Recent Posts

13 Απριλίου 2016

ΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ




ΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΙ 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ & ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.





Θεσσαλονίκη 13/4/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) καθώς και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ! τέκνα ΠΑΛΑΒΑ ! τέκνα με ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλά ! Παλαιότερα, οι πρόγονοι σας Εβραίοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, μετέφεραν τους μαύρους από την Κεντρική Αφρική στις φυτείες των GOIM μασόνων τους στην Αμερικανική ήπειρο, στελεχώνοντας τις επιχειρήσεις τους με ανθρώπινο εργατικό δυναμικό ! προκειμένου να κατακτήσετε τον κόσμο εσείς οι απόγονοί τους, μέσω των 77 τριγωνικών ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ που διαθέτετε και για λογαριασμό της γιγάντιας Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., καθώς στο διάβα των αιώνων αιματοκυλίσατε πάμπολλες φορές τον πλανήτη αυτόν, για να σας χρίσει επιτέλους και ο μπαμπάς σας ο Γιαχουβάς παντοκράτορες ! Και μια και πεισμάνεψε ο Γιαχουβάς σας και δεν φαίνεται πουθενά, φροντίσατε εσείς να τον αντικαταστήσετε με τα 196 προτεκτοράτα σας, που στις ηγεσίες τους έχετε τοποθετημένα GOIM ηγέτες που ΔΕΝ διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό !

Και σας ρωτάμε ευθέως εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Κάνει ρέέέ FRAPPE το ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφάλι ? από την στιγμή που ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ τον πλανήτη αυτόν τον έχει φτιάξει για νοήμονα όντα ! και φυσικά και για νοήμονα ΕΘΝΗ ! πώς εσείς παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ - GOIM μασόνια σας ότι προέρχεστε από τους χιμπατζήδες ? καθ’ ήν στιγμή τους χιμπατζήδες ο Θεός τους έδωσε μυαλό να σκέφτονται ! και ν’ αντιλαμβάνονται τα πάντα !!!

Το γνωρίζετε ότι σας απομένουν μόνον 10 ημέρες έως τις 23/4/2016 για να παραλάβετε, όσο ακόμα έχετε καιρό, τον περιούσιο λαό σας από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, προκειμένου να αδειάσετε την πολύπαθη γωνιά αυτής της Παλαιστινιακής γης  ? καθώς βρίσκεστε σε λάθος τόπο ! με λάθος GOIM συνεργάτες ! και προπαντός σε λάθος πλανήτη ! Δεν αναλογιστήκατε τα ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ που σας ρίχνουν κάθε λίγο και λιγάκι ? ποιοι σας τα ρίχνουν ? μήπως είναι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ? με μπροστάρη τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ? που είναι και ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας καθώς σκοπό έχει να σας αφανίσει από προσώπου γης την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ για να μεταφερθούν ΤΕΛΙΚΑ όόόλοι αυτοί οι απόκληροι μετανάστες, που τους ξεσπιτώσατε και τους ξυλοφορτώνετε με τα ανεγκέφαλα GOIM σας αλλά και τους σκυλοπνίγετε μεσοπέλαγα, προς δόξα του Θεού σας ΒΑΑΛΛ ΜΙΑΝ ! Και σίγουρα τώρα μέσω ΤΑΛΜΟΥΔ και ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ θα περιμένετε να δείτε χαΐρι και προκοπή από τις οργισμένες κοινωνίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! Φευγάτε λοιπόν όσο ακόμη είναι καιρός με το καλό κι όπως σας είπαμε πάρετε μαζί σας ακόμα και τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας και πάτε στου διαβόλου την μάνα εκεί που είναι και ο φυσικός σας χώρος ! στο τρίγωνο του ΔΙΑΒΟΛΟΥ !!! και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  



Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ σε όλο της το μεγαλείο μπλοκάροντας τους ταλαίπωρους πρόσφυγες στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ του GREKYLISTAN






 MATατζήδες  GR φρουροί του Κ.Ι.Σ. παρακολουθούν το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ

των μεταναστών από το ΔΗΘΕΝ κράτος της πρώην VARDARSKA  και νυν SLAVOMAKEDΟΝJΑ

της φεουδαρχικής ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ της ΣΙΩΝ Α.Ε.





Μακελάρηδες GOIM ροπαλοφόροι της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.

εκτελώντας εντολές της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ

 



ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ που το παίζουν παντοκράτορες

με τους ΡΑΜΠΟ – GOIM  εκτοπίζοντας πρόσφυγες από τις πατρογονικές τους εστίες





Η ΚΤΗΝΩΔΗΣ συμπεριφορά των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκων του Θεού από τα GOIM  

που την υλοποιούν μέσω του ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ των 12 φυλών του Ισραήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου