ΕΚΟΥΑΔΟΡ με νεκρούς και τραυματίες

έκφραση ΟΡΓΗΣ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

για την υποκρισία των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων να αναγκάσουν τους προκαθήμενους

των δύο εκκλησιών να προσευχηθούν γι’ αυτούς που τους ΣΚΥΛΟΠΝΙΓΟΥΝ τα GOIM τους!



Σεισμός 9,0 ρίχτερ με τσουνάμι στην Φουκοσίμα της ΙΑΠΩΝΙΑΣ

έκφραση ΟΡΓΗΣ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ 

και υπενθύμιση στον Λευίτη Δεσπότη Άνθιμο Κουκουρίδη για το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ

πως κάθε 11 του μηνός οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μπορούν να τους φτιάχνουν παρόμοια συγυρίσματα 


Ο Μουαμάρ Καντάφι παραληρώντας για τα συμφέροντα της ΣΙΩΝ Α.Ε. στην Λιβύη

και βομβαρδίζοντας εξεγερμένους μαζί με τα μασονόσκυλα της Σιών Αιγύπτου εισπράττοντας παράλληλα και  την ΟΡΓΗ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ στη Φουκοσίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου